24 / 04 / 2024

Etimesgut Zırhlı Birlikler

Etimesgut Zırhlı Birlikler

Etimesgut’taki Zırhlı Birlikler’den geçecek olan Bağlıca Bulvarı boşaltılan askeri arazilere yapılacak ilk proje olacak. Projenin 6 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Türkiye'nin ilk zırhlı SUV'u TULGA 2025'te yollarda olacak!

BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş yaptığı açıklamada BMC tarafından üretilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli, doğuştan zırhlı SUV'u "TULGA"nın 2025 yılında yollarda olacağını söyledi.

Etimesgut Belediyesi'nden 60 aylığına kiralık gayrimenkul!

Ankara İli Etimesgut Belediye Başkanlığı, Göksu Mahallesi'ndeki nikah salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Türk zırhlısı Yörük 4x4 direksiyonu kırdı!

Türk savunma sanayisinin dört ülkeye ihracat başarısı elde eden zırhlı aracı Yörük, ilk kez sergilenmiş olan sağdan direksiyonlu versiyonu ile birlikte yeni ihracata hazırlanıyor. İşte detaylar…

Otokar gözünü Afrika’ya çevirdi

Otokar, 21-25 Eylül tarihlerinde Güney Afrika’nın Tshwane şehrinde düzenlenecek olan AAD 2022 savunma sanayii fuarına katılacak. Beş gün etkinlik süresince Otokar, dünyaca ünlü zırhlı araçlardan oluşan geniş ürün yelpazesinin yanı sıra kara sistemlerindeki üstün kabiliyetlerini tanıtacak.

Deniz GYO'nun Etimesgut'taki 26 adet dükkanın değeri belli oldu!

Deniz GYO'nun Ankara Etimesgut'taki 26 adet dükkanın nihai değeri 16 milyon 900 bin TL oldu. Söz konusu taşınmazın KDV dahil nihai değeri 19 milyon 942 bin TL oldu. 

BMC Üretim ve Teknoloji Üssünün ilk fazının temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 222 hektar alan üzerine kurulan tesiste tank fabrikası, zırhlı araç ve askeri kamyon fabrikası, ticari araç fabrikası, motor fabrikası, hızlı tren ve metro fabrikası gibi pek çok üretim hattı bulunduğunu söyledi..

Zırhlı kamyonu lüks eve çevirdiler!

Avusturyalı tasarım şirketi Action Mobil, zırhlı kamyoneti lüks bir eve çevirdi. Adı Action Mobil Globecruiser Family 7500 olan kamyonet görenleri şaşkına çeviriyor.

Türk Kızılayı Etimesgut bina onarım ihalesi ertelendi!

Dünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Ankara Etimesgut bina onarım ihalesinin tarihi değişti..

Türk Kızılayı'ndan Ankara'da bina tadilat ihalesi 11 Ekim'de!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Etimesgut İlçesi'nde Gayrimenkul İşletme ve Değerlendirme Faaliyet Alanı Koordinatörlüğü binasının tadilat ve onarımı için ihale düzenliyor...

Başkentte yeni bulvar çalışması devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Zırhlı Birlikler arazisi içinden geçirilerek, Bağlıca'yı Sabancı Bulvarı'yla buluşturacak 5 kilometrelik yeni bulvarın yapımına devam ediliyor.

Güngör Gündoğdu: Konutumu arkadaşıma tahsis ettim!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında yargılanan TSK'dan ihraç edilen Babaeski 1. Zırhlı Tugay Komutanı eski Kurmay Albay Güngör Gündoğdu savunmasında konutunu arkadaşına tahsis ettiğini açıkladı.

Etimesgut Eğitim ve Destek Taburu, Şereflikoçhisar'a taşındı!

Ankara Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığına bağlı Eğitim ve Destek Taburu, Şereflikoçhisar ilçesine taşındı.

Ankara'ya yeni bulvar yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Zırhlı Birlikler arazisi içinden geçirilerek,

Etimesgut Zırhlı Birlikler Haberi

Etimesgut Zırhlı Birlikler

Etimesgut’taki Zırhlı Birlikler’den geçecek olan Bağlıca Bulvarı boşaltılan askeri arazilere yapılacak ilk proje olacak. Projenin 6 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.


FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe kalkışmasının ardından hükümet tarafından alınan kararla kent merkezindeki askeri kışlalar şehir dışına çıkarılmaya başlandı. Özellikle o gece darbenin merkez üssü konumunda olan Kazan'daki Akıncı Üssü, Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler ve Mamak'taki 4. Kolordu Komutanlığı'na ait arazilerin ne amaçla kullanılacağı merak konusu oldu. Ankara'daki dev askeri araziler ile ilgili ilk somut adım Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Etimesgut'taki trafik soruna neşter vurmak isteyen Büyükşehir Belediyesi, Zırhlı Birlikler içerisinden geçireceği bulvar ile nüfus ve konut yoğunluğu olarak her geçen gün gelişmekte olan Bağlıca ile Eskişehir Bulvarı'nı bağlayacak.


İMZALAR ATILIYOR

Bulvarın yapımı için Milli Savunma Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyesi arasında geçtiğimiz gün imzalanacak...