19 / 04 / 2024

esenyurt uygun daireler

esenyurt uygun daireler

Esenyurt konut projeleri arasında 150 bin TL’nin altında fiyatla satışta olanları mercek altına aldık. İşte 58 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla düşük fiyata yüksek yaşam kalitesi sunan Esenyurt ucuz konut projeleri 2013…

Esenyurt uygun daireler 2013! Fiyatlar 36 bin TL'den başlıyor!

Esenyurt'ta hayata geçirilen ve 150 bin TL'nin altında fiyatlarla satışa sunulan konut projelerini mercek altına aldık. İşte 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla Esenyurt uygun daireler...

Esenyurt ucuz daire 2013!

Esenyurt'ta ucuz daireleri araştırdık. Bölgede 150 bin TL'nin altında fiyatlarla konut sahibi yapan 23 konut projesi bulunuyor. Fiyatlar ise 29 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt'ta uygun fiyatlı 7 markalı konut projesi!

İstanbul'da konut almanın zorlaştığı bu dönemde vatandaş uygun fiyatlı evlere yöneldi. Peki Esenyurt'ya markalı projelerde fiyatlar ne kadar? İşte Esenyurt'ta uygun fiyatlı 7 markalı konut projesi...

İstanbul'un konutta en uygun ilçesi Esenyurt!

İstanbul'un satılık konut fiyatlarında metrekare fiyatı en düşük ilçesi belirlendi. Esenyurt, metrekare değeri bin 576 TL ile İstanbul'un en uygun fiyatlı ilçesi oldu. 

Terrace Mix Esenyurt fiyat listesi!

7 blok şeklinde yükselen Terrace Mix Esenyurt projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Terrace Mix Esenyurt fiyat listesi 275 bin TL'den başlıyor.

Vindosa Gayrimenkul'den her bütçeye uygun daireler!

Antalya’da gayrimenkul sektörünün önemli firmaları arasında yer alan Vindosa Gayrimenkul, Yatırım ve Danışmanlık A.Ş. kentin birçok noktasında her bütçeye uygun olarak satışa sunulan daireleri Antalyalılarla buluşturuyor.

Bosspoint Esenyurt'ta 2+1 daireler 265 bin TL'ye!

Boskan İnşaat tarafından hayata geçirilen Bosspoint Esenyurt'ta daireler 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildi. Projede daireler 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Nlogo Evleri Esenyurt satış fiyatları!

Nlogo Evleri Esenyurt satış fiyatları 171 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyan Nlogo Esenyurt projesinde daireler Haziran 2016 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Esenyurt NLogo İstanbul'da stüdyo daireler 129 bin TL'ye!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen NLogo projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Bulut İnşaat Esenyurt projelerinde tapu teslimli daireler!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt’ta, evviva Millenium ve evviva Yaşam Merkezi’ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. Kampanyada daireler ‘’hemen teslim hemen tapu’’ güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

1991 yılında Sahrayıcedid Betakent Sitesi'nde uygun ödeme koşullarıyla satılık daireler!

1991 yılında Sahrayıcedid Betakent Sitesi'nden bulunan daireler 30 ay vadeli uygun ödeme koşullarıyla satılacakmış. 150 ve 180 metrekare büyüklüğünde dairelerden oluşan sitede olimpik yüzme havuzu da bulunuyormuş.

Prestijpark Esenyurt'ta daireler hemen teslim ediliyor!

Bak Yapı İstanbul'daki ilk projesi İstanbul Prestij Park'ta daire teslimlerine başlandı. Projede aidat metrekare fiyatları 1.75 ila 2 TL arasında olacak..

Esenyurt N Town'da daireler sınırlı sayıda!

Toplam 72 adet daire ve 42 adet ticari birimden oluşan Esenyurt N Town'da daireler sınırlı sayıda. Konut teslimleri hemen gerçekleşen projede 36 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Dubai Rezidans Esenyurt'ta satılık daireler!

Esenyurt'ta yapımına 2 ay sonra başlanacak Dubai Rezidans'ta yüzde 25 peşinatla datılık daireler yer alıyor. Dairelerin fiyatları 170 bin TL'den başlıyor. Dubai Rezidans satılık daire fiyatları şöyle:

Esenyurt Hep İstanbul'da 3+1 daireler 425 bin TL'ye!

İstanbul Esenyurt 'ta inşa edilen Hep İstanbul Evleri Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile yükseliyor. Hep İstanbul Evleri'nde 3+1 daireler 425 bin TL 'den satışa sunuluyor.

esenyurt uygun daireler Haberi

esenyurt uygun daireler

İstanbul’un ucuz konut üssü olarak nitelendirilen Esenyurt’taki uygun konut projelerini mercek altına aldık. Gerek yatırım gerekse de oturum amaçlı birçok alternatif projeye ev sahipliği yapan Esenyurt konut projeleri fiyat olarak düşük olsa da sunulan yaşam kalitesi olarak ise oldukça yüksek. Havuzu, spor alanları, güvenliği ve kapalı otoparkı ile konforlu bir yaşama davet eden bu konut projelerinde fiyatlar 58 bin TL’den başlıyor. Biz bu haberimizde Emlakkulisi.com takipçileri için Esenyurt konut projeleri arasında 150 bin TL’nin altında olanları derledik. İşte tüm detayları ile Esenyurt ucuz konut projeleri 2013…


 


Rüya  Prestij Residence’ta  58 bin 500 TL

Rüya Prestij Residence projesi Esenyurt’ta Pusula İnşaat...