25 / 04 / 2024

erkanlı holding kentsel dönüşüm

erkanlı holding kentsel dönüşüm

Ankaralı Erkanlı Holding, Erksan Çevre ile yıllarca sanayi atıklarını enerjiye dönüştürdü. Şimdi ise Erkanlı İnşaat ile İstanbul’daki kentsel dönüşüme talip oldu. Şirket, Kartal, Maltepe, Kadıköy ve Göztepe bölgeleriyle ilgileniyor

Olası İstanbul depremine karşı yapılması gereken: Kentsel dönüşüm hızlanmalı! Devlet çözüm bulmalı!

Artaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya olası İstanbul depremi için kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak, devletin mutlaka bu alanda bir çözümü olması gerektiğine dikkat çekti. 

Sabancı Holding CEO'su kentsel dönüşümü hızlandıracak yöntemi açıkladı! Binalar yıkılmayacak...

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili öneri geldi. Alper, binaları yıkmadan, karbon fiber malzemeyle güçlendirmenin iyi bir alternatif olduğunu aktardı. 

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. etap teslimleri başladı!

FKG İnşaat’ın, Bahaş Holding ve Stta İnşaat’la ortaklaşa Büyükçekmece’de inşa ettiği Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabındaki konutlar teslim edilmeye başladı. 

Bahaş Holding'ten kentsel dönüşüme tam destek! Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projesinin 1'nci etabı tamam!

Bahaş Holding'in CEO’su Abdüssamet Bahadır, başta İstanbul olacak şekilde Türkiye’nin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. İşte Bahadır'ın o açıklamaları...

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabında teslimler Eylül'de!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bahadır, ilk etap teslimlerinin Eylül ayında yapılacağını duyurdu.

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

Bina tamamlama sigortaları kentsel dönüşüm projelerini hızlandıracak!

Maher Yatırım Holding Üst Yöneticisi Levent Uluçeçen, kentsel dönüşüm projelerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Bahaş Holding kentsel dönüşüm atağı başlattı!

İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme alanlarındaki köklü tecrübesi ile sektörün gelişimine yönelik öncü adımlar atmaya devam eden Bahaş Holding, kentsel dönüşüm atağı başlattı.

Gayrimenkul sektörüne 'faiz indirimi' dopingi!

Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, konut kredi faiz oranlarının düşürülmesinin yerinde ve son derece mantıklı bir adım olduğunu ifade etti. Karayel, bankaların sunduğu desteğin gayrimenkul sektörünün daha hızlı toparlanmasını sağlayacağını belirtti...

Ofislerde koronavirüs dönüşümü!

Koronanın ardından boşalan ofislerin fonksiyonları değiştirilecek. Mart ayından beri İstanbul’da bulunan 26 ofis binasının öğrenci evine çevrilmesiyle ilgili teklif aldıklarını anlatan Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, “Ofislerdeki bu talep artışını otellerin izleyeceğini düşünüyo

Gayrimenkul sektörü tapu harcı ve KDV indirimi desteğini bekliyor!

Koronavirüs ile kontrollü olarak geçilecek normalleşme sürecinde toparlanma sürecine girebileceğinden bahseden Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, “Sektörümüz tapu harcı ve KDV indirimi desteği ile kontrollü normalleşme sürecini daha iyi geçirebilir” dedi.

erkanlı holding kentsel dönüşüm Haberi

erkanlı holding kentsel dönüşüm


Bugüne kadar sanayi atıklarını dönüştüren Erkanlı Holding İstanbul’da kentsel dönüşüme talip oldu. Bünyesinde Erksan Atık Dönüşüm merkezi gibi Türkiye’nin en büyük sanayi atık dönüştürme merkezlerinden biri bulunan Erkanlı Grup, artık evleri dönüştürecek. Erkanlı İnşaat markasıyla Ankara’da projeler geliştiren şirket İstanbul’da sadece kentsel dönüşüme odaklandı. Erkanlı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erkanlı, “İnşaat alanında 20 yıldan beri faaliyet gösteriyoruz. İstanbul’da sadece dönüşüme odaklanacağız. Kentsel dönüşüm elinde büyük işler olan inşaat firmaları için çok zorlu bir süreç. Ancak biz uzun yıllardan beri buna odaklandık. Hukuk departmanımız çok güçlü. İnsanları dönüşüme ikna edecek altyapımız kuvvetli” dedi.


Kartal, Maltepe hedefte...

Erkanlı, Kartal, Maltepe, Kadıköy, Göztepe ve Acıbadem bölgeleriyle ilgilendiklerini ve bunlardan üçüyle son aşamaya kadar geldiklerini söyledi. Erkanlı ayrıca bu yıl sonuna kadar bu...