29 / 03 / 2024

esenyurt metrosu ihalesi

esenyurt metrosu ihalesi

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı Kontrollük, Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmet Alımı ihalesi bugün gerçekleştirilecek. Metro hattı tamamlandığında 11 istasyondan geçecek.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İhalesi şimdiye kadar iki kez ertelenen Mahmutbey Bahçeşehir Esenyurt metro hattı 31 Mart 2017 tarihinde ihaleye çıktı. Metro hattının yapım ihalesine 12 şirket ön yeterlilik başvurusunda bulundu.

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

İzmir Büyükşehir'den Buca metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gündemden düşmeyen Buca metrosu ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama..

Tunç Soyer'den Buca metrosu ihalesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer son zamanlarda sık sık gündeme gelen Buca metrosu yapım ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Soyer'in o açıklamaları...

Buca Metrosu'nun ihalesine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık ayı meclis oturumunda Buca Metrosu ihalesi gündem oldu. AK Partili üyeler 529 milyonluk farka dikkat çekerken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de iddiaları yanıtladı...

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu 2024'te açılacak!

Kabataş-Mahmutbey Metrosu’nun Esenyurt’la bağlanmasını sağlayacak Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metrosu'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. 3.5 milyon insanın yaşadığı 5 ilçeden geçecek olan hattın 2024'te hizmete alınması planlanıyor.

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu ihalesi için geri sayım başladı!

Ankara'da hayata geçirilecek yeni metro hattının inşaatı için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’yla anlaşma yapıldı. Kredi anlaşması sonrasında kısa süre içerisinde ihaleye çıkılacak. 

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi yarın!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihalesi için geri sayım başladı. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi yarın gerçekleşecek. 

Buca Metrosu’nda geri sayım başladı!

İzmir Hafif Raylı Sistemi'nin beşinci aşamasını meydana getiren Üçyol İstasyonu-Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü-Çamlıkule arasında hizmet sunacak olan Buca Metrosu’nun son aşama yapım ihalesi 6 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümü yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yeni bir metro projesiyle taçlandırdı. Proje bittiğinde, İstanbulluları Esenyurt’tan Kabataş’a aktarmasız bir şekilde 67 dakikada ulaştıracak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümünü gerçekleştirdi.

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi 6 Eylül'de!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihale tarihi belli oldu. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi 6 Eylül'de gerçekleşecek. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar yarın başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar yarın itibariyle başlıyor. 

esenyurt metrosu ihalesi Haberi

esenyurt metrosu ihalesi

31 Mart'ta yapım ihalesinin yapıldığı Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nın kontrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmet alım ihalesi ise bugün gerçekleştirilecek. 


İki ilçe arasındaki yolculuk mesafesini 25 dakikaya indirecek olan Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nın ön yeterlilik ihalesine 12 firma teklif vermişti. İhaleler değerlendirme aşamasında. 


Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı nerelerden geçecek?

Mahmutbey
Bölge Park
Mehmet Akif
Toplu Konut
Tema
Hastane
Tahtakale
Ispartakule
Bahçeşehir
Esenkent
Ardıçlı
Esenyurt Meydan


Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı ihalesine katılanlar

Cengiz İnşaat + Alsim Alarko 
Demce Yapı + Bestaş Yapı + Bimholl İnşaat + Dido-Ray Yapı + Ederay İnşaat + Söğüt İnşaat + Tarmac Agrea
Genç İnşaat + ERG İnşaatı
Kolin İnşaat + AGA Enerji + Bayburt Grup + Özgün Yapı + Şenbay Madencilik
Makyol İnşaat + Astur İnşaat + IC İÇTAŞ
Mapa İnşaat + Belen İnşaat + Dalgıç Ray İnşaat + Mapavri Taahhüt + Özdemir İnşaat + Uğursal Elektrik+ Ultra Teknoloji
Meting Raylı Sistemler...