20 / 04 / 2024

Esyapı Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Esyapı Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Esyapı Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sevdin Şimşek ve Erkan Şimşek ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kalamış Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalamış Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Emir Kavalcı tarafından kuruldu.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 ay taksitle arsa satıyor! Ticaret-konut-sanayi alanı imarlı satılık arsalar satışa çıktı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 10 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Temeller Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temeller Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Aykutlu ve Mustafa Onur Yağcı ortaklığında kuruldu.

Kervan Konut Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Konut Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli Ali Kervan ve Ömer Kervan ortaklığında kuruldu.

Nvz Konut Ve İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Nvz Konut Ve İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Arslan tarafından kuruldu.

Nvz Konut Ve İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Nvz Konut Ve İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Arslan tarafından kuruldu.

Arslanlar Konut Ve İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Arslanlar Konut Ve İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Arslan tarafından kuruldu.

Moskova'daki 7 eski sanayi sitesi alanında konut inşa edilecek!

İnşaatlar için boş arsa sıkıntısı yaşanan Moskova’da eski sanayi sitelerinin arazilerinde yeni projelere hayata geçiriliyor. Grayoronovo, Zyuzino, Kaşirskoye Şosse, Beskundikovo, Kuntsevo, Korovino ve Teplıy Stan isimli sanayi sitelerinde toplam 1,5 milyon metrekare büyüklükte yeni konut yapılacak.

Ayaz Toplu Konut Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Toplu Konut Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Ayaz tarafından kuruldu.

Hmk Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmk Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Karel Konut Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karel Konut Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hami Ünsal tarafından kuruldu.

Esyapı Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

Esyapı Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede


Esyapı Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Sevdin Şimşek ve Erkan Şimşek ortaklığında kuruldu. 


Esyapı Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak. Konut, iş yeri,ticarethane inşaatlarının yapı ve yer zemin işlerini yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlarüzerinde veya başkasına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Esyapı Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres; Meclis Mah.Vakıf Sk.No:2/6...