19 / 04 / 2024

Esta Construction gayrimenkul projeleri

Esta Construction gayrimenkul projeleri

ESTA Construction 2014 yılında Dünya’nın en büyük ilk 200 İnşaat firması arasındaki yerini alırken aynı zamanda listede Rusya’yı temsil eden iki inşaat firmasından biri oldu.

Benesta Podio Bahçelievler'de peşinde 6.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

ESTA Construction'ın İstanbul Bahçelievler'de inşa ettiği Benesta Podio Bahçelievler projesinde fiyatlar 6 milyon 200 bin TL'den başlıyor. İşte Benesta Podio Bahçelievler Şubat 2024 kampanyaları...

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 20 indirim avantajı! Teslimler Aralık 2024'te!

Esta Construction imzasıyla hayata geçirilen Benesta Benleo Acıbadem projesinden konut almak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Benesta Benleo Acıbadem projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Benesta Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Esta Construction imzası ile inşa edilen Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin yıl sonunda yapılacağı projede farklı kampanyalara da yer veriliyor.

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

Benesta Acıbadem basın toplantısı 24 Şubat'ta!

ESTA Construction tarafından hayata geçirilen Benesta Acıbadem'in basın toplantısı 24 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

Benesta Amos Living geliyor! Yeni proje!

ESTA Construction yeni projesi Amos Living için düğmeye bastı. Benesta Amos Living projesi Marmaris'te hayata geçiriliyor...

Mk Construction İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Construction İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Keskin tarafından kuruldu.

ESTA'dan Rusya'da bir rekor!

Dünyaca ünlü Fransız grubu Auchan’ın Rusya’daki en büyük AVM projesi açıldı. Yaklaşık 300 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilen proje Türk inşaat şirketi ESTA Construction tarafından inşa edildi...

Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı 27 Ağustos'ta açılacak!

Türk inşaat şirketi ESTA Construction’ın inşa ettiği Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı’nın 27 Ağustos tarihinde açılacak.

Mercedes'in Rusya'daki ilk fabrikası 3 Nisan'da açılıyor!

250 Milyon Euro yatırıma sahip Türk inşaat şirketi ESTA Construction tarafından 18 ayda tamamamlan Mercedes Benz'in Rusya'daki ilk fabrikası Nisan ayının ilk haftasında açılıyor.

Bahattin Demirbilek kimdir?

Galatasaray başkanlığına aday olan ESTA Construction Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demirbilek kimdir? İşte Bahattin Demirbilek'in biyogrifi...

Bahattin Demirbilek Galatasaray başkanlığına aday oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ESTA Construction’ın sahibi olan Bahattin Demirbilek Galatasaray başkanlığına aday oldu...

Galatasaray'a sürpriz başkan adayı: Bahattin Demirbilek!

Rusya’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren ESTA Construction’ın sahibi olan Bahattin Demirbilek Galatasaray'a başkan adayı oldu. 

Esta Construction gayrimenkul projeleri Haberi

Esta Construction gayrimenkul projeleri

Esta Construction güçlü yönetim kadrosu, sahip olduğu bilgi birikimi ve iş deneyimi ile Dünya’nın dev inşaat firmaları arasında ön sıradaki yerini almasındaki ana başarı kriteri ise müşteri memnuniyeti odaklı olmasıdır. 


Sürdürülebilirlik prensibi ile çalıştığı tüm şirketlerle uzun vadeli ilişkiler kurarak Rusya’da en çok tercih edilen inşaat firmalarının başında gelmiş ve çalıştığı tüm uluslararası kurumsal yatırımcılar ile ardı ardına çok sayıda projeyi hayata geçirmektedir.


1992 yılından günümüze Rusya’da çeşitli sektörlerde gerçekleştirdiği başarılı işlerle adından söz ettiren Bahattin Demirbilek, ESTA Construction ile inşaat sektöründe 10 yıldır gösterdiği gelişim ile Rusya’nın ENR Listesindeki en büyük iki firmasından biri oldu.


İnşaat sektörüne 2006 yılında Esta’yı kurarak giren Bahattin Demirbilek, perakande sektöründe  Rusya’nın en büyük ve dunyada Forbes “en yenilikçi 100” firma arasında 23.sırada yer alan market...