16 / 04 / 2024

Ernst & Young araştırma

Ernst & Young araştırma

Dünyaca ünlü derecelendirme kuruluşu Ernst & Young, 70 ülkeden bin 600 üst düzey şirket yöneticisi arasında yaptığı araştırmada, Hindistan'ın dünyada yatırıma en uygun ülkeler arasında ilk sırada yer aldığını açıkladı...

Çıkış tarihi merak ediliyordu! MacBook için tarih verildi!

OLED MacBook ne zaman çıkacağı merak konusu idi. Ekran analisti Ross Young çıkış tarihi olarak emin olmamakla beraber 2024'ü hedef gösterdi.

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Dunıa Subıra Young tarafından kuruldu.

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Asia Young Designer Awards için son başvuru tarihi 21 Mayıs!

Nippon Paint, ArchClub’ın 30 Nisan tarihinde gerçekleştireceği ve genç mimarların mesleki gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan online buluşmanın sponsoru oldu. 30 Nisan tarihinde saat 21:00’da başlayacak olan etkinlik için son başvuru tarihi 21 Mayıs olarak belirlendi.

Dük August, Marienburg Kalesi'ni 1 Euro'dan satışa çıkardı!

Almanya'da Welf Hanedanı üyesi Ernst August, Marienburg Kalesi'ni 1 Euro'dan satmak isteyince hane halkı birbirine girdi. Baba August, oğlu August'a dava açtı. 

Asia Young Designer Awards Türkiye’deki adaylarını bekliyor!

Mimar ve İç Mimar öğrencilerinin hayatlarını değiştirecek olan fırsatlar sunan Asia Young Designer Awards, Türkiye’nin yetenekli tasarımcılarına uluslararası bir dünyanın kapılarını açıyor...

Asia Young Designer yarışması için başvurular başladı!

Nippon Paint tarafından 13 yıldır düzenlenen Asia Young Designer Awards (AYDA) için başvuru süreci başladı. Toplam 16 ülkenin katıldığı yarışmanın 2021-2022 döneminde Türkiye de yer alıyor. 

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

İpek Ilıcak Kayaalp, Genç Global Liderler listesine girdi!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, Dünya Ekonomik Forumu "Genç Global Liderleri" (Young Global Leaders) arasına girdi...

Young Dong Constructıon Co.Ltd. Merkezi Kore İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Young Dong Constructıon Co.Ltd. Merkezi Kore İstanbul Merkez Şubesi 3 bin TL sermaye ile 12 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Alliance Turkey Gayrimenkul Tanıtım Ve Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Alliance Turkey Gayrimenkul Tanıtım Ve Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Patrıck Sean Young tarafından kuruldu.

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapacak!

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapma kararı aldı. Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, ''Türkiye, Bosch için çok önemli bir ülkedir" şeklinde konuştu.

Daelim İnşaat Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Daelim İnşaat Geliştirme Anonim Şirketi Kee Hyun Han, Yang won Jee ve Kwang Young Jeong ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Ernst & Young araştırma Haberi

Ernst & Young araştırma

Ernst & Young (EY) araştırmasına göre, Hindistan'da en çok yatırım yapan ve yatırıma devam edecek olan ilk üç ülkenin ise ABD, Fransa ve Japonya. Araştırmaya göre yabancı firmalar uzun süreçte Hindistan'daki yatırımlarını devam ettirirken, bir çok şirket de yatırımlarını artırma yoluna gidiyor.


EY araştırması ayrıca yabancı yatırımların ülkede yüzde 38'lik bir istihdam oluşturduğuna dikkat çekerken, bu sayının geçen yılın aynı döneminde yüzde 29 civarında olduğu ortaya çıktı. Rapora göre dış yatırım çekmede Hindistan'ı Brezilya takip ederken, Çin ancak üçüncü sırada yer bulabildi. Uzmanlar Çin ve Brezilya'nın ekonomik büyüme için gerekli adımları atmada Hindistan kadar hızlı olmadığının altını çizerken, Hint rupisindeki iyileşme çalışmalarının da yatırımcıları bu ülkeye yönlendirdiğini belirtti.


Zaman...