29 / 03 / 2024

esenyurt imar sorunu

esenyurt imar sorunu

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Esenyurt imar sorunu için, vatandaşların mağdur olmasını istemediğini söyledi...

Bulut İnşaat Esenyurt projelerinde tapu teslimli daireler!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt’ta, evviva Millenium ve evviva Yaşam Merkezi’ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. Kampanyada daireler ‘’hemen teslim hemen tapu’’ güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

Necmi Kadıoğlu: Yapılan yapılar imara uygun!

Esenyurt Belediye Meclisi Şubat ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun yönetiminde gerçekleşti. 16 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda gündem maddeleri ilgili komisyonlara havale edildi.

Esenyurt'a 10 bin konut!

İstanbul'da konut sektörünün en hızla büyüdüğü ilçelerin başında gelen Esenyurt'ta imar krizinin çözülmesiyle emlak piyasası canlandı. Bölge nüfusunun yeni projelerle 21 bin kişi artması bekleniyor.

Esenyurt yeni imar planı tüm etapları ile onaylandı!

Esenyurt’ta uzun bir bekleyişten sonra son 5.etap da askıya çıktı. Toplam 7 etaptan oluşan Esenyurt’ta 1,2,3,4, 6 ve 7.etaplar askıya çıkmıştı. 5.etabın da askıya çıkması ile Esenyurt yeni imar planı tüm etapları ile belirlenmiş oldu…

Esenyurt imar sorunu son durum!

Esenyurt imar sorununda nihayet sona gelindi. Toplam 7 etaptan 6’sının askıya çıktığı Esenyurt’ta büyük bekleyişten sonra nihayet yarın son 5.etap da askıya çıkacak….

2013 gayrimenkul turu!

2013 yılında inşaat sektörünün kuralları sil baştan yazıldı. KDV düzenlemesi, imar yasası, yeni tüketici yasası derken birçok köklü değişimin tohumları ekildi. İşte 2013’te gayrimenkul sektörüne damga vuran o gelişmeler…

Mehmet Gül: Esenyurt'ta imar problemi çözüldü!

Esenyurt'ta yaklaşık 40 bin kişinin mağduriyetine sebep olan imar sorununun önceki ay çözülmesiyle bölge tekrar hareketlendi.Mehmet Gül, Gül Yapı Yaşam projesi için ruhsatı aldıklarını ve inşa çalışmalarına başladıklarını söyledi...

Esenyurt’ta ruhsatlar verilmeye başlandı!

Esenyurt’ta yaklaşık 40 bin kişinin mağduriyetine sebep olan imar sorununda mutlu sona gelindi. İmar planına uygun yapılmadığı gerekçesiyle inşaatı durdurulan projelere ruhsat verilmeye başlandı….

Esenyurt’ta müteahhitlere sıkı denetim geliyor!

Esenyurt’ta şu ana kadar müteahhitlere mağdur olmasınlar diye taviz verdiklerini belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu"Artık inşaatını yeni plana göre yapmaya asla ruhsat yok. Seçim geliyor göz yumarız diye düşünenler de yanılır" dedi.

Esenyurt’ta 2 etap daha askıya çıktı!

Esenyurt’ta 4 etaptan sonra 2 etap daha askıya çıktı. Bölgede şu an itibariyle sadece 5. etambın onayı bekleniyor. Önümüzdeki günlerde 5.etabın da onaylanarak askıya çıkması planlanıyor...

Esenyurt imar planının onayı bayram sonrasına kaldı!

Esenyurt yeni imar planının onayı bayramdan sonraya kaldı. Bölgede geçtiğimiz ay 8 etaptan 4’ünün imar planı onaylanmış ve askıya çıkmıştı. Kalan son 4 etabın da bayramdan sonra askıya çıkması bekleniyor…

Esenyurt Örnek Mahallesi'nde fazla arsa parası!

İstanbul Esenyurt Örnek Mahallesi'nde oturan mahalle halkı, mahallede yaşadıkları imar ve ekoloji sorunlarını konuşmak için mahalle kahvesinde bir araya geldi. Mahallenin en büyük sorunlarından biri imar problemi...

Esenyurt Belediye Başkanı bölgedeki son durumu değerlendirdi!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Esenyurt’ta sorun yok. Bölgedeki gelişmeyi çekemeyenler var. Mimarlar odası, Şehir Plancıları Odası ve bazı özel şahıslar bölgeyi karıştırmaya çalışıyor” dedi.

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

O ilde flaş imar sorunu! Merkezefendi'deki o arsaya iki yerine üç villa yaptılar...

Denizli Merkezefendi Belediyesi bugün imar sorunu ile güne başladı. Merkezefendi'de 2 yerine 3 villanın yapılmasına izin verilmesi gündeme bomba gibim düştü.

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Aydın Efeler'de 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de 1033 aileyi yakından ilgilendiren ve 24 yıldır çözüme kavuşması beklenen imar sorunu çözüldü.

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Beykoz'un imar sorunu çözülmeli! Deprem kapıda!

Beykoz'un imar sorunu devam ediyor. Peki büyük İstanbul depremi kapıdayken Beykoz'un imar sorunu nasıl çözülecek?

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Eyüpsultan İslambey Mahallesi'nde imar sorunu çözüldü!

Eyüpsultan İslambey Mahallesi Sinekli Kemer’de imar sorunu çözüldü. İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin imar planı değişikliğiyle ilgili müjdeyi Başkan Deniz Köken açıkladı. 

Başakşehir Şahintepe'nin imar sorunu çözüldü!

Başakşehir’de yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Başakşehir Belediyesi’nin, Şahintepe Mahallesi için sürdürdüğü imar ve uygulama çalışmaları bitirildi. Düzenlemeyle birlikte bölge imara açılacak.

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

Mersin'in imar sorunu çözlüyor!

Mersin ve Akdeniz'de sadece 1 yıl içinde yaklaşık 300 milyon TL tutarında proje hayata geçirildiğini söyleyen Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin'in imar sorunu kalmayacağını söyledi.

esenyurt imar sorunu Haberi

esenyurt imar sorunu

Esenyurt imar sorunu hakkında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı: "Vatandaşımızın mağdur olmasını istemeyiz. Biz mağdur olanın yanındayız. Bu sorun için çözüm önerisi getirilmesi gerekiyor. Bizim de çözüm önerilerimiz var." dedi. Bugün saat 10.30'da Esenyurt'taki inşaatlarla ilgili olarak Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu basın açıklaması...