24 / 04 / 2024

eroğlu loft mağazaları

eroğlu loft mağazaları

Loft markasının Avrupa ve ABD dışındaki satış haklarına sahip Eroğlu, Avrupa tarafını da almak için görüşmeler yapıyor. Avrupa biriminin büyük değere sahip olduğunu söyleyen Şahin Eroğlu “Sadece Avrupa’da 300 Loft mağazası var” dedi.

Eroğlu Holding 2014'te 4 yeni proje planlıyor!

Gayrimenkulde emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Eroğlu, "2014’te İstanbul, Ankara ve İzmir’de 4 yeni proje planlıyoruz. İnşaat alanımızı da 2 milyon 600 bin metrekareye çıkarmış olacağız’’ dedi...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Palladium Alışveriş Sokağı Mağazaları Satışta! Yüzde 10 taksitli peşinat, 36 Ay 1,59 vade farkı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Alışveriş Sokağı mağazaları satışa çıktı. İşte detaylar...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Eroğlu Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL destek!

Eroğlu Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL bağışla destekte bulundu.

Fas'taki BİM mağazaları kapanıyor mu?

Fas, BİM'i yerel ürünlere yer vermesi için ikazda bulunmuş ve mağazalarını kapatacaklarını belirtmişti. Konuyla ilgili BİM CFO’su Haluk Dortluoğlu açıklama yaptı...

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

HOM Design Center mağazaları!

Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi olan HOM Design Center açıldı. Peki HOM Design Center'da hangi mağazalar var?

Jülide Sarıeroğlu: SGK'da ilk gayrimenkulü satan Kılıçdaroğlu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, " SGK gayrimenkul satıyor, batıyor diyenlerin geçmişine baktığımız zaman SGK'de ilk gayrimenkulü satan Kemal Kılıçdaroğlu." dedi.

Tahincioğlu mağazaları: Herkesten önce siz duyun‎!

Tahincioğlu mağazaları ''ilk bilen kazanır'' sloganıyla satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Ön talep toplanan Tahincioğlu mağaza satışı için ihale tarihi henüz belirlenmedi. 

Tahincioğlu'nun mağazaları çok yakında satışa çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul ''ilk bilen kazanır'' sloganıyla bünyesinde yer alan mağazaları çok yakında büyük fırsatlar ile satışa çıkarıyor. 

eroğlu loft mağazaları Haberi

eroğlu loft mağazaları

Fransız giyim markası Loft’un Avrupa ve Amerika’daki dışındaki tüm satış haklarını elinde bulunduran Eroğlu Holding, Avrupa haklarını da almak için Fransızlar ile masada. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Eroğlu “1997’de Avrupa ve ABD dışındaki tüm Loft satış haklarını satın aldık. 2001’de ise Avrupa haklarını satın almak istedik ancak o dönemde Fransızlar güçlü idi ve bize ‘Loft’u biz satmayız siz satın’ dediler ve satış suya düştü. Şimdi Avrupa krizde, Fransızlar’ın durumu çok kötü. Masaya oturduk ve görüştük. Şayet bu satış biterse Loft markasının dünyadaki tüm haklarını almış olacağız. Loft tam bir Türk markası olacak” dedi.


AVRUPA’DA 300 MAĞAZA

Avrupa pazarının büyük önem taşıdığını söyleyen Eroğlu “Mevcut elimizde bulunan Loft markası Avrupa satış hakları ile birlikte 3 kat daha büyüyecek. Fransızların Avrupa’dan...