25 / 04 / 2024

Eskidji Gayrimenkul ulaşım

Eskidji Gayrimenkul ulaşım

Eskidji Gayrimenkul Bağlıca Ofisi açıldı. Ankara’ya yatırımlarını sürdüren Eskidji Gayrimenkul’un Bağlıca Ofisi, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ile iş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı törenle açıldı

Eskidji Gayrimenkul emlak sektöründe çıtayı yükseltti!

Eskidji Gayrimenkul Müzayedesi emlak sektöründe de çıtayı yükseltti. Eskidji Gayrimenkul 2014 yılının ilk Bölge Ortaklığı toplantısını 13 Şubat 2014 Perşembe günü Çınar Otel' de gerçekleştirildi...

Eskidji Gayrimenkul sektöre donanımlı danışmanlar kazandırmaya devam ediyor!

Eskidji Gayrimenkul, sadece kendi bünyesinde ki bölge ortaklarına ve de gayrimenkul danışmanları sağladığı üst düzey eğitim ile sektöre de donanımlı danışmanlar kazandırmaya de vam ediyor...

Eskidji Gayrimenkul franchise ile büyüyor!

2014 yılına büyüme planına uygunlukta başlayan Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş Franchise alt yapısı ile bölge ortaklığı sistemini her geçen gün daha da genişletmeye devam ediyor.

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

Ulaşım yatırımları gayrimenkulü değerlendiriyor!

Yeni ulaşım projeleri hız kesmeden devreye alınıyor. Yapılan ya da planlama aşamasında olan yeni metro, tramvay ve teleferik hatları gayrimenkul değerlerini de yüzde 50'lere varan oranlarda artırıyor.

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

Sevilla Kekliktepe'nin tanıtım ve satışı Eskidji Gayrimenkul'ün!

İzmir Urla’da muhteşem doğa ve deniz manzaralı Sevilla Kekliktepe Projesinin tanıtım ve satışını Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş. üstlendi.

Ulaşım projeleri 10 yılda Bomonti’yi canlandırdı!

Şehirlerde ulaşım alternatiflerinin çoğalması gayrimenkul sektörünü doğrudan etkiliyor. Ulaşım projeleriyle bölgeler değer kazanırken, bu gelişme konut alacakların kararlarını da etkiliyor.

Ulaşım projeleri Anadolu Yakası'nın cazibesini artırdı!

Hızlanan ulaşım çalışmalarıyla gayrimenkul piyasasının en önemli etkenlerinden olan erişilebilirliğin artması, Anadolu Yakasının değerini artışa geçirdi ve Avrupa Yakası ile yarışır duruma getirdi

Ulaşım projelerinin gelişmesiyle inşaat sektörü hareketlendi!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü İstanbul’da yükselmeye devam ediyor. Ulaşım projelerinin gelişmesiyle hareketlenen gayrimenkul sektöründe, bu bahar da markalı projeler, yerli ve yabancı yatırımcılara farklı seçenekler sunacak.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım!

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 28 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Gayrimenkul projelerinde en önemli tercih kriteri ulaşım!

Dr. Gökhan Taş, gayrimenkul alırken en önemli tercih kriterlerinden birinin ulaşım olduğunu belirterek, insanların ulaşıma yakın projelere, varolan inşaatı bitmiş gayrimenkulden daha fazla para vermeyi göze aldığını söyledi.

Ulaşım ağları İstanbul'da ev fiyatlarını artırıyor!

İstanbul'da raylı sistemde döşenen ulaşım ağları bulundukları bölgelerin gayrimenkul fiyatlarını katlayarak artırıyor. Habertürk gazetesi ve TSKB Gayrimenkul Değerleme şirketinin ortak çalışması bu durumu gözler önüne serdi.

Eskidji Gayrimenkul ulaşım Haberi

Eskidji Gayrimenkul ulaşım

Ankara’ya yatırımlarını sürdüren Eskidji Gayrimenkul’un Bağlıca Ofisi, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ile iş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı görkemli törenle açıldı.

Bağlıca Bulvarı’ndaki iki katlı modern ofis binasının açılışında, Eskidji Gayrimenkul AŞ Genel Müdürü Mustafa Acar da hazır bulundu. Yeni ofis binasının açılış kurdelesini, duaların ardından Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ile Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal birlikte kesti.

Köksal Ünal,  açılışta yaptığı açıklamada, 15 kişilik profesyonel ekiple hizmet sunacak Bağlıca Ofisi’nin bölgeye değer katacağını belirtti. Ankara’da son yıllarda büyük değişim yaşandığını, bu değişimin konut sektörüne de yansıdığını vurgulayan Ünal, şunları söyledi: 

“Ankara memur şehrinden, öğrenci şehri olmaya doğru giden bir süreç izliyor. Buna bağlı olarak Ankara’da konutun modeli de değişti. Genç kesim 1+1 ya da 2+1 gibi...