19 / 04 / 2024

Esenyurt Belediye Başkanı

Esenyurt Belediye Başkanı

Akiş Gayrimenkul, Akbatı’ya, TEM’den direk bağlantı sağlayarak ulaşımı kolaylaştıracak yolun temeli atılıyor

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Esenyurt Belediyesi kiracılarından 3 aylık kira ve ecrimisil ücretini almayacak!

Esenyurt Belediye Meclisi Eylül ayı oturumlarında koronavirüs salgını boyunca kapalı kalan belediyeye ait iş yerlerinin kiracılarından, biriken ecrimisil ve kira ücretlerinin alınmaması kararı verildi.

Esenyurt'ta konut inşası için derenin yatağı değiştirildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt’ta bir kişinin yaşamını yitirdiği olay için “Konut olsun diye dere yatağı yönünün değiştirildiği yerler var. Esenyurt’ta çarpık kentleşme nirvanaya ulaşmış'' diye konuştu.

Kemal Deniz Bozkurt: Esenyurt'ta dere yatağına imar izni verilmiş!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, selden etkilenen bölgelerdeki yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Su baskınlarının geçmişte yapılan imar hataları sebebiyle yaşandığını vurgulayan Bozkurt, "Burası dere kotunun altında bir yer, buraya imar verilmiş. Bu kabul edilir bir şey değil" dedi

Konut mağdurları CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda!

Esenyurt Konut Mağdurları platformu üyeleri, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Bozkurt bir araya geldi.

Esenyurt'taki patlamada zarar gören evleri belediye onaracak!

Esenyurt’ta bir süredir birçok kurumun altyapı çalışması yürüttüğü sokakta yaşanan doğalgaz patlamasında zarar gören evleri belediye onaracak...

Esenyurt Yaşam Merkezi için start verildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seçim kampanyasında müjdelediği projeler arasında yer alan “Esenyurt Yaşam Merkezi” için de  start verdi.

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Esenyurt projelerine destek!

Esenyurt Belediyesini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’tan aldığı brifing sonrası, ilçeyle ilgili sağlık, eğitim, alt yapı projelere destek verileceğini söyledi.

Deniz Bozkurt: Ailelerin evlerine dönmesinde sakınca yok!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Güzelyurt Mahallesi’nde çatlaklar oluşan evlere ilişkin açıklama yaptı. Bozkurt, "Ailelerin evlerine dönmesinde sakınca yok" dedi.

Esenyurt'ta yolda ve binada oluşan çatlaklar incelenecek!

Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt, "Vatandaşlarımız bugün akşama kadar evlerini kullanabilecekler. Bu arada belediye olarak bölgede incelemelerde bulunacağız" dedi...

Esenyurt'ta 25 apartman emniyet amaçlı tahliye edildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt, Esenyurt'ta çatlaklar ve çökme sebebiyle trafiğe kapatılan Orhan Gazi Caddesi ve tahliye edilen 9 katlı binanın çevresindeki 25 apartmanın emniyet amaçlı tahliye edildiğini açıkladı...

Esenyurt'tan ev alan kazanacak!

AK Parti’nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, Esenyurt'tan ev alanın 2 sene içerisinde kazanacağını söyledi. Ekinci, vatandaşları “Elinize bir daireniz, bir dükkanınız, bir arsanız varsa sakın satmayın” diyerek uyardı.

Esenyurt Belediye Başkanı Haberi

 Esenyurt Belediye Başkanı

Akkök Şirketler Grubu bünyesinde, gayrimenkul sektöründe kalite çıtasını üst seviyelere taşımak ve en yenilikçi, en prestijli projelere imza atmak amacıyla kuruluan Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş. olarak, Esenyurt – Bahçeşehir’de 2011’de hayata geçireceği Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde yatırımlara yenilerini ekleyerek devam ediyor.  Bu çerçevede Esenyurt’un çehresini değiştirmek amacıyla hayata geçirilen projede çevre yerleşimlere ve Akbatı’ya, TEM’den direk bağlantı sağlayarak ulaşımı kolaylaştıracak yolun temeli atılıyor.
 
Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde yatırımcılar ve kamuoyuna vaatler bir bir hayata geçirilirken, Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök, Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Alize Dinçkök Eyüboğlu’nun katılımıyla düzenlenecek ve Akbatı ile ilgili son gelişmelerin aktarılacağı basın toplantısında ve hemen sonrasında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun da katılımıyla...