28 / 03 / 2024

eurasia bitki fuarı

eurasia bitki fuarı

Uluslararası Süs Bitkileri Peyzaş ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde 13 ile 16 Aralık arasında gerçekleşecek...

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Hırdavat sektörü Hardware Eurasia’da buluştu!

Avrasya’nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia kapılarını bugün açtı. İşte detaylar...

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da sergileniyor.

ERA, Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 18-21 Mayıs tarihleri arasında ‘Antalya Bayilik Fuarı - Franchise Expo Eurasia Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Dünyanın en büyük franchise firmaların katılacağı fuarın hem ülke, hem de Antalya ekonomisine katkı sağlaması hedefleniyor.

Altın Emlak, Antalya Franchise Eurasia'da!

Türkiye’nin en güçlü emlak zinciri Altın Emlak Antalya Bayilik Fuarı Franchise Expo Eurasia’da kendi işini kurmak isteyen yatırımcılar ve 30 bine yakın ziyaretçiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kent içi raylı sistem uzunluğu 2,5 kat artacak!

Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı-Eurasia Rail Fuarı devam ediyor. TÜRSİD Yönetim Kurulu Başkanı Fidansoy, "2023 hedefleri kapsamında mevcut bin kilometre uzunluğundaki kent içi raylı sistem uzunluğunun 2 bin 500 kilometreye ulaşacağı kanaatindeyim." dedi.

7 yılda 40 milyar dolarlık demiryolu projesi yapılacak!

Dün açılan 6. Eurasia Rail Fuarı'na Türkiye'nin 7 yıl içinde hayata geçireceği 40 milyar dolarlık demiryolu projeleri damga vurdu. Dünya devlerinden Türkiye'ye hızlı tren fabrikası sözü geldi.

Contitech, raylı sistemler pazarına odaklandı!

Raylı sistemler alanında geliştirdiği yenilikleri İstanbul Eurasia Rail Fuarı 'nda tanıtan Contitech, müşterileriyle ortak geliştirmeler yaparak, pazardaki artan taleplerin karşılanmasına odaklandı.

Dünyanın 3. büyük demiryolu fuarı Eurasia Rail 5-7 Mart'ta!

İstanbul Fuar Merkezi’nde 05-07 Mart tarihleri arasında, Türkel Fuarcılık tarafından eş zamanlı konferans ve seminerle organize edilecek olan Eurasia Rail Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı düzenleniyor..

SAMPAŞ, CeBIT Bilişim Eurasia 2014'te Akıllı Kent çözümlerini anlatacak!

CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarı’nda Akıllı Kent ve Kentsel Dönüşüm çözümlerini ziyaretçilerle buluşturacak olan SAMPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya ve şirket yetkilileri, 11 Eylül Perşembe günü 11 no’lu salonda olacak...

Sampaş CEBİT'e katılıyor!

“Akıllı Kent” konseptini Türkiye’de uygulayan ilk firma SAMPAŞ A.Ş., CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarı’nda 500 metrekarelik alanda Akıllı Kent ve Kentsel Dönüşüm çözümlerini ziyaretçilerle buluşturacak.

SAMPAŞ , CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarına katılıyor!

“Akıllı Kent” konseptini Türkiye’de uygulayan ilk firma olarak, SAMPAŞ A.Ş., CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarı’nda 500 metrekarelik alanda Akıllı Kent ve Kentsel Dönüşüm çözümlerini ziyaretçilerlebuluşturacaktır.

eurasia bitki fuarı Haberi

eurasia bitki fuarı

Uluslararası Süs Bitkileri Peyzaş ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde 13 ile 16 Aralık arasında gerçekleşecek. 

24 bin metrekarelik sergi alanında 17 ülkeden gelen 296 katılımcı ile inşaat projeleri, oteller, alışveriş merkezleri, cafe ve restoranlar gibi peyzaj uygulaması gereken tüm projeler için ihtiyaç duyulabilecek her tülü bitki, ekipman ve proje yer alacak. 

Avrasyanın en büyük fuarı olan Flower Show'a ziyaret saati hafta içi 10.30 ile 19.00 arasında, hafta sonu ise 10.30 ile 18.00'da...