19 / 03 / 2024

Esenyurt projeleri

Esenyurt projeleri

Esenyurt 22 bin konutla küllerinden doğuyor. Bir dönem imar problemleriyle anılan Esenyurt bugün dev projelere ev sahipliği yapıyor. Yeni imar planıyla hareketlenen ilçede 22 bin konut satışta.

Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar ile ilgili karar çıktı!

İstanbul Esenyurt'ta müteahhitler tarafından yarım bırakılan projeleri tamamlamak isteyen Esenyurt Belediyesi geçtiğimiz günlerde inşaatların tamamlanması için meclise teklif götürmüştü. Teklif ile ilgili komisyondan ret kararı çıktı. 

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Yakut tarafından kuruldu.

Esenyurt'taki yeni konut projeleri mağdurlara çare olacak mı?

Esenyurt'ta devam eden konut mağduriyetinin yeni projelerle çözülmesi bekleniyor. İnşaat firmaları yaklaşık 2 bin konut mağduru ile yeniden anlaşmak istiyor.

Esenyurt konut mağdurları dikkat!

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un müjdelediği irtibat ofisi açıldı.

Esenyurt konut mağdurlarına müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya geldi. Bakan Kurum "Vatandaşımızın mağduriyetini giderecek olan çalışmayı yine vatandaşımızla omuz omuza yapmak istiyoruz.'' dedi.

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

Ucuz konutun adresi Esenyurt'taki 10 konut projesi!

İstanbul'da konut üreticileri Esenyurt'ta yatırım atağına geçti. Konut satışlarının hızla arttığı Esenyurt bölgesinde lüks konut projeleri hızla yükseliyor. 

Esenyurt konut satışında fark arttı!

Esenyurt ve Beylikdüzü ilçeleri markalı konut projeleri ile değerlendi. Günde 116 konutun alınıp satıldığı Esenyurt ile 33 yeni markalı projenin yapımının sürdüğü Beylikdüzü’nde konut fiyatlarının artması bekleniyor.

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda Esenyurt projeleri masaya yatırıldı.

Özyurtlar İnşaat projeleri Esenyurt'ta yükseliyor!

Hali hazırda beş projenin çalışmalarını birlikte yürüten Özyurtlar İnşaat'ın, İstanbul'un yükselen bölgesi olan Esenyurt'ta üç, Büyükçekmece ve Bahçeşehir'de ise birer tane projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Oğuzhan Yılmaz ve Yunus Emre Tunç ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Esenyurt yüksek binalarıyla Avrupai kent oldu!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kadıoğlu, Esenyurt'a ciddi büyüme olduğunu ve ilçenin sağlık ve turizm merkezi haline geldiğini belirtti.

Emlak Konut GYO, Esenyurt Hoşdere 5. Etap ihalesinin tarihini açıkladı!

Emlak Konut GYO, projeleri arasındaki "İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. Oturumunun 22 Mart 2016 tarihinde yapılacağını açıkladı.

Esenyurt projeleri Haberi

Esenyurt projeleri

Geçmişte yaşanan imar problemleri nedeniyle projelerin yarıda kaldığı ve bu projelerde daire almak için para yatıran yerli-yabancı yatırımcıların mağdur olduğu Esenyurt bölgesi küllerinden doğuyor. 

1/5000 ölçekli yeni imar planı ile birlikte emlak piyasasının hareketlendiği ilçede yılın ilk 10 ayında 30 binden fazla konut el değiştirdi. 


Böylece İstanbul'un en çok konut satışının yapıldığı ilçesi olan Esenyurt'ta 22 bin markalı konut sahibini bekliyor. Metrekare fiyatı 2200 ile 3000 lira arasında konut bakan orta gelir grubuna .i hitap eden konut ijjjiiji projelerine ev sahipliği yapan bölgede 22 bin konutla birlikte bölgeye 60 bin kişinin yerleşimci olarak geleceği öngörülüyor. 


ULAŞIM AVANTAJI YÜKSELTİYOR 


Bölge, ulaşım avantajıyla da öne çıkıyor. TEM otoyolu ve D-100 Karayolu yollarına yakın konumu sebebiyle çalışan kesim tarafından tercih edilen Esenyurt'un yıldızının 3'üncü Boğaz Köprüsü...