18 / 04 / 2024

Erenler kentsel yenileme

Erenler kentsel yenileme

Erenler'de kentsel dönüşüm başlıyor. Erenler'de yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Birinci etap Birinci kısım işini alan firma ile Erenler Belediyesi arasında imza töreni gerçekleştirildi. AK Parti Erenler ilçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz konuyu değerlendird

Erenler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erenler'de kentsel dönüşüm başlıyor. Erenler Belediyesi'nin Kent sel Dönüşüm Projesi'ne, önü müzdeki hafta yapılacak 1. Etap 1. kısım ihalesiyle start veriliyor. İhale 280 konut, 1 ticaret yapısı, peyzaj, kaldırım, alt yapı işlerini kapsıyor.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda son 65 konut satışta.

Niğde Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konut inşa edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konutluk çalışma başlattıklarını, bunların 35 binini tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettiklerini belirtti.

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

Eyüpsultan Nişanca Kentsel Yenileme Projesi askıya çıkıyor!

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi'nin detaylarını vatandaşı bilgilendirmek amacıyla askıya çıkıyor.

Konya Mevlana Türbesi'nin yakınındaki bölge kentsel yenileme alanı ilan edildi!

Konya'nın Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Mevlana Türbesi'nin arkasında yer alan bölge "kentsel yenileme alanı" olarak belirlendi.

Sakarya Erenler kentsel dönüşümle değerlenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve teknik heyeti, Erenler Belediye Başkanı Kılıç ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Başkan Yüce, "Roman vatandaşlarımızın ikamet ettiği bölgeyi kentsel dönüşüme tabii tutacak ve yeni bir yerleşim yeri oluşturacağız” dedi.

Kartal E-5 Kuzeyi Kentsel Yenileme Alanı imar planı tadilatı askıda!

Kartal İlçesi, E-5 Kuzeyi Planı'nda Kentsel Yenileme Proje Alanı B. Bölgesi Sınır Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık!

3 oda 1 salon konutların yer aldığı Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Uşak Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular sona eriyor!

TOKİ Uşak Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor...

Erenler kentsel yenileme Haberi

Erenler kentsel yenileme

Erenler'de yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Birinci etap Birinci kısım işini alan firma ile Erenler Belediyesi arasında imza töreni gerçekleştirildi. Toplantı salonunda gerçekleşen İmza törenine ihaleyi alan firma yetkilileri. Erenler Belediye Başkanı Cavit öztürk, Başkan Yardımcıları Muhammet Kıratlı ve Ali Akdeniz. AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ve Meclis üyesi Semiha Bafralıoğlu katıldı. 

Birinci kısım 31 Aralık'a kadar tamamlanacak Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, kentsel dönüşüm sürecini anlatarak birinci kısım işinin 31 Aralık'a kadar tamamlanacağını söyledi. 

Öztürk; "İhalemizi alan firma yetkilelerine hoşgeldiniz diyorum. Bugün Erenler adına Sakarya adına hatta Türkiye adına bir ilk olan imzayı atmış olacağız. Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm ihalesinin protokolünü Bakanlıkta imzalayan Belediyeydik. Hamdolsun ilk ihaleye çıkan belediyeyiz, ve bugün de ihale sonucunda ihaleyi alan firma ile...