19 / 04 / 2024

ESTA Construction

ESTA Construction

250 Milyon Euro yatırıma sahip Türk inşaat şirketi ESTA Construction tarafından 18 ayda tamamamlan Mercedes Benz'in Rusya'daki ilk fabrikası Nisan ayının ilk haftasında açılıyor.

ESTA Construction dünya sıralamasında yükselişe geçti!

ESTA Construction, “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesine bir kez daha adını yazdırdı. ESTA, listedeki Türk firmaları arasında 28’inci sırada yer alarak Türkiye’nin en büyükleri arasında bir kez daha yerini aldı.

ESTA Construction, Rusya'da havalimanı inşa ediyor!

Tüm dünyada inşa ettiği fark yaratan yapılarla adından sıkça söz ettiren ESTA Construction dev bir projenin daha temelini attı. ESTA Construction imzası taşıyacak yeni uluslararası havalimanının temeli, ihalenin kazanılmasının ardından 15 gün gibi kısa bir sürede atıldı.

ESTA Construction, Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi listesinde!

Türk inşaat şirketi ESTA Construction’a büyük onur. 10 yılda gerçekleştirdiği ikonik yapılarla “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde bir önceki yıla göre 13 basamak yükselen firma, bu yıl listede 174’üncü sırada yer aldı.

Türk işadamı Rusya'da 10 yılda inşaat devi yarattı!

ESTA Construction 2014 yılında Dünya’nın en büyük ilk 200 İnşaat firması arasındaki yerini alırken aynı zamanda listede Rusya’yı temsil eden iki inşaat firmasından biri oldu.

Türk firması Moskova'nın en büyük inşaat pazarını yaptı!

MOSKOVA Belediyesi'nin kapattığı MKAD 65'inci kilometredeki eski inşaat pazarının yerine inşa edilen 150 bin metrekarelik dev inşaat pazarı Sindika'nın yapımı, Türk firması ESTA Construction tarafından gerçekleştirildi...

Benesta Podio Bahçelievler'de peşinde 6.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

ESTA Construction'ın İstanbul Bahçelievler'de inşa ettiği Benesta Podio Bahçelievler projesinde fiyatlar 6 milyon 200 bin TL'den başlıyor. İşte Benesta Podio Bahçelievler Şubat 2024 kampanyaları...

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 20 indirim avantajı! Teslimler Aralık 2024'te!

Esta Construction imzasıyla hayata geçirilen Benesta Benleo Acıbadem projesinden konut almak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Benesta Benleo Acıbadem projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Benesta Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Esta Construction imzası ile inşa edilen Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin yıl sonunda yapılacağı projede farklı kampanyalara da yer veriliyor.

Cartoon Construction İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cartoon Construction İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile S. Ertuğrul Kar tarafından kuruldu.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Şenol ve Şenol Değerli ortaklığında kuruldu.

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

Alfa Construction Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Construction Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Özkan tarafından kuruldu.

Eastanbul Construction İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eastanbul Construction İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Özsular tarafından kuruldu.

Reform Construction İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Construction İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Adem Ceran tarafından kuruldu.

Time Construction Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Construction Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Telman Kassanov tarafından kuruldu.

My Construction Expert İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Construction Expert İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mahmut Kulaz tarafından kuruldu.

Alda Construction İnşaat Kuyumculuk Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul kuruldu!

Alda Construction İnşaat Kuyumculuk Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Başakşehir'de Mustafa Kurtbey tarafından kuruldu.

ESTA Construction Haberi

ESTA Construction


Alman otomotiv devi Mercedes-Benz Daimler’in Rusya’daki en büyük yatırımı ve ilk otomobil fabrikası özelliği taşıyan fabrikanın inşaatı tamamlandı. Dünya'dan görülebilen en parlak yıldız olan SIRIUS'un adı verilen fabrikanın temeli Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov atmıştı. Fabrika, 3 Nisan'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından açılacak.

Habertürk'te yer alan bir habere göre, fabrikanın inşaatını Türk firması olan ESTA Construction üstlendi. Moskova'nın kuzeyinde Esipovo Endüstri Parkı'nda yer alan fabrika yaklaşık 85 hektarlık bir arazi üzerinde inşa edildi. Fabrika bir  montaj hattında çok sayıda araç üretilmesini sağlayan Endüstri 4.0 teknolojilerini ve full esnek montaj teknolojisini barındırıyor.

Açılışı yapılacak 100 bin metrekare kapalı alana sahip otomobil fabrikasını bir Türk firması olarak zamanında teslim etmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirten ESTA Construction Yönetim Kurulu...