28 / 03 / 2024

esenyurt vakıf üniversitesi nerede

esenyurt vakıf üniversitesi nerede

Esenyurt Üniversitesi nerede yapılacak? Merak ediyorsanız, yanıtı ve Esenyurt Üniversitesi ile ilgili diğer detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Rönesans, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ni 1.6 milyar TL'ye inşa edecek!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi inşaat işini 1 milyar 577 milyon TL bedelle Rönesans Holding'in aldığı açıklandı...

5 vakıf üniversitesine 1 milyon 700 bin metrekare arazi tahsisi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski yol arkadaşı Ahmet Davutoğlu arasındaki İstanbul Şehir Üniversitesi tartışması kulislerde konuşuluyor. Diğer bir yandan yapılan arazi tahsisi gözlerin son yıllarda açılan diğer vakıf üniversitelerine çevrilmesini neden oldu.

Adalar’a vakıf üniversitesi müjdesi!

Kınalıada’da yapacağı projelerinden bahseden, AK Parti Adalar Belediye Başkan Adayı Özlem Öztekin Vural, "Kınalıada’da bir futbol kampımız olacak. Adalar’a vakıf üniversitesi kurmak istiyorum” diye konuştu. 

Tarihi Beykoz Kışlası Bezmialem Vakıf Üniversitesi'ne devredildi!

Tarihi Beykoz Kışlası'nın Bezmialem Vakıf Üniversitesi'ne devredildiği bildirildi. Kışla sağlık alanında araştırmalar yapılmak üzere devredildi. 

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Eyüp ek hizmet binası açıldı!

Türkiye'nin ilk sağlık üniversitesi olan Bezmialem Vakıf Üniversitesi (BVÜ) Eyüp’te sağlık ve eğitim hizmeti vermeye başladı. Üniversitenin, Eyüp’te açılışı yapılan ek hizmet binasında Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin 6 bölümü ve 4 lisans sonrası bölümü eğitim veriyor.

İstanbul'un silüeti vakıf eserlerinden oluşuyor!

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özcan, İstanbul silüetinde yer alan birçok yapının vakıf eseri olduğunu, bu eserler çıkarıldığında, geriye İstanbul diye bir şeyin kalmayacağını söyledi.

İskenderun'a Haydar Aliyev Vakıf Üniversitesi kurulacak!

Avrasya Sanat Kültür Edebiyat ve Bilim Federasyonu heyeti, kurulması düşünülen Haydar Aliyev Vakıf Üniversitesi hakkında Başkan Seyfi Dingil'i bilgilendirdi.

Türkiye'de 4'ü vakıf 8 yeni üniversite kuruluyor!

Dördü vakıf sekiz üniversiteye ilişkin düzenlemeleri içeren kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı. Üniversitelerin isimleri şöyle; Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi..

Sakarya'da vakıf üniversitesi kurulacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam " Sakarya'ya vakıf üniversitesi kazandırma noktasında son aşamaya geldik. Şimdilik tek fakülteyle başlayacağız, önümüzdeki sezona bunu yetiştirmeye çalışacağız" dedi.

Kayseri'de imara açılan vakıf arazisi protesto edildi!

Kayseri'de 1989 yılında Güpgüpzade Hacı Mustafa Ağa Vakfı tarafından resmi kurum olarak kullanılması şartıyla dönemin Kayseri Belediyesi'ne tahsis edilen vakıf arazisinin konut alanı olarak imara açılmasına mahalle sakinleri tepki gösterdi...

Sarıyer'de vakıf arazileri üzerinde oturanlar 22 Şubat'ta tapularına kavuşuyor!

Sarıyer'de vakıf arazileri üzerinde oturanlara müjdeli haber geldi. Trampa Yasası'nın kabul edilmesiyle 22 Şubat'ta Yeniköy Bağlar Mevkii, Çayırbaşı, PTT Evleri, Kazım Karabekir Mahallesi’nde oturanlar tapularına kavuşacak

Vakıf GYO olağanüstü genel kurul sonucunu açıkladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararlara ilişkin 'Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi'ni Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile duyurdu...

Yusuf Halaçoğlu: Kıbrıs’ın üçte ikisi vakıf arazisi!

Türk Tarih Kurumu eski Başkanı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, “Kıbrıs’ın üçte ikisi vakıf arazisidir, en büyüğü Lala Mustafa Paşa Vakfiyesi ile Abdullah Paşa Vakfiyesi’dir." dedi...

esenyurt vakıf üniversitesi nerede Haberi

esenyurt vakıf üniversitesi nerede

Esenyurt Üniversitesi nerede?

İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nde yapılması planlanan Esenyurt Vakıf Üniversitesi için Meclisten onay çıktı. Üniversitenin kim tarafından ve nerede yapılacağı ise merak konusu.


Üniversite Nakipoğlu ve Gürlek ailelerinin işbirliği ile inşa edilecek. Esenyurt Üniversitesi ilk etapta spor, sağlık, mühendislik ve güzel sanatlar alanlarında eğitime başlayacak.


Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun konuşmasına göre 4 sene içerisinde 8 ile 10 bin arasında bir öğrenci seviyesine ulaşılması planlanan Esenyurt Üniversitesine Eylül döneminde ek kontenjandan 500 kişilik bir kontenjan açılacak.


Esenyurt Üniversitesi nerede?

25 dönümlük arsa tahsis edilen Esenyurt Üniversitesi, Arsa, Ardıçlı Mahallesinde Esenyurt'tan Esenkent'e giden Doğan Araslı Bulvarı üzerinde sağ tarafta yer alıyor. 





Işıl Seren...