29 / 03 / 2024

Eskidiji ali erten

Eskidiji ali erten

Eskidiji İzmir Bölge Ortağı Ali Erten, Türkiye'de konut sahibi olmak için en uygun zamanın olduğunu söyledi...

İzmir’in statları yükseliyor!

İzmir’de inşaatı devam eden stat inşaatlarından Göztepe ve Alsancak’ta sorun olmadığını söyleyen İZVAK Başkanı Ali Erten, Karşıyaka’da yapımı duran stat inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin yüzde 70'i tamam!

İzmir'in Göztepe ilçesinde yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde sona yaklaşılıyor. Başkan Vekili Talat Papatya ve İZVAK Başkanı Ali Erten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ali Erten'den Alsancak Stadı açıklaması!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Her şeye rağmen süreç aynen devam edecek, sağduyu galip gelecek ve Alsancak Stadı her şeye rağmen yapılacaktır" diye konuştu.

İzmir Alsancak Stadı'na itiraz!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Alsancak Stadı'na itiraz etti. İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten yaptığı açıklamada "İmar planına yapılan itirazın süreci olumsuz etkilemeyecek" dedi.

İzmir stat hasreti çekiyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, İzmir'in stat hasreti çektiğini belirtti. Erten, Karşıyaka Stadı'nın ihalesinin iptal edilmemesi gerektiğini savunan isimlerden...

Karşıyaka Stadı ihalesinin iptal edilmesi hata!

İZVAK Başkanı Ali Erten, “Üç yıldır KSK, Göztepe ve Alsancak için uğraşıyoruz. Krizleri aşmaya çalışıyoruz” dedi

İzmir Atatürk Spor Kompleksi'nin yerinde yeni kompleks inşa edilecek!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, İzmir Atatürk Spor Kompeksi'nin yerinde yeni bir kompleks için harekete geçeceklerini bildirdi.

İzmir Alsancak Stadı'nın ihalesi Ocak'ta!

Yeni Alsancak Stadı'nın ihalesinin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor. Stat 18 ayda tamamlanacak. Bu arada İZVAK Başkanı Ali Erten, "İzmir'in imar planlarında spor alanı olarak kaydedilen alanların envaterini çıkartıyoruz." dedi.

Ali Erten: Yeni statlar İzmir'e çok yakışacak!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statları için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Eğer her şey yolunda giderse, 2018- 19 sezonunda 3 yeni stat hizmete girmiş olacak" müjdesini verdi.

Alsancak Stadı 18 ayda tamamlanacak!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Alsancak stadı hakkında bilgi verdi. Yeni Alsancak Stadı'nın ihalesinin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor.

İzmir, 2018'de 3 yeni stadyuma kavuşacak!

Vakıf binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen İZVAK Başkanı Ali Erten, İzmir'in gündemindeki stat sorunuyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Ali Erten: İlk defa kendi stadımız, kendi salonumuz oluyor!

Futbol şubesine sponsor olan Erdal Acar'ın bu desteğini çektiğini açıklamasının ardından Erten, yazılı bir açıklama yaptı. Erten'in yönetim kurulunun yaptığı bazı işleri sıraladığı açıklama şu şekilde;

Karşıyaka Stadı'nın inşaat ruhsatı alınacak!

Karşıyaka Stadı inşaatının sürdüğü alanda basın toplantısı düzenleyen Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten, geçtiğimiz Mayıs ayının sonlarında yıkım işlemlerine başladıklarını hatırlattı, stadın inşaat ruhsatı için belediyeyi beklediklerini söyledi.

Eskidiji ali erten Haberi

Eskidiji ali erten
Mevduat faizlerinin ve mortgage faizlerinin en uygun düzeyde olduğunu söyleyen Eskidiji İzmir Bölge Ortağı Ai Erten, konut satın almak isteyenler için en doğru zamanın olduğunu, konut satın almak isteyenlerin ellerini çabuk tutması gerektiğini...