29 / 03 / 2024

eüaş santral ihalesi teklifleri

eüaş santral ihalesi teklifleri

Özelleştime İdaresi Başkanlığı (ÖİB), EÜAŞ'a ait toplam 5.54 MW kurulu güçte 5 akarsu santralinin üç ayrı grupta işletme hakkı devri yöntemiyle özelleştirmesi ihalelerine toplam 23 yatırımcıdan teklif alındığını açıkladı...

BİM'den çeyiz düzeceklere müjde! İndirimli ürünler peş peşe açıklandı! TV 1.999 TL! BİM 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

BİM'in 13 Ocak kataloğu yayımlandı. BİM'den çeyiz düzeceklere müjde! İndirimli ürünler peş peşe açıklandı! TV 1.999 TL! BİM 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Sosyal destek ödemelerinden faydalanan binlerce vatandaş yeni zamlı maaşları merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Dolarda yeni yıl depremi! Peş peşe açıklandı! Duyan resmen buz kesti! Dolar ölüm sınırında mı?

Dolarda yeni yıl depremi! Peş peşe açıklandı! Duyan resmen buz kesti! Dolar ölüm sınırında mı?

Dolar 17 gün sonra tam bu kadar olacak! Rakamlar peş peşe açıklandı! Görenler feleğini şaşırdı! Bakan bir daha baktı!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip eden yatırımcılar doların ne kadar olacağı araştırıyor. Uzman isimlere göre dolar 17 gün sonra tam bu kadar olacak! Rakamlar peş peşe açıklandı! Görenler feleğini şaşırdı!

Gram altının 3 bin TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Tarihi duyanın gözleri adeta fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Her gün merakla araştırılan gram altının 3 bin TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Tarihi duyanın adeta gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Gram altının geleceği en yüksek rakam az önce resmen belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın! 

Son dakika altın fiyatları vatandaşlarca takip edilirken, Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş Gram altının geleceği en yüksek rakam az önce peş peşe açıkladı. Kemerlerinizi bağlayın! 

Tam 11 bin 578 TL maaşla personel alınacak! Peş peşe açıklandı! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

AFAD personel alımını duyurdu. Tam 11 bin 578 TL maaşla personel alınacak! Peş peşe açıklandı! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı! Euronun rotası belli oldu! Euro 30 gün sonra tam da böyle olacak!

Euro kuru üzerinde etkili olan Avrupa Merkez Bankası faiz kararı için, yeni yılda toplamda 8 toplantı gerçekleştireceğini peş peşe açıkladı. İlk karara 30 gün kalırken, euronun rotası belli olmaya başladı. Euro 30 gün sonra tam da böyle olacak!

TOKİ il il kura tarihleri peş peşe açıklandı! 9-13 Ocak 2023 kuraları hangi gün hangi ilde yapılacak? Şimdi göz atın!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında kura çekişleri tam gaz devam ediyor. TOKİ il il kura tarihleri peş peşe açıklandı! 9-13 Ocak 2023 kuraları hangi gün hangi ilde yapılacak?

Memur Ocak zammı peş peşe açıklandı! Rakamları görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi zamlı maaşlara bakın!

2023 Ocak zammı ve refah payı sonrası en düşük memur maaşı resmen belli oldu. Memur Ocak zammı peş peşe açıklandı! Rakamları görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi zamlı maaşlara bakın!

Elimizdeki dolarları satalım mı? 7 dev banka peş peşe açıkladı! Dolar ''U dönüşü'' yapacak! Görmedim, duymadım demeyin!

ABD doları 2021 yılının son çeyreğinde Türk Lirası karşısında hızla değer kazanmaya başlayarak 8 liradan 19 liraya kadar yükselirken 7 dev bankadan peş peşe açıklama geldi. Dolar ''U dönüşü'' yapacak! Görmedim duymadım demeyin!

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Analistler peş peşe açıkladı! Kıyamet kopacak! Hemen bakın!

Euro/TL kuru 2022 yılını 20 lira seviyesi ile kapattı. Euro/TL kuru yükselişe geçerken elinde euro olanlar ''elimizdeki euroları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Analistler peş peşe açıkladı, euroda kıyamet kopacak! Hemen bakın...

Bu 4 bankada resmen Ocak 2023 depremi! Ziraat, Garanti, TEB, Akbank az önce peş peşe açıkladı! Görenin adeta aklı gitti!

Bu 4 bankada resmen Ocak 2023 depremi... Ziraat, Garanti, TEB, Akbank az önce peş peşe açıkladı... Görenin adeta aklı gitti...

eüaş santral ihalesi teklifleri Haberi

eüaş santral ihalesi teklifleri


EÜAŞ'a ait üç grup halinde toplam 5.5 MW kurulu güçte beş HES için toplam 23 teklif alındı.


Özelleştime İdaresi Başkanlığı (ÖİB), EÜAŞ'a ait toplam 5.54 MW kurulu güçte 5 akarsu santralinin üç ayrı grupta işletme hakkı devri yöntemiyle özelleştirmesi ihalelerine toplam 23 yatırımcıdan teklif alındığını açıkladı.


ÖİB'den yapılan açıklamada, birinci grupta yer alan Esendal ve Işıklar (Visera) santralleri için beş, ikinci grupta yer alan Kayaköy HES için 12 ve üçüncü grupta yer alan Dere ve İvriz santralleri için altı yatırımcı teklif verdi.


Üç grupta; Artvin-Esendal HES'te 0.3 MW, Trabzon-Işıklar HES'te 1.04 MW, Kütahya-Kayaköy HES'te 2.56 MW, Konya-Devrez HES'te 0.6 MW ev Konya-İvriz HES'te 1.04 MW olmak üzere toplam 5.54 MW kurulu güç...