27 / 04 / 2024

Esenyurt Üniversitesi adresi

Esenyurt Üniversitesi adresi

Esenyurt'ta yapılacak üniversite nerede inşa edilecek? Üniversitede hangi bölümler olacak? Gibi sorularınızın yanıtı ve Esenyurt Üniversitesi detayları haberimizde...

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Esenyurt'ta arsa satışı polemiği!

Necmi Kadıoğlu başkanlığı döneminde Esenyurt Üniversitesi'ne tahsis edilen 25 dönümlük arsanın Esenyurt Üniversitesi'ne satışı gündeme geldi. 

Ucuz konutun adresi Esenyurt'taki 10 konut projesi!

İstanbul'da konut üreticileri Esenyurt'ta yatırım atağına geçti. Konut satışlarının hızla arttığı Esenyurt bölgesinde lüks konut projeleri hızla yükseliyor. 

İstanbul'da ucuz konutun adresi bu ilçe oldu!

İstanbul’un merkezi bölgelerinde konut fiyatları 500 bin lirayı aşınca hesaplı konut arayanların adresi Esenyurt oldu.

Esenyurt markalı konut projelerinin adresi oldu!

İstanbul’da konuta yatırım yapanların rağbet ettiği bölgelerin başında gelen Esenyurt’ta her keseye göre konut bulmak mümkün. Beylikdüzü sınırında değer artışı ortalamanın üzerinde.

Esenyurt sağlıklı yerleşim tercihinin adresi olacak!

REDAC ve EMLAKCHI CEO’su Bilge Özdemir bugün Esenyurt bölgesini ele alan bir yazı yazdı. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

Life In Vera Esenyurt Projesi!

Life In Vera Esenyurt Projesi İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nin kampüsü nereye yapılacak?

2013 – 2014 döneminde eğitim hayatına başlayan İstanbul Esenyurt Üniversitesi yılın 2. döneminde City Center projesindeki binasına taşınmayı planlıyor. Ancak üniversite Esenyurt'ta yeni bir kampüs için proje planlıyor...

Esenyurt Derviş Solak İmam Hatip Ortaokulu'nun temeli yarın atılacak!

Esenyurt Derviş Solak İmam Hatip Ortaokulu binasının temeli yarın törenle atılacak. İşte Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun da katılacağı Derviş Solak İmam Hatip Ortaokulu'nun temel atma töreninin adresi ve saati...

Suriye Kademoon Okulu, Esenyurt'ta açılıyor!

Esenyurt Belediyesi Suriye Kademoon Okulu bugün düzenlenen törenle hizmete açılıyor. İşte Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşecek Suriye Kademoon Okulu'nun töreninin adresi ve saati...

Esenyurt'ta bir inşaatta asansör boşluğuna düşen işçi öldü!

Esenyurt'ta bir inşaatta asansör boşluğuna düşen işçi öldü. Alınan bilgiye göre, Esenyurt Üniversitesi'nin Doğan Araslı Bulvarı'ndaki 16 katlı ek binasında çalışan Abdullah Üye (43), binanın 9. katından asansör boşluğuna düştü.

Boğaziçili öğrenciler kentsel dönüşüm araştırmaları için Esenyurt'u seçti!

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri, kentsel dönüşüm konulu araştırmaları için Esenyurt’u seçti. Öğrenciler, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Av. Emin Batmazoğlu’ndan ilçede yapımı devam eden kentsel dönüşüm hakkında bilgi aldı...

Esenyurt Future Park ulaşım!

Toplam 1,869 adet daireden meydana gelen Esenyurt Future Park ulaşım bilgileri dahilinde projenin satış ofisi adresi şöyle: Talatpaşa Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1069 Sok. Haramidere Esenyurt - İSTANBUL...

Esenyurt Üniversitesi adresi Haberi

Esenyurt Üniversitesi adresi

Esenyurt Üniversitesi detayları!

Konut sektörü kapsamında birçok yatırımın yapıldığı İstanbul Esenyurt ilçesine bir vakıf üniversitesi yapılıyor. Meclisten onay alan Esenyurt Üniversitesi projesi ile Esenyurt'un daha çok gelişmesi bekleniyor.


Esenyurt Üniversitesi

2012-2013 eğitim ve öğretim yılına veda için düzenlenen törende Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun yaptığı konuşmada Esenyurt Üniversitesi'nin meclisten onay aldığını ifade etti.


Buna göre Kurucu Rektörünün Prof. Dr. Cuma Bayat olduğu Esenyurt Üniversitesi Nakipoğlu ve Gürlek ailelerinin işbirliği ile yapılacak. 


Esenyurt Üniversitesi nerede?

Zamanla yüz - bin dönümlük kapasiteye yükseltilmesi hedeflenen Üniversite için 25 dönümlük arsa tahsis edildi. Arsa, Ardıçlı Mahallesinde Esenyurt'tan Esenkent'e giden Doğan Araslı Bulvarı üzerinde sağ tarafta yer alıyor. 


İstanbul Esenyurt Üniversitesi bölümleri

İstanbul Esenyurt Vakıf Üniversitesi'nin spor, sağlık, mühendislik ve güzel sanatlar alanlarında eğitime başlaması planlanıyor. 


4 sene içerisinde 8 ile 10...