28 / 03 / 2024

Erciyes otelleri

Erciyes otelleri

Erciyes’e 350 milyon Euro’luk 28 yeni otel yatırımı geliyor. Tesisler tamamlandığında Erciyes’in yatak kapasitesi 6 bin olacak. Mevcut ve yatırımları devam eden 7 otel bulunurken, 21 otel arsasının ise satışı tamamlandı.

Erciyes'te kayak sezonu yoğun geçiyor!

Sömestir tatilinin son günlerine yaklaşırken vatandaşlar, aileleriyle Erciyes Kayak Merkezi'ne akın etti. KAYTİD Başkan Yardımcısı Eğlenceoğlu: " Erciyes, en iyi sezonlarından birini geçiriyor " dedi.

Turizm acenteleri kayak kampı isteyen okullara Erciyes'i öneriyor!

Öğrencileri için kayak kampı planlayan İstanbul'daki pek çok okul kamp yeri olarak Erciyes'i tercih etmeye başladı. İstanbul'daki turizm acenteleri, kayak kampı isteyen tüm okullara Erciyes'i öneriyor.

Erciyes ve Kapadokya turizmde güçlerini birleştiriyor!

Erciyes ve Kapadokya'nın güçlerinin birleştirilmesi ve bölgenin turizm pastasından daha fazla pay almasına yönelik Erciyes-Kapadokya Çalıştayı Nevşehir'de yapıldı. Başkan Özhaseki, Ankara-Kayseri hızlı tren hattı ile ilgili yeni gelişmeyi de ilk kez açıkl

Erciyes otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Belediye olarak Erciyes'te mekanik tesisler, restoran, kafe ve sosyal tesisler yaptıklarını, bundan sonra artık özel sektörün yatırıma başladığını anlatan Özhaseki, Erciyes'e gelen vatandaşların aradıkları her şeyi bulabileceğini ifade etti.

Erciyes'te 3 otel ve sosyal tesis bu ay sonu açılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes'te özel sektör tarafından yapılmakta olan üç otel ile kayak merkezlerindeki en büyük sosyal tesislerden biri olacak olan tesisin bu ay sonuna kadar açılacağı belirtti.

Erciyes'te hafta sonu tatilinde otel doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı!

Erciyes hafta sonunu yine tıklım tıklım geçirdi. Türkiye'nin dört bir yanından ve dünyanın farklı ülkelerinden gelenler hafta sonu tatili için Erciyes'i tercih etti. Erciyes'teki otellerin doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı.

Erciyes'teki yeni oteller hizmete giriyor!

Erciyes Dağı'ndaki kayak merkezinde tesisleşmeyi büyük oranda tamamladıklarını ve Erciyes'in karını kâra çevirdiklerini belirten Özhaseki, kayak merkezine olan ilginin her geçen gün artmasının sevincini yaşadıklarını söyledi.

Erciyes Kış Turizm Merkezi'ne yapılan yatırımlar devam ediyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile dünya çapında kış turizm merkezi haline gelen Erciyes, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Cumartesi ve pazar gününü Erciyes'te geçirenlerin bilançosu 60 bin kişi olarak açıklandı.

Erciyes'teki otellerde yılbaşı bereketi!

KAYTİD Başkanı Enver Sungur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erciyes Kayak Merkezi'ndeki yatırımlarla ilgili bu yıl daha fazla tanıtım yapıldığını ve bunun meyvesini yılbaşından itibaren almayı beklediklerini söyledi.

Xperia Otelleri'nden Erciyes’e 550 yatak kapasiteli otel!

Xperia Otelleri Erciyes’e yatırım yapmak için düğmeye bastı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, temel atma aşamasına gelen otelin 550 yatak kapasiteli olacağını duyurdu.

Kayseri Büyükşehir'den Erciyes için iki ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes'e yaptığı yatırımları sürdürüyor. Erciyes'te yapılacak olan bir dizi çalışma için iki ayrı ihale gerçekleştirildi.

Erciyes Kış Turizm Merkezi'nde son durum!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes'te incelemelerde bulundu. Yaz döneminde yapılan çalışmaları yerinde gören Başkan Çelik, Tekir'de bulunan esnafları da ziyaret etti.

Erciyes Kış Turizm Merkezi'ne bisiklet yolu geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Kış Turizm Merkezi'ndeki yatırımlarını sürdürüyor. Erciyes'e bisiklet ve yaya yolu yapımı için ihaleye çıkıldı.

Pırlanta Erciyes İnşaat'tan Adana'daki projelere açıklama!

Adana Çukurova Barış Gazetesi'nde yayınlanan Pırlanta Erciyes İnşaat'ın Adana'daki inşaatlarının mühürlenmesi konusunda yaptığı habere Pırlanta Erciyes İnşaat'tan açıklama geldi. İşte o açıklama...

Muhammet Güven'den Erciyes Üniversitesi'ne otel vaadi!

Rektörlük yarışlarında aday olan akademisyenler, seçilebilmek için YÖK'e birbirinden ilginç vaatlerde bulundular. Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne seçilen Muhammet Güven'in de ilginç vaatlerde bulunduğu ortaya çıktı.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Cloud 7 Otelleri İstanbul’da I-AM’in tasarımıyla açılıyor!

I-AM’in marka, iç mimari ve dijital tasarımlarıyla tamamlanan Cloud 7 Otelleri’nin İstanbul’daki ilk şubesi 1 Şubat’ta açılıyor. I-AM’in markalar ve müşterileri arasında güçlü duygusal bağlar kuran sıradışı tasarımlarının gücü, kullandığı metodlardan kayn

Pırlanta Erciyes İnşaat, Mitsubishi Electric’i tercih etti!

Pırlanta Erciyes İnşaat, Prestij XL Concept ve Venüs Premium projelerinin iklimlendirme sistemleri için dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih etti. Pırlanta Erciyes İnşaat, Mitsubishi Electric’in çevreci yaklaşımını konutlarına taşıyor.

Erciyes Üniversitesi'ne yeni eğitim bloğu inşa edilecek!

Hayırsever Mehmet-Yusuf-Fatma Türkan Palamut ailesi, Erciyes Üniversitesi Develi Seyrani Kampüs alanına 7. Eğitim Bloğu Binası’nı inşaa ederek, Erciyes Üniversitesi’ne bağışlayacağı binanın protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Erciyes Üniversitesi’ne kız öğrenci yurdu yapılacak!

Yaptığı hizmet ve yatırımların yanı sıra eğitime verdiği destekle de dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi, bu konuda yeni bir yatırıma daha imza atacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Üniversitesi’ne 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak.

Erciyes Üniversitesi’ne 500 kişilik kız öğrenci yurdu!

Yaptığı hizmet ve yatırımların yanı sıra eğitime verdiği destekle de dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi, bu konuda yeni bir yatırıma daha imza atacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Üniversitesi’ne 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak.

Dap Yapı ve Rotana Otelleri basın toplantısı ertelendi!

Dap Yapı ve Rotana Otelleri olarak, “Burgu Arjaan by Rotana & Tango Arjaan by Rotana” otellerinin açılışı dolayısıyla düzenlenmesi planlanan 2 Eylül 2015'de yapılacak basın toplantısı ileri tarihe ertelendi.

Erciyes otelleri Haberi

Erciyes otelleri

Türkiye’ye yerli ve yabancı yatırımcının ilgisi yeni yatırımlarla artmaya devam ediyor. Aralarında Doğuş, Kibar Holding-Birlik Mensucat, Maxima, Marmara Grup, Dinler gibi  kuruluşların bulunduğu şirketler Erciyes Dağı’na toplamda 28 tane otel yatırımı gerçekleştiriyor. Söz konusu yatırımın 5 yıl içerisinde tamamlanması öngörülüyor. Mevcut ve yatırımları devam eden 7 otel bulunurken, 21 otel arsasının ise satışı tamamlandı.


Yatak kapasitesi 6 bin

Türkiye’de tapusunun tamamı tek bir kuruma ait olduğu için yatırım konusunda diğer dağlara göre avantajlı konumda bulunan Erciyes için başlatılan 350 milyon Euro tutarındaki yatırımlar tamamlandığında Erciyes Turizm Merkezi’nin yatak kapa-sitesi 6 bine çıkacak. Kayseri Erciyes AŞ Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı, bugüne kadar 170 milyon Euro’luk harcama gerçekleştirildiğini belirtti. Yatırım kapsamında bugüne kadar 102 kilometrelik pistin tamamlandığını belirten Cıngı, proje tamamlandığında pist...