28 / 03 / 2024

eroğlu holding konut projeleri

eroğlu holding konut projeleri

Gayrimenkulde emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Eroğlu, "2014’te İstanbul, Ankara ve İzmir’de 4 yeni proje planlıyoruz. İnşaat alanımızı da 2 milyon 600 bin metrekareye çıkarmış olacağız’’ dedi...

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede?

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 240 adet konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi!

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Merakla beklenen projede toplam 240 konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding'ten Fikirtepe'ye 240 konutluk yeni proje! 

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projeler hayata geçirmeye devam eden Keleşoğlu Holding, Fikirtepe projesi için düğmeye bastı. Projede 240 adet konut yer alacak. 

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Eroğlu Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL destek!

Eroğlu Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL bağışla destekte bulundu.

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Nurettin Eroğlu: Türkiye’nin üretici gücü olmaya devam ediyoruz!

Eroğlu Holding olarak ilkleri gerçekleştirmeyi hedef edindiklerini ve bu doğrultuda yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu, 2018 yılını değerlendirdi..

Eroğlu gayrimenkul projelerinde indirimi yüzde 20’ye çıkarttı!

Eroğlu Holding’den enflasyonla mücadeleye tüm markalarıyla tam destek geldi. Eroğlu Holding’te indirim kampanyası yüzde 20’yi buldu..

Eroğlu Yapı'dan bakanlığın konut kampanyasına tam destek!

Gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın deneyime sahip Eroğlu Yapı, konut kampanyasına tam destek verdi...

Nurettin Eroğlu: Tüm projelerimizin değeri artıyor!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Tüm projelerimizin her geçen gün değerini artırdığını ve yatırımcılarına kazanç sağladığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim" diyor.

Eroğlu Holding’in DNM şirketine ödül!

Strauss&Co, Eroğlu Holding’in DNM fabrikasını sınıfının en iyisi seçti. Levi’s’ın Red Tab Women serisi “Best in Class Mill” ödülünü aldı.

Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017!

Toplam 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana gelen Skyland İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda inşa ediliyor. İşte Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017...

Eroğlu Gayrimenkul konut kampanyasına 3 projesiyle katıldı!

Eroğlu Gayrimenkul, ‘20 yıl vadeli ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Merter Platform projesiyle katılıyor.

eroğlu holding konut projeleri Haberi

eroğlu holding konut projeleri


EROĞLU Holding, hazır giyim sektöründeki iki markası Loft ve Colins’i dünya markası yapma yolunda ilerliyor.  Hazır giyimde yıllık üretimlerinin 26 milyon adet olduğunu belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, kendi markaları dışında Marks & Spencer, GAP, H&M, Mexx, Tomy Hillfiger, Zara, Massimo Dutti ve Bershka gibi çok sayıda dünya devine üretim yaptıklarını söyledi. 


37 ÜLKEDE 700 MAĞAZA


Bunun hazır giyim üretimlerinin yüzde 70’ini teşkil ettiğini ifade eden Eroğlu,  Colin’s ve Loft’u birer dünya markası yapma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti. ‘‘İlk Colin’s mağazasını 1995 yılında Rusya’da açtıklarını hatırlatan Eroğlu “Bugün 200 mağazamız olan Rusya’da jean’de jenerik marka olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Colin’s ve Loft olarak Türkiye dahil 37 ülkede toplam 700’ün üzerinde mağazayla dünyayı giydiriyoruz. 2014’te 150 yeni...