29 / 03 / 2024

Ertaş İnşaat projeleri

Ertaş İnşaat projeleri

Gebze'nin dönüşümüne öncülük eden Ertaş Ulusoy İnşaat rotayı İstanbul'a çevirdi. Şirket, İstanbul'un Anadolu yakasında kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kadıköy, Selamiçeşme ve Şaşkınbakkal'da proje çalışmaları yapılıyor...

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Taşoluk tarafından kuruldu. 

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ertaş tarafından kuruldu.

Ertaş Grup İnşaat Dekorasyon Tadilat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Grup İnşaat Dekorasyon Tadilat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İsmet Ertaş tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ercan Taşpınar tarafından kuruldu!

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Erta Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erta Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal2da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Yaşar tarafından kuruldu. 

Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. Seda Toper 20 bin TL sermaye ile bugün tarafından kuruldu. 

Hertaş İnşaat daha sağlıklı yaşam alanları için projeler üretiyor!

ERTAŞ İnşaat pek çok ciddi projeye imza atarak göz dolduruyor. Hüseyin ve Hasan Ertaş tarafından kurulan şirket daha sağlıklı yaşam alanları için projeler üretiyor.

Erta Dizayn Mimarlık İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erta Dizayn Mimarlık İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Turgay Ertan tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenyurt, Koza Mahallesi, 1674 Sokak 'ta kuruldu.

Neşet Ertaş’ın adı kültür merkezinde yaşatılacak!

Kırşehir’in yetiştirdiği büyük usta Neşet Ertaş'ın adı kente inşa edilen kültür merkezinde yaşatılacak. Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Anadolu'nun ikinci büyük kültür merkezi olacak.

Ertaş İnşaat İstanbul Anadolu yakasında kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Gebze'nin dönüşümüne öncülük eden Ertaş Ulusoy İnşaat rotayı İstanbul'a çevirdi. Şirket, İstanbul'un Anadolu yakasında kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kadıköy, Selamiçeşme ve Şaşkınbakkal'da proje çalışmaları yapılıyor...

Neşet Ertaş'ın adı kültür merkezinde yaşatılacak!

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırşehir'in yetiştirdiği bozlak ustası Neşet Ertaş'ın adını, Eski Sanayi Sitesi'nin bulunduğu alanda yapımı süren kültür merkezine verdiklerini söyledi...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Ertaş İnşaat projeleri Haberi

Ertaş İnşaat projeleri

GEBZE'NİN dönüşümüne öncülük eden Ertaş Ulusoy İnşaat rotayı İstanbul'a çevirdi. Şirket, İstanbul'un Anadolu yakasında kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ertaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ergüz, Kadıköy, Selamiçeşme ve Şaşkınbakkal'da proje çalışmaları yaptıklarını söyledi. 


ATAŞEHİRİ GEÇECEK 


Ergüz, Gebze ve Çayırova'da hayata geçirdikleri projelerle bölgenin çıtasını yükselttiklerini belitti. Ergüz "O zamanki şartlara göre basit yapılar yapılıyordu. Biz bölgeye ilkleri getirdik. Burada yaptığımız projeyi İstanbul'a yapsak fiyat iki misline çıkardı. Amacımız bölgenin çıtasını yükseltmek. 3 sene sonra Ataşehir'i geçecek" dedi. 


Tepeören'de 26 dönümlük arazide 26 villalık bir site hayata geçirdiklerini söyleyen Ergüz, projelerle ilgili de şu bilgileri verdi: "400 konutluk Akse Yaşam Konutları'nı hayata geçirdik. Neredeyse tamamını sattık. Şimdi de Park Panorama'yı inşa ediyoruz. 4 bin 500 metrekare alan üzerinde tek bloktan oluşan,...