25 / 04 / 2024

Eşin Park evleri

Eşin Park evleri

Aydın Kuşadası'nda konumlandırılan Eşin Park projesi Eşin Group tarafından hayata geçirliyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 34 bin 900 Euro'dan başlangıç gösteriyor.

Atmaca Bahçeşehir Park Evleri fiyatları 2017!

Atmaca Bahçeşehir Park Evleri fiyatları 425 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Park Evleri'nde daireler 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Bahçeşehir Park Evleri fiyat listesi!

Bahçeşehir Park Evleri fiyat listesi 425 bin TL'den başlıyor. Bahçeşehir Park projesinde daireler 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Bahçeşehir Park Evleri ödeme planı!

Ultra lüks konseptte dizayn edilen Bahçeşehir Park Evleri toplam 181 adet daireden oluşuyor. Bahçeşehir Park Evleri ödeme planı kapsamında nakit alımlarda yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Atmaca Bahçeşehir Park ev fiyatları!

Atmaca Bahçeşehir Park ev fiyatları 425 bin TL'den başlıyor. Bahçeşehir Park Evleri'nde teslimler 2018'in sonunda yapılıyor...

Bahçeşehir Park Atmaca fiyat listesi 2017!

Atmaca Grup tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Park projesinde peşim alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor. Bahçeşehir Park Evleri'nde teslimlerin 2018 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Bahçeşehir Park Atmaca fiyat listesi 2017...

Sultan Park Evleri! Akyapı İnşaat'tan yeni proje!

Akyapı İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Umut Murat ERGÜN Sultangazi Bölgesinde aile oturumcusu için planladıkları ve geliştirilme aşamasında olan Sultan Park Evleri projesi için basın ile ön bilgi paylaştı.

Alikahya Kavanium İztop Park Evleri'nde kat malikleri dilekçe verdi!

Alikahya Kavanium İztop Park Evleri site sakinleri İztop Kooperatifi'nden oluşan site yönetiminden memnun olmadıkları için kat malikleri olarak yeniden site yönetimi oluşturulması için toplu olarak dilekçe verdi.

Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim?

Nurol Park Residence 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim edilecek?

KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri için tabelalar konuldu!

Kiler GYO-Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesi için Pazartürk'ün arkasında kalan proje alanına tabelalar konuldu. 550 konutluk Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri'nin kasım ayında başlaması planlanıyor...

Bahçeşehir Park Gölet Evleri!

Bahçeşehir Park Gölet Evleri projesinde daire fiyatları 1 milyon 700 bin liradan başlarken, dükkanların metrekare birim fiyatı 35 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Park Gölet Evleri'nde 130 daire ve 130 dükkan olacak...

Çengelköy Park Evleri teslim için gün sayıyor!

WILLIAM Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri'nde teslimler yaklaşıyor. Rezidans, dubleks evler ve villalardan oluşan projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve butik çarşı bulunuyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park Evleri!

Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek olan projede daire bloğu 11 kattan oluşuyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park Evleri seçenekleri 4+1'den başlıyor.

Bahçeşehir Park Evleri'nde 1.7 milyon TL'ye daire!

ihalesini kazanan Atmaca Grup’un yapacağı projenin detayları belli oldu. İki ayrı projeyi ‘Bahçeşehir Park’ adıyla tek bir proje olarak pazarlayan şirket, gölete komşu evleri 1.7 milyondan, göletteki dükkânları ise metrekaresi 30 bin liradan satıyor.

Eşin Park evleri Haberi

Eşin Park evleri

.Aydın Kuşadası'nda hayata geçirilen Eşin Park projesi Eşin Group imzası taşıyor. Projede toplam 136 adet konut yer alıyor. 


Eşin Park projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan 1 oda 1 salon daireler deniz manzaralıdır. Ayrıca 2 adet 1+1 daire birleştirme işlemi ile 3+1 yapılabiliyor. 



Eşin Park projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 60 metrekareden başlayarak değişiklik gösteriyor. Eylül 2014'te yapımına başlanan projede teslimlerin Temmuz 2015'te yapılması planlanıyor. 


Projede;  spor salonları, sauna-masaj salonları, playstation, bilardo, langırt, masa tenisi, sinema, tiyatro, toplantı salonları, Aqua Park, sevgi yolu, Palmiya Adası gibi sosyal faaliyet alanları yer alıyor. 



Eşin Park projesinin ödeme kapsamında %30 Peşin, ,%70 ise 2...