28 / 03 / 2024

esenyurt metro ihalesi

esenyurt metro ihalesi

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenkent-Esenyurt metro hattı ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Bölgedeki trafiği rahatlatacak metro hattında 11 istasyon yer alacak.

Mamak Metro Hattı ihalesi iptal edildi! İşte iptal nedeni!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentliler tarafından merakla beklenen Mamak Metro Hattının daha önce gerçekleştirilen ihalesinin fahiş fiyat sebebiyle iptal edildiğini açıkladı. Söz konusu ihale en kısa zamanda yeniden yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Bursa Emek-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesine bir iptal daha!

Bursa'da hayata geçirilen Emek-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesi ikinci kez iptal edildi.

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosunun ihalesi yapıldı. Dev ihalede 8 firma yarıştı. 

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi yarın!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihalesi için geri sayım başladı. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi yarın gerçekleşecek. 

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümü yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yeni bir metro projesiyle taçlandırdı. Proje bittiğinde, İstanbulluları Esenyurt’tan Kabataş’a aktarmasız bir şekilde 67 dakikada ulaştıracak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümünü gerçekleştirdi.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı nereden geçecek? Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı...

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi 6 Eylül'de!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihale tarihi belli oldu. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi 6 Eylül'de gerçekleşecek. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar 30 Ağustos'ta başlıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Esenyurt-Mahmutbey metro hattında çalışmalar 30 Ağustos tarihinde başlıyor. 

Fahrettin Altay - Buca Metro ihalesi bugün!

İzmirlilerin merakla beklediği Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesi için beklenen gün geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, dev proje için bugün ihaleye çıkıyor. 

Fahrettin Altay - Buca Metro ihalesi yarın!

İzmirlilerin merakla beklediği Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesinde son aşamaya gelindi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin önem verdiği projelerden biri olan metro hattının son ihale aşaması yarın gerçekleşecek. 

esenyurt metro ihalesi Haberi

esenyurt metro ihalesi


11 istasyonun yer aldığı Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenkent-Esenyurt metro hattının ihalesi bugün gerçekleşecek. 11 istasyonun yer aldığı metro hattı bin 80 günde tamamlanacak.


İlk istasyonu Mahmutbey olacak olan metro Bölge Parkı, Mehmet Akif, Halkalı-Atakent Toplu Konut, Tema, Hastane, Tahtakale, Ispartakule ve Bahçeşehir duraklarından geçerek Esenkent'e varacak. Bölge trafiğini rahatlatması beklenen hattın uzunluğu 18,5 kilometre.



İhale ilanı

T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 

METRO HATTI İNŞAAT VE ELEKTROMEKANİK İŞİ YAPTIRILACAKTIR


Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı İnşaat ve Elektromekanik İşleri yapım işi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 20 nci maddesine göre belli istekliler arasında ihale usulüyle ihale edilecektir. 

Ön yeterlik değerlendirilmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanarak listeye alınan 7 aday teklif vermeye davet edilecektir. 

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 

İhale Kayıt Numarası : 2017/50203

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul...