29 / 03 / 2024

Ertaş İnşaat kentsel dönüşüm projeleri

Ertaş İnşaat kentsel dönüşüm projeleri

Gebze'nin dönüşümüne öncülük eden Ertaş Ulusoy İnşaat rotayı İstanbul'a çevirdi. Şirket, İstanbul'un Anadolu yakasında kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kadıköy, Selamiçeşme ve Şaşkınbakkal'da proje çalışmaları yapılıyor...

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Şua İnşaat'tan 4 yeni proje!

Şua İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine bu yıl da devam edecek. Şirket, içinde 3 bin 500 konutun olacağı 4 yeni projeyi hayata geçirecek. Projelerden 2'sine bu yıl içinde başlanacak. 

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

 6'ncı Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

2013 yılında, kentsel dönüşüm sürecini kamuoyuna iyi bir şekilde anlatmak amacıyla yapılan, 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl altıncısı 7 Kasım'da düzenlenecek...

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

“Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresinin” bu yıl altıncısı düzenlenecek. 7 Kasım 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek kongrenin basın toplantısı 4 Ekim'de yapılacak...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yapıldı!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleştirildi. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ İzmir’de 10 Mayıs Perşembe günü yapıldı.

11. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin 11’incisi 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir’de gerçekleşecek. 

Ahes Misal İstanbul'da aidatlar 2 lira oldu!

5 milyarlık yatırım yapan Süleyman Ekşi İnşaat, kentsel dönüşüme projelerine soyundu. Gaziosmanpaşa’da 2 milyarlık Ahes Misal İstanbul’u dönüşüm kapsamında hayata geçiren şirket, metrekare başına aidatları 2 TL olarak belirledi.

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın Swissotel the Bosphorus’ta yapılacak. Kongre beş farklı oturumda düzenlenecek..

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi için geri sayım!

Bu yıl 5.'si düzenlenecek olan Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi için geri sayım başladı. 

Ertaş İnşaat kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Ertaş İnşaat kentsel dönüşüm projeleri

GEBZE'NİN dönüşümüne öncülük eden Ertaş Ulusoy İnşaat rotayı İstanbul'a çevirdi. Şirket, İstanbul'un Anadolu yakasında kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ertaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ergüz, Kadıköy, Selamiçeşme ve Şaşkınbakkal'da proje çalışmaları yaptıklarını söyledi. 


ATAŞEHİRİ GEÇECEK 


Ergüz, Gebze ve Çayırova'da hayata geçirdikleri projelerle bölgenin çıtasını yükselttiklerini belitti. Ergüz "O zamanki şartlara göre basit yapılar yapılıyordu. Biz bölgeye ilkleri getirdik. Burada yaptığımız projeyi İstanbul'a yapsak fiyat iki misline çıkardı. Amacımız bölgenin çıtasını yükseltmek. 3 sene sonra Ataşehir'i geçecek" dedi. 


Tepeören'de 26 dönümlük arazide 26 villalık bir site hayata geçirdiklerini söyleyen Ergüz, projelerle ilgili de şu bilgileri verdi: "400 konutluk Akse Yaşam Konutları'nı hayata geçirdik. Neredeyse tamamını sattık. Şimdi de Park Panorama'yı inşa ediyoruz. 4 bin 500 metrekare alan üzerinde tek bloktan oluşan,...