28 / 03 / 2024

eryap inşaat

eryap inşaat

Ankara Sincan'da yer alan Yenikent Park Konutları'nda fiyatlar 145 bin TL'den başlıyor. 4+1 daireler 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

İnşaat sektörü yüzde 13.5 daraldı

Büyüme rakamlarında üretim tarafındaki verilerde, inşaat sektöründeki yüzde 13.5'lik daralma ve geçmiş çeyreklerdeki aşağı yönlü düzeltme, 2008 büyümesini aşağı çekiyor

ERG İnşaat Deriner Barajı'nı inşa ediyor

Vural Erbilgin'in başkanlığını yaptığı ERG İnşaat; planlama, proje, makine, inşaat ve montaj konularında faaliyet gösteriyor

İndirimle moral bulan inşaatçı kampanyaya hız verdi

Vergi ve alım satım harçlarında yapılan indirimlerle moral bulan inşaat sektörü satışları canlandırmak için kampanyaya hız verdi.

Koray İnşaat Kral Hüseyin adına hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Yeşil İnşaat, 'çok satış, az kâr' mantığını uyguladı

Uzun süredir konut satışlarında durgunluk yaşayan inşaat sektörü, son aylarda art arda sunulan ucuz projelerle hareketlenmeye başladı.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

eryap inşaat Haberi

eryap inşaat


Eryap A.Ş  tarafından Ankara Sincan'da hayata geçirilen Yenikent Park Konutları, 5 blokta toplam 224 adet daireden meydana geliyor. 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı Yenikent Park Konutları 42 bin metrekare inşaat alanına sahip.



Yenikent Park Konutları'nda 125 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 145 bin TL, 142 metrekare büyüklüğündeki 4+1 daireler 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor. Anlaşmalı bankalardan 0,79 faiz oranı ile banka kredili ödemeler yapılabiliyor.




Radyo temel tünel kalıp sistemi ile inşa edilen Yenikent Park Konutları'nda çocuk oyun alanları, çocuk parkları, spor alanları, site güvenliği, otopark, yolcu ve yük asansörü, su deposu, dış cephe ısı yalıtımı, jeneratör gibi özellikler yer alıyor. Projede 18 bin metrekare alan yeşile...