28 / 03 / 2024

erdek\'te arsa fiyatları

erdek\'te arsa fiyatları

Balıkesir Erdek'te 247 metrekare ve 228 metrekare olan arsaların fiyatları 18 bin TL ile 19 bin TL. 247 metrekare olan arsaya çatı ve bodrum kat hariç taban oturumu 61 metrekare olan villa inşa edilebiliyor. Toplam inşaat alanı ise

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Arsalar yükseldi mi? Arsa fiyatları artacak mı?

Arsa fiyatlarının düşüp düşmeyeceği pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bu konuda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklama yaptı. İşte detaylar!

Nef Arsa fiyatları 2022 listesi! Nef Arsa Eylül 2022 fiyatları ne kadar? 

Nef arsa fiyatları 2022 listesi merak ediliyor. Peki Nef arsa fiyatları ne kadar? İşte Nef arsa fiyatları 2022 listesi...

Metaverse çılgınlığı bitmiyor: Arsa fiyatları gerçek konut fiyatlarını aştı!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in açıklamalarının ardından gündem olan ve internetin yeni dönemi şeklinde belirtilen 'Metaverse' evreninde arsa fiyatları tavan yaptı. Arsaların fiyatları gerçek konut fiyatlarını aşarken, satışlara ek olarak kiralamalarda başladı...

Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022!

Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022 ve Nef arsa fırsatları...

Gaziantep'te konut fiyatları yüzde 70 arttı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Bora Kanevetçi, Gaziantep'te konut fiyatlarının yüzde 70 artış gösterdiğini kaydetti.

Arsa fiyatları tavan yaptı!

Koronavirüs salgını ile beraber müstakil ev anlayışının trend olması sonrasında arsa fiyatları ikiye katlandı. 2019-2021 döneminde arsa fiyatları İzmir’de yüzde 178, Muğla’da yüzde 143 arttı.

Arsa fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye'de konut imarlı arsa fiyatları ortalama yüzde 60, arazi fiyatları da yüzde 120 arttı. Peki arsa fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Arsa fiyatları yüzde 85 arttı!

İnşaat malzemelerindeki fiyat artışı konut fiyatlarını da olumsuz bir şekilde etkilerken arsa fiyatları da arttı. Özellikle İstanbul'da bir senede arsa fiyatı tavan yapmış durumda. 

Balıkesir Erdek'te konut fiyatları 2 kat arttı!

Yatırımcıların gözdesi arasında yer alan Balıkesir Erdek'te konut fiyatları 2 kat artış gösterdi...

Ev inşa ettirmek isteyenler dikkat! Arsa fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Müstakil ev inşaları artması nedeniyle arsa fiyatları da bir hayli arttı.

Balıkesir Erdek'te tapu dolandırıcılığı!

Balıkesir Erdek'te gerçekleştirilen rüşvet operasyonu kapsamında 9 şüpheli gözaltına alındı. Gayrimenkul alım satımında tapu işlemlerine hız verilmesi karşılığında rüşvet alıp verdiği tespit edilen, aralarında tapu personelinin ve emlakçıların da yer aldığı 9 şüpheliyle ilgili soruşturma başlatıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını nasıl etkiledi?

18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Henüz hizmete açılmayan köprü şimdiden arsa fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

erdek\'te arsa fiyatları Haberi

erdek\'te arsa fiyatları

Balıkesir Erdek'te 247 metrekare ve 228 metrekare olan arsaların fiyatları 18 bin TL ile 19 bin TL.

247 metrekare olan arsaya çatı ve bodrum kat hariç taban oturumu 61 metrekare olan villa inşa edilebiliyor. Toplam inşaat alanı ise 122 metrekare.

228 metrekare olan arsaya çatı ve bodrum kat hariç taban oturumu 57 metrekare olan villa inşa edilebiliyor. Toplam inşaat alanı ise 114 metrekare.

Beyaz Evler'e yakın bir konumda olan arsaların 2 kata kadar yapım izni var. 228 metrekare olan arsa denize 300 metre uzaklıkta. 247 metrekare olan arsa ise denizi 700 metre uzaklıkta bulunuyor. Deniz manzaralı olan arsalar toplu ulaşım hattına yakın bir konumda yer alıyor. Elektrik, su, doğalgaz problemi olmayan villa arsaları ana yola yakın bir bölgede bulunuyor.

247 metrekare olan arsanın...