24 / 04 / 2024

Esyapı Konut Kimin

Esyapı Konut Kimin

Esyapı Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sevdin Şimşek ve Erkan Şimşek ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Değerli konut vergisinde muafiyet şartları peş peşe duyuruldu! Evinizin değeri bu rakamı aşıyorsa dikkat! 

Vatandaşlar, değerli konut vergisini kimin ödeyip kimin ödemeyeceğini merak ediyor. Değerli konut vergisinde muafiyet şartları peş peşe duyuruldu! Evinizin değeri bu rakamı aşıyorsa dikkat! 

Neo Land Göktürk kimin?

35 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek olan Neo Land Göktürk projesi 200 konut ve 20 dükkandan meydana gelecek. Peki Neo Land Göktürk kimin?

Esyapı Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esyapı Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sevdin Şimşek ve Erkan Şimşek ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Esenler Ömür İstanbul kimin?

Toplam 218 konut ve 3 adet dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi 13 Mayıs'ta basına tanıtılacak. Peki Esenler Ömür İstanbul kimin?

Bulvar Atakent kimin?

5 blokta 394 konut ve 31 ticari birimden meydana gelen Bulvar Atakent projesi 2018 yılının sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Bulvar Atakent kimin?

Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ön satışların başladığı Bakırköy Ofis Karat projesi Emlak Konut'un dün başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Peki Bakırköy Ofis Karat kimin?

Selenium Retro 9 kimin?

Toplam 140 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Ataköy Selenium Retro 9 projesi konut ve ofislerden meydana geliyor. Peki Selenium Retro 9 kimin?

3. İstanbul konut projesi kimin?

3. İstanbul konut projesi için önümüzdeki günlerde ön talep süreci başlayacak. Başakşehir 3. İstanbul projesinde 400 daire ve 26 dükkan olacak...

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Emlak Konut'un Seyrantepe arsası kimin oldu?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Kağıthane Seyrantpee arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesinin 2. oturumu sonuçlandı. İhalede en yüksek teklif Gül İnşaat Proje'den 637 milyon TL olarak geldi.

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Emlak Konut Yenibosna arsası kimin oldu?

Emlak Konut Bahçelievler Yenibosna arsası arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinin ikinci otumu sonuçlandı.Emlak Konut Yenibosna arsası ikinci oturumunda şirket payı geliri olarak en yüksek teklifi Doğa Şehircilik ve Baş Yapı ortaklığı verdi.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

Esyapı Konut Kimin Haberi

Esyapı Konut Kimin


Esyapı Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Sevdin Şimşek ve Erkan Şimşek ortaklığında kuruldu. 


Esyapı Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak. Konut, iş yeri,ticarethane inşaatlarının yapı ve yer zemin işlerini yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlarüzerinde veya başkasına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Esyapı Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres; Meclis Mah.Vakıf Sk.No:2/6...