25 / 04 / 2024

esenyurt özyurtlar Ncadde Agora teslim tarihi

esenyurt özyurtlar Ncadde Agora teslim tarihi

Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı. Klasik iş merkezinden farlı olarak inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasını bir araya getiriyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı sunan Ncadde Agora'da son 20 home ofis alıcısını bekliyor.

Özyurtlar NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in öğrencilere yeni bir yaşan konsepti sunduğu NCadde Ateş Corner'da teslim dönemi başlıyor.

Ncadde Ottoman'da satışlar tamamlanıyor!

Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti ile Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Ottoman'ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90'ının satışını tamamladı.

Ncadde Ottoman’a rekor talep!

Sektörün öncü şirketleri arasında yer alan Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti olarak Esenyurt’un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman’ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90’ının satışlarını tamamladı.

Ncadde Hayat Residence'ta eski fiyatlarla yeni yaşam!

Özyurtlar Holding'in Esenyurt'ta hayata geçirdiği "Ncadde Hayat Residence" projesinde iki yıl önceki fiyatlarla satışlar yapılıyor.

Nlogo cadde dükkanları 419 bin TL'den açık artırmada!

63 dükkanın satışa sunulduğu Esenyurt’taki  Ncadde Ottoman ve ‘Nlogo İstanbul’ projelerinin müzayedesi 15 Şubat 2018 Perşembe günü saat 14:00'da yapılacak..

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları!

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Toplamda 63 dükkanın yer aldığı projede satışlar Eskidji tarafından yapılacak. 

Özyurtlar Nlogo ve Ncadde Ottoman açık artırma fiyatları!

Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerindeki dükkanları açık artırmayla satışa çıkaran Özyurtlar İnşaat dükkanlarının satışı 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te yapacak...

NCadde Ateş Corner: Esenyurt’un ilk öğrenci evi!

Özyurtlar Holding, bölgede ilk olma özelliği taşıyan NCadde Ateş Corner projesini Esenyurt'ta hayata geçiriyor.

NCadde Ateş Corner daire fiyatları!

Ncadde Ateş Corner projesi Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Ncadde Ateş Corner fiyat listesi 189 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt Meydan Ardıçlı Özyurtlar fiyat listesi!

Esenyurt Meydan Ardıçlı Özyurtlar fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 600 TL'den başlıyor. Projede konutların yanı sıra dükkanlarda bulunuyor...

Özyurtlar Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı!

Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı. Klasik iş merkezinden farlı olarak inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasını bir araya getiriyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı sunan Ncadde Agora'da son 20 home ofis alıcısını bekliyor.

Özyurtlar Ncadde Ottoman ile yeni bir iş ve yaşam merkezi kuruluyor!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman ile yepyeni bir ticaret merkezi kuruyor. Ncadde Ottoman, farklı ofis ve suit seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Özyurtlar Ncadde Hayat Residence 2018'de teslim!

Ncadde Hayat Residence, şehrin içinde yaşamak isteyenlerin yeni adresi olmaya hazırlanıyor. 204 daire ve sekiz ticari üniteden oluşan proje, 1+1 ve 2+1 daire tipleriyle dikkat çekiyor. Ncadde Hayat Residence'ın 2018 yılı Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

esenyurt özyurtlar Ncadde Agora teslim tarihi Haberi

esenyurt özyurtlar Ncadde Agora teslim tarihi

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı projelerle adından sıkça söz ettiren Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Agora'yı yatırımcısıyla buluşturuyor. İş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan Ncadde Agora, sahiplerine teslim ediliyor. 


Klasik iş merkezlerinden farklı olarak inşa edilen Ncadde Agora, her detayın özenle tasarlandığı modern mimarisiyle dikkat çekiyor. Esenyurt'un en işlek caddesi Doğan Araslı’ya cepheli olan proje, iş dünyasını bir araya topluyor. İstanbul'un merkezinde yer alan Ncadde Agora, çalışanlara yoğun iş tempoları arasında gündelik hayattan kopmadan sosyal aktivitelerini de yapabilme imkanı sunuyor.  


500 metrekarelik geniş bir lobiye sahip projenin caddeye bakan cephesinde 13 adet farklı büyüklükte dükkan yer alıyor. Üst katlarında ise 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçeneğinden oluşan 144 adet home ofis bulunuyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı sunan Ncadde...