20 / 04 / 2024

Evlat Kokusu dizisinin çekildiği ev

Evlat Kokusu dizisinin çekildiği ev

Kanal D'de yayınlanmaya başlayan yeni dizi Evlat Kokusu, oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikâyesi kadar çekim mekânıyla da damga vurdu. Bahçesinde ceylan ve tavus kuşlarının gezdiği villa, merak konusu oldu .İşte Evlat Kokusu dizisinin çekildiği o ev...

Demet Özdemir'in kazancı ağızları açık bıraktı: 15 saniye 200 bin TL

Oğuzhan Koç ile evliliğini sonlandıran Demet Özdemir bir süre sonra gönlünü DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Güzel oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 15 saniyelik bir story (hikaye) için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Kardeşler arasında miras paylaşılmazsa ne olur? Evlat mirastan nasıl mahrum bırakılır?

Miras konusu ilk başta kulağa güzel gelse de aile içinde yaşanan bazı tatsız durumlarında habercisi olabilir. İşte miras konusunda anlaşılma sağlanamadığında olabilecekler!

Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Çoluk çocuk evlat kardeş herkes tıklamalı

Emekli vatandaşları bayram ikramiyesi müjdesi sardı. Vatandaşlar alacakları ikramiye sonrasında bir nebze de olsa rahatlamanın planlarını yapıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

Temizlik kokusu olmadan yaşayamam diyenler buraya! Ariel toz deterjanda flaş indirim! 30 Kasım 2022 fiyat listesi!

Carrefour’da temizlik kategorisinde birçok ürün indirime girdi. Ariel Toz deterjan 5 kg fiyatı 115.90 liraya satışa sunuldu. İşte diğer indirimli deterjanlar ve 30 Kasım 2022 fiyat listesi…

Yepyeni bir pişirme deneyimi sunan Electrolux AirFry fiyatları ne kadar? Electrolux AirFry 19 Eylül 2022 fiyat listesi..

Yanmış yağ kokusu olmadan patates kızartabilir, sevdiğiniz sebzeleri pişirebilirsiniz. Size oldukça zaman kazandıran AirFry’lar şimdi Electrolux kalitesiyle.  Kullanımının ve temizliğinin kolay olmasıyla sizim en sevdiğiniz mutfak eşyası olacak! İşte, Electrolux 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Annesiyle görüşmeyen evlat mirastan faydalanabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde annesiyle görüşmeyen evladın miras hakkını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Cennet Mahallesi dizisindeki tarihi ev satıldı!

Türk televizyon tarihine bir dönemine damga vuran Cennet Mahallesi dizisinin çekildiği ev rekor fiyata satıldı.

Akrabasının nüfusuna geçen evlat mirasçı olabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde akrabasının nüfusuna geçen evladın mirasçı olup olmayacağını kaleme aldı.

Fikirtepeli dönüşüm mağdurlarından iflas tepkisi!

Kentsel dönüşümün en kötü örneklerinden birinin yaşandığı İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hakim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş. iflas etti. 

Serenay Sarıkaya Adana'dan ev aldı mı?

Yeni dizisinin çekimleri için bir süredir Adana'da olan Serenay Sarıkaya, Adana'dan ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Ebru Şahin ve Cedi Osman Alaçatı'dan ev aldı!

Hercai dizisinin güzel oyuncusu Ebru Şahin ve milli basketbolcu Cedi Osman Alaçatı'dan ev aldı...

Matthew Perry Kaliforniya'daki evini 21.6 milyon dolara sattı!

Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry Kaliforniya'da bulunan dairesini 21.6 milyon dolara sattı.

Evlat Kokusu dizisinin çekildiği ev Haberi

Evlat Kokusu dizisinin çekildiği ev

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Evlat Kokusu’, oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikâyesi kadar çekim mekânıyla da geçen haftaya damga vurdu. Bahçesinde ceylan ve tavus kuşlarının gezdiği villa, merak konusu oldu.



YAPIMINI Endemol Shine Türkiye’nin, yönetmenliğini Erol Özlevi’nin üstlendiği “Evlat Kokusu” geçen çarşamba ilk bölümüyle ekrandaydı. Başrollerini Hande Soral, Barış Kılıç, Sedef Avcı, Murat Han ve Yeşim Salkım’ın paylaştığı dizi çok ses getirdi. Amsterdam’dan İstanbul’a uzanan bir aşk, sevgi, nefret ve entrika örgüsünü izleyiciyle buluşturan “Evlat Kokusu” çekim mekânıyla da kendinden söz ettirdi.



Akbaş Ailesi’nin yaşam alanı olarak gösterilen, bahçesinde tavus kuşu ve ceylanların dolaştığı villa hayranlık uyandırdı. Türkiye’de bahçesinde bahsi geçen hayvanların beslendiği sadece iki adresten biri olan villa, ilk kez bir dizi çekiminde kullanılıyor.



3 bin metrekare arsa içinde...