28 / 03 / 2024

esenlerde zemin altı katlı otopark projesi

esenlerde zemin altı katlı otopark projesi

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi ( İBB ) ve Esenler Belediyesi’nin işbirliğinde hayata geçirilen Cengiz Topel Caddesi Düzenlemesi ve Zemin Altı Katlı Otopark Projesi çalışmaları aralıksız sürüyor...

Royal Zemin Kaplamaları İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Zemin Kaplamaları İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Seyfeddin Özgül tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğanaraslı Bulvarı'nda kuruldu.

İzmit'te zemin etüdü olmayan yapılara ruhsat verilmiyor!

İzmit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 'nden verilen bilgiye göre, ister şahıslar olsun, ister kamu kurum ve kuruluşlar olsun, ahır, tavuk çiftliği, prefabrik yapı dahil bütün yapılar için zemin etüdü yaptırılmak zorunda.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları 15 Ocak'ta başlıyor!

Vodafone Arena'da ana çatı iskeleti sorunsuz bir şekilde yerine oturtulurken gözler 15 Ocak'tan itibaren başlayacak olan zemin çalışmalarına çevrildi. Beşiktaşlı yönetici Umut Güner, Vodafone Arena'nın zemini için kusursuzu aradıklarını söyledi.

Erka Zemin Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Erka Zemin Yapı Anonim Şirketi, Selahattin Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Atatürk Bulvarı Haseyad 2 Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

BRN Yalıtım ve Zemin Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Yalıtım ve Zemin Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Didem Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Ataşehir, Kayışdağ Mahallesi, Mansur Sokak'ta kuruldu.

İBB Okmeydanı'nda hazine arazisine zeminüstü cami yapacak!

Kadıköy’de arıtma tesisini cami yapan İBB, şimdi de Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısında Okmeydanı Ağız ve Dış Sağlığı Hastanesi’nin yanında yer alan yaklaşık 4 bin metrekarelik Hazine arazisine ‘zeminüstü cami’ yapacak.

Metafor Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metafor Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gaye Seçilen, Taylan Utkan, Bilge Celal Özen ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Beyaz Zemin İksa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Zemin İksa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Çolak tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Zeytinburnu, Merkez Efendi Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

VitrA Ankara'da 'Dikkat! Kaygan Zemin' sergisi açtı!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) iş birliğiyle gerçekleştirilen VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin 4. sergisi "Dikkat! Kaygan Zemin" İstanbul'un ardından Ankara'daki ziyaretçileriyle buluştu.

Detay Zemin İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Zemin İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Yakut tarafından 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Avcılar'da kuruldu.

Yüksek performanslı zeminlerde Baumit zemin sistemleri!

Baumit’in zemin sistemleri ürün grubunda bulunan Zemin Şapları, Kendinden Yayılan Zemin Şapları ve Hazır Beton ürünleri standardize edilmiş ürün kaliteleri ile her türlü zemine hızlı uygulama ve yüksek performans avantajı sunuyor.

Erk Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erk Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gülşah Çalışkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi 'nde kuruldu.

Dumankaya Zemin Etüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dumankaya Zemin Etüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi, Yusuf Yağcı tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Ekim 'de Pendik, Yenişehir Mahallesi, Reyhan Caddesi 'nde kuruldu.

esenlerde zemin altı katlı otopark projesi Haberi

esenlerde zemin altı katlı otopark projesi

Esenler'i yepyeni bir görünüme kavuşturacak olan Cengiz Topel Caddesi Düzenlemesi ve Zemin Altı Katlı Otopark Projesi tüm hızıyla devam ediyor.



İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Esenler Belediyesi’nin işbirliğinde hayata geçirilen Cengiz Topel Caddesi Düzenlemesi ve Zemin Altı Katlı Otopark Projesi çalışmaları aralıksız sürüyor.Turgut Reis Mahallesi’ndeki Cengiz Topel Caddesi’ne büyük bir meydan kazandıracak ve bölgedeki otopark sıkıntısını önemli ölçüde sona erdirecek proje kapsamında, Cengiz Topel Caddesi yepyeni bir görünüme kavuşacak.


Toplam 7 bin 50 metrekarelik inşaat alanında yapılan çalışmalarla Cengiz Topel Caddesi, hem bin 300 metrekarelik geniş bir meydana, hem de 5 bin 700 metrekarelik alana sahip toplam 144 araçlık zemin altı otoparka kavuşacak. Hızla devam eden çalışmalar tamamlandığında, Turgut Reis Mahallesi’nin güzel bir meydana kavuştuğu gibi, bölgedeki trafiğin de önemli ölçüde...