25 / 04 / 2024

Erdem Karagöz kim

Erdem Karagöz kim

Türk İşi İkna kitabı yazarı Erdem Karagöz gayrimenkul profesyonellerine satın alma süreci ve ikna süreci hakkında 22 öneride bulundu. İşte, Erdem Karagöz’den ikna taktikleri.. 

Erdem Karagöz’den gayrimenkul profesyonellerine ikna taktikleri!

Türk İşi İkna kitabı yazarı Erdem Karagöz gayrimenkul profesyonellerine sıra dışı ikna taktikleri verdi..

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Kira tespit davaları mahkemeleri kilitledi!

Yüksek kira artışlarının, konut sahipleri ile kiracıları karşı karşıya getirdiğini dile getiren Avukat Zeynep Erdem söz konusu davalarla ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Kim Kardashian’a 1,2 milyon dolarlık kripto para cezası!

ABD'li ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian kripto reklamı yüzünden "kripto parayı övmek" suçundan 1,2 milyon dolarlık para cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonunda ortalık kızıştı. Günlerdir gündemden düşmeyen polis promosyonları için yetkililerden peş peşe açıklamalar geliyor. Kamu kurumlarının yüksek promosyonları Emniyette tepkiyle karşılandı. Peki kim kaç TL promosyon alıyor? Bu promosyon çok konuşulacak! Hemen bakın! 

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda  Oğuz Tevfik Karagöz  tarafından kuruldu.

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmecit Karagöz, Mahmoud Sevilam ve Ömer Öztürk ortaklığında kuruldu.

Kim Kardashian, Kanye West'ten Hidden Hills'teki evi aldı!

40 yaşındaki reality show yıldızı Kim Kardashian, ayrılmadan önce Kanye West'in de oturduğu, fakat boşanma aşamasında çocuklarıyla beraber yaşadığı konutu satın aldı. Kardashian, West'e ev için 23 milyon dolar ödedi.

Erdem Karagöz kim Haberi

Erdem Karagöz kim


Türk İşi İkna kitabı yazarı Erdem Karagöz gayrimenkul profesyonellerine satın alma ve ikna süreci hakkında 22 sıra dışı öneride bulundu. İşte, Erdem Karagöz'ün satış önerileri..

1-) Gayrimenkulün anahtarını girişte dostuna uzat ve anahtarınız diyerek önce anahtara sahip olmasını ve dokunmasını sağla. İnsanlar sahip olduklarını geri vermek istemez.

2-) Gayrimenkul satın alma işi analitik karardır uzun süre üzerinde düşünülür ve bu kararlar baskı yapar. O an kim cesaretlendirir ve yol gösterirse kazanır.

3-) Efendim kelimesini hayatından çıkart! Sen köle değilsin efendin de yok!

4-) Kendini uzman bir beyin cerrahı olarak düşünün. Beyin cerrahı ameliyat anında yüzlerce kritik karar alır ve biz uzmanlığı sorgulayacak düzeye sahip olmadığımızı bilir, güveniriz.

5-) Uzmanlığınızı hissettirin! Sosyal medyada yazdıklarınız, hikâyeniz, sizi çapraz satan kişiler, giyiminiz, duruşunuz, göz temasınız, ses...