20 / 04 / 2024

Evgör Mobilya 232 nisan kampanyası

Evgör Mobilya 232 nisan kampanyası

Evgör Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel geleneksel indirim kampanyasını bu yıl da tekrarlıyor. Firma, en yeni çocuk odası modellerinde 23 Nisan’da geçerli olmak üzere net yüzde 23 indirim uyguluyor.

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Evgör Mobilya 81 ilde mağaza açacak!

Evgör Mobilya Anadolu açılımıyla bayilik vererek Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açmayı hedefliyor.

Gaysan Mobilya, Multimo'yla mağazalaşacak!

30 yıldır mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, Multimo markasıyla perakende sektörüne girdi. Firma 2018'de yüzde 50 büyümeyi hedefliyor.

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

Mobilyacılar KDV indiriminin uzatılmasını istiyor!

Erzurum’daki imalat sektörü, mobilya ürünlerine yönelik olarak yapılan KDV indiriminin süresiz biçimde uzatılmasını istedi.

Evgör Mobilya'dan yüzde 23 indirim!

Evgör Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel geleneksel indirim kampanyasını bu yıl da tekrarlıyor. Firma, en yeni çocuk odası modellerinde 23 Nisan’da geçerli olmak üzere net yüzde 23 indirim uyguluyor.

Evgör, mobilyada KDV’yi sıfırladı!

KDV indirimi, mağazalardaki alışveriş hareketliliğine de yansıdı. Evgör Mobilya da 30 Nisan’a kadar ürünlerinde KDV’yi sıfırlıyor.

Evgör Mobilya'dan 14 Şubat kampanyası!

Evgör Mobilya’nın bu yılki Sevgililer Günü kampanyasında, sürpriz avantaj var. Tüm çiftler, bu ay içinde yapacakları seçili düğün paketi alışverişlerinde yüzde 20, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ise o güne özel ekstra yüzde 14 indirim hakkı kazanacak.

Evgör Mobilya’dan akıllı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, seçili düğün paketlerinden herhangi birini satın alan müşterilerine, akıllı köşe mutfak takımı hediye ediyor.

Evgör 2016 yaz koleksiyonunda bahçe tasarımlarına yer verdi!

EVGÖR, 2016 yaz koleksiyonuna yeni tasarım bahçe mobilya ve aksesuarları ekledi.Evgör’ün bahçe mobilyaları, yaz dönemine özel indirimler ve Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat avantajları ile sunuluyor.

Evgör Mobilya'dan 23 Nisan'a özel yüzde 23 indirim!

Evgör Mobilya, en yeni çocuk odası modellerinde 23 Nisan’da geçerli olmak üzere net yüzde 23 indirim uyguluyor. Dünyanın tek çocuk bayramına özel bu fırsattan yararlanmak isteyenler, Evgör Mobilya’nın İstanbul’daki mağazalarına gelerek alışverişlerini yap

Evgör Mobilya’dan Sevgililer Günü kampanyası!

Evgör Mobilya’nın “aşk, havalara uçuruyor” temalı 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyasında, yeni evlenecek ya da evini yenileyecek çiftlere, balonla Kapadokya turu hediye ediliyor.

Evgör Mobilya 232 nisan kampanyası Haberi

Evgör Mobilya 232 nisan kampanyası

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla 2004 yılından bu tarafa hizmet veren Evgör Mobilya, dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramda, onları mutlu edecek bir kampanya düzenliyor. Firma, 2017 koleksiyonunda bulunan ve 1.345 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduğu tüm çocuk odası takımlarında 23 Nisan Pazar günü boyunca %23 indirim uyguluyor. 


Evgör Mobilya’nın, çocukların bayram coşkusuna ortak olmak amacıyla düzenlediği indirim kampanyası hakkında detaylı bilgi almak isteyenler Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilir ya da Evgör mağazalarını ve www.evgor.com.tr adresini ziyaret...