18 / 04 / 2024

evin otobüsü

evin otobüsü

47 yaşındaki Rob Robinson, 700 Sterlin'lik eski bir otobüsü eve çevirdi. Majestic House (Muhteşem Ev) isimli mekan için 4 bin Sterlin harcandı.

Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali 24 Mayıs'ta açılıyor!

Kırşehir Belediyesi tarafından Kırşehir’e yeni bir vizyon katacak Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde çalışmalar tamamlandı. Terminal 24 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te törenle açılacak.

Harmancık Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Harmancık’ta Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yapılan ve yaklaşık 2.5 milyon TL’ye mal olan şehirlerarası otobüs terminaliyle futbol sahasının açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından gerçekleştirildi.

Mersin Otobüs Terminali 28 Şubat'ta açılıyor!

2014 yılında hizmete girmesi beklenen, ancak 3 kez ihalesi iptal edilen Mersin’in yeni otogarı, bu ay sonunda açılıyor. Burhanettin Kocamaz, yeni Mersin Otobüs Terminali’nin 28 Şubat 2015 tarihinde hizmete gireceğini bildirdi.

1981 yılında Kadıköy ile Bostancı arasında özel otobüs yolu yapılacakmış!

1981 yılında İstanbul Belediyesi, Kadıköy - Bostancı arasında özel otobüs yolu yapacakmış. Özel otobüs yolu projesi İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanarak belediyeye göndermiş ve Kadıköy Meydanı da yeniden düzenlenecekmiş.

Düzce Belediyesi'nden kiralık Otobüs Terminali!

Düzce Belediye tarafından Düzce İli, Merkez İlçesi, Darıcı Mahallesi, G26A19A3C Pafta 1416 Ada, 1 Parsel numarasına kayıtlı inşaatı devam eden Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali kiraya verilecektir.

1978 yılında Taksim - Mecidiyeköy arasında özel otobüs yolu yapımına başlanmış!

1978 yılında Taksim'le Mecidiyeköy arasında özel otobüs yolu yapımına başlanmış. 45 - 50 dakikada gidilen Taksim - Mecidiyeköy arası, yol yapıldıktan sonra 12 dakikaya inecekmiş.

Mersin Büyükşehir Belediyesi 60 otobüsü teslim aldı!

MERSİN Büyükşehir Belediyesinin, halkın hizmetine sunacağı 60 adet engelsiz toplu taşıma aracının devir teslim töreni yapıldı. 2015 yılında da otobüs alımlarının devam edeceği bildirildi.

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşım için otobüs seferi düzenliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi!

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi. Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi.

1968 yılında Harem'de şehirlerarası otobüs terminali yapılması istenmiş!

1968 yılında Harem'de şehirlerarası otobüs terminali yapılması istenmiş. İl Trafik Komisyonu, Harem Araba Vapuru İskelesi'nde bir terminal tesisi için karar almış ve durum Belediye'ye bildirilmiş.

Kuşadası'na deniz otobüsü müjdesi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’nın arıtma tesisinin Haziran ayında hizmete gireceğini, Kuşadası-Güzelçamlı arasında deniz otobüsü seferlerinin önümüzdeki sezona yetiştirileceği ve yolların asfaltlanacağının müjdelerini verdi.

Armutlu Deniz Otobüsü İskelesi Dolgu İmar Planı Değişikliği onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlattırılan Armutlu Deniz Otobüsü İskelesi Dolgu İmar Planı Değişikliği il müdürlüğünce onaylanarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğ'üne gönderildi.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali 13.5 milyon TL'ye 15 yıllığına kiralık!

Düzce Belediyesi tarafından, Düzce Darıcı'da yapımı devam eden Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali temizlik, güvenlik, peyzaj, ısınma-soğutma, bakım-onarım ile her türlü idari-teknik işin yapılması şartıyla 15 yıl süreyle kiraya verilmek suretiyle 1

evin otobüsü Haberi

evin otobüsü

47 yaşındaki Rob Robinson adlı Gallerli, artık adı Majestic House (Muhteşem Ev) olan bu eski otobüsü 700 Sterlin'e bir depodan satın aldı.






Daha sonra da altı ay süren bir çalışma sonucunda şirin bir sayfiye evine çevirdi.






Rob Robinson'ın bu dönüşüm için harcadığı para ise 4 bin Sterlin.






Yıllar önce, Güney Galler ile Londra arasında yolcu taşıyan 41 kişi kapasiteli otobüs, artık önündeki müçük verandasıyla benzerine...