25 / 04 / 2024

Erzincan Kemah ihalesi

Erzincan Kemah ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Kemah Çarşı Mahallesi'nde hayata geçireceği 94 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Erzincan Kemah 94 konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzincan İli Kemah İlçesi Çarşı Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den Erzincan'a 158 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan 2023 projenin ihalesi 22 Şubat tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Erzincan'a 256 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 256 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 6 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Erzincan projesiyle sadece o ilçeye tam 285 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesi için start verdi. Erzincan TOKİ projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Erzincan Kemah TOKİ'de 2+1'ler 608 bin TL'ye!

TOKİ'nin merakla beklenen 250 bin konut projesinde inşa edeceği Erzincan projelerinin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Erzincan Kemah projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Erzincan Kemah TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Erzincan Kemah TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Erzincan'da 18.4 milyon TL'ye sosyal tesis yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan'da 18 milyon 390 bin TL bedelle sosyal tesis yapım işi ihale ediyor.

TOKİ Erzincan Aşağıgedik 285 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Kemah Aşağıgedik Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan Kemah 285 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Kemah projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan Kemah 285 konut ihalesi 12 Ekim'de!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Erzincan Kemah projesinin ihalesini 12 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan İliç'e 256 konut! İhalesi bugün!

Erzincan İli İliç İlçesi 3. Etap Abdullahpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi 256 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Erzincan İliç 256 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli İliç İlçesi 3. Etap Abdullahpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi 256 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ, Erzincan'da 256 yeni konut inşa edecek!

Erzincan İli İliç İlçesi 3. Etap Abdullahpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi 256 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Erzincan Üzümlü ihalesi bugün!

Erzincan İli, Üzümlü İlçesi, Oruçlu Mahallesi 95 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi (3 Dükkan) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Erzincan Üzümlü'ye 95 konut!

Erzincan İli, Üzümlü İlçesi, Oruçlu Mahallesi 95 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi (3 Dükkan) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Erzincan Kemah ihalesi Haberi

Erzincan Kemah ihalesi

TOKİ tarafından Erzincan’ın Kemah İlçesi Çarşı Mahallesi’nde hayata geçirilek olan 94 konutun ihalesi yapıldı.

Bugün yapılan ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor. Yükseklikleri zemin+3 olan konutların 62’si 2 oda 1 salon, 32’si ise 3 oda 1 salon planında inşa edilecek.

Yöreye özgün olarak hayata geçirilecek projede, modern ve yöresel mimarinin izleri buluşturuldu. TOKİ Erzincan Kemah projesinin cephelerinde zemin kat seviyesinde taş kaplama, ahşap görünümlü cephe elemanları, payandalar, söveler, dekoratif pencereler ve işlemeli ferforje korkuluklar...