28 / 03 / 2024

Erzincan ve Erzurum tramvay projesi

Erzincan ve Erzurum tramvay projesi

Erzincan Belediye Başkanlığı ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına ait tramvay projeleri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına devredildi..

İki ilde 18 konut, 6 iş yeri ve 2 arsa satılıyor!

Şanlıurfa ve Erzurum'da 26 gayrimenkul satılacak. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 20 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

Prof. Dr. Naci Görür'den en az 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! Erzincan ve Karlıova arası ile Tunceli'ye dikkat!

Yer Bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, sık sık yaptığı deprem uyarılarıyla gündeme geliyor. Türkiye'nin deprem haritasına ilişkin açıklamalarda bulunan ve riskli bölgelerle ilgili de konuşan Naci Görür, "O bölge benim uykularımı kaçırıyor" dedi. 

Ekmeğe bir ayda ikinci zam

Zam yağmuru devam ediyor. Erzurum’da 5 TL’den satılan 200 gram ekmeğin fiyatına bir kez daha zam yapıldı ve Erzurum'da ekmek 6,5 TL oldu.

SON DAKİKA! Marmara’da deprem!

6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin ardından dün de sırayla Konya, İzmir ve Erzurum’da peş peşe meydana gelen depremlerin ardından depreme ilişkin sorgulamalar yine arttı. Peki, en son ne zaman deprem oldu? Kaç şiddetinde? İşte detaylar...

Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaşma imzaladı! Artık et kasaplarda ucuza satılacak!

Et fiyatlarının düşürülmesine yönelik olarak Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında bir protokol imzalandı. Bu protokol kapsamında, kasaplara uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak ve Erzurum'da et fiyatlarının yaklaşık %30 oranında düşmesi öngörülüyor.

Halk GYO Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda anahtar teslimlerine hazırlanıyor!

2021 senesinin ilk yarısında 17.8 milyon TL kâr elden Halk GYO satışları devam eden Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda yer alan daireleri kısa sürede teslim edecek. 

İstanbul, Sivas ve Erzurum'da bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Mega kent İstanbul, Sivas ve Erzurum'da yer alan bazı bölgelerin sit alanları "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Ankara-Erzurum-Erzincan YHT projesinin akıbeti TBMM'de!

Ankara-Erzurum-Erzincan illeri arasında yapılması planlanan yüksek hızlı tren projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzincan Terzibaba Cami ve Külliyesi'nin temeli atıldı!

Erzincan Valisi Mehmet Makas, 1200 kişilik Terzibaba camisi ve külliyenin inşaatında temel atma törenine katılım gösterdi.

TOKİ Erzincan kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi!

TOKİ Erzincan kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Erzincan kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Erzincan kura sonucu öğrenme detayları...

ÖİB'den 2 ilde 3 gayrimenkul satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara'da yer alan 2 gayrimenkulün ve Erzurum'da yer alan 1 gayrimenkulün satışı için onay verdi.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Erzincan ve Erzurum tramvay projesi Haberi

Erzincan ve Erzurum tramvay projesi

Şehir İçi Raylı Ulaşım Sistemleri, Metrolar ve Bunlarla İlgili Tesislerin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca Üstlenilmesi, Devralınması ve Tamamlanmasını Müteakip Devri ile İlgili Şartların Belirlenmesine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.


Karar gereğince Erzincan Belediye Başkanlığı ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına ait bazı projeler Bakanlığa devredildi. 


1- Erzincan Belediye Başkanlığına ait proje; Üniversite- Dörtyol-Otogar- Havalanı Tramvay Hattı projesi.


2- Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına ait proje; Gar- Atatürk Üniversitesi Kampüs- Tıp Fakültesi- Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Şehir Hastaneleri - Yavuz Sultan Selim Bulvarı- Gar Tramvay Hattı projesi.



Karar metni için