18 / 04 / 2024

Erdinç-Hande Acar evi

Erdinç-Hande Acar evi

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Erdinç-Hande Acar çiftinin Miami'den ev aldığını söyledi. Çift, 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından ev aldı.

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Erdinç Acar ve Serkan San ortaklığında kuruldu.

Hande Demir aylık 12 bin dolara kiraya çıktı!

Erdinç Acar’dan geçtiğimiz temmuz ayında boşanan Hande Demir, yeni bir ev tuttu. Beykoz’da yaşayan ailenin yeni evininin Zincirlikuyu’daki ünlü bir rezidansta aylık kirası ise 12 bin dolara eve çıktı.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınıyor!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, berababer yaşamak için uzun zamandır aradıkları evi sonunda Çubuklu Vadi Evleri’nde buldu. 

Hande Yener Londra’da ev alıyor!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki gün gittiği Londra'da ev bakmaya başladı. Bir ayağı Avrupa'da olacak popçunun yeni evi için 4 milyon lira ödeyeceği açıklandı.

Asset Öğrenci Evi Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Asset Öğrenci Evi Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Rıza Hüseyin Erkanlı, Berat Hande Alagöz ve Kamil Kutlu ortaklığında kuruldu. 

Erdinç-Hande Acar çifti Miami Porsche Design Tower'dan ev aldı!

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Erdinç-Hande Acar çiftinin Miami'den ev aldığını söyledi. Çift, 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından ev aldı.

İşte Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu'nun Cihangir'deki evi!

İlişkilerinin ortaya çıkmasıyla birlikte oyuncu Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı, 2016 yazına damga vuran aşk haberinin kahramanları haline geldi. Marmaris ve Bodrum'da tatil yapan çift, şimdi de 5 bin dolara kiralıkları yeni eve taşınma haberleriyle gündemde.

Hande Ataizi evi için çiçek baktı!

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ataizi, Nişantaşı'ndaki evinin balkonu için çiçek almaya çıktığını belirtti.

Mahmut Çelikcan Camili Taziye Evi çalışmasını denetledi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ile birlikte Camili Mahallesi'ni ziyaret edip inşaatı bitmek üzere olan Camili Taziye Evi'ni ve yol çalışmaları inceledi.

Kars Selim'de 10 köye taziye evi ve Kur'an kursu yapılıyor!

Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, ilçeye bağlı 10 köye taziye evi ve Kur'an kursu yapılacağını belirterek, 6 köyde ise çalışmaların devam ettiğini, bu yatırımların 50 gün içinde hizmete sunmayı planladıklarını söyledi.

Revan Sadıkoğlu 4 milyon liraya villa aldı!

Ulus Vadisi'ndeki Bellevue Residences'ta yaşayan Revan Sadıkoğlu, Erdal Acar ve Hande Acar çiftinin Acarkent'teki evlerinin yanındaki dört katlı villayı satın aldı

Selma Kavaf'ın evi soyuldu, eşi görevden alındı!

Başbakan Tayyip Erdoğan 'ın milletvekili listesine koymadığı tek bakan olan Selma Kavaf, üst üste tatsız olaylar yaşadı. Kavaf 'ın geçen ay Ankara-çayyolu 'ndaki evi soyuldu, eşi işinden ayrıldı

İzmir'de Doğal Afet Merkezi ve Deprem Anı Evi açıldı!

İzmirde, Karşıyaka Belediyesince, doğal afetleri en az zararla atlatmak, doğal afet sonrasında gerekli acil müdahaleyi yapabilmek amacıyla yaptırılan Doğal Afet Merkezi ve Deprem Anı Evi törenle açıldı

Erdinç-Hande Acar evi Haberi

Erdinç-Hande Acar evi

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt'un haberine göre; 


Son yıllarda yurt dışında, özellikle de Amerika'da 'ev'lenmek çok moda. Erdinç-Hande Acar çiftinin de modaya uyup tatil için sık sık gittikleri Miami'den ev aldığını öğrendim. Acar çiftinin Miami'deki yeni yuvaları çok ama çok özel...



 


YENİ EVLERİNDE İLK KEZ KALACAKLAR

Miami Sunny Isles Beach'te yer alan 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından 540 metrekarelik bir daire alan çift, evlerine otomobilleriyle çıkacak! Evet, yanlış okumadınız... Erdinç-Hande Acar çiftinin aldığı ev; 'spor arabalarından uzakta uyumak istemeyen milyonerler için mükemmel...