28 / 03 / 2024

Expo Turkey by Qatar 2017

Expo Turkey by Qatar 2017

19 – 21 Nisan 2017 tarihinde QNCC Doha’ da gerçekleşen EXPO TURKEY by QATAR 2017’nin önemli katılımcılarından EMS Yapı’nın standına ziyaretçilerinin ilgisi yoğun oldu.

Expo Turkey by Qatar'da son gün bereketi!

Katar’ın başkenti Doha’da 19-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen EXPO TURKEY by QATAR’da, son gün bereketi yaşandı. Katar’da resmi tatil olan Cuma akşamı gelen yoğun ziyaretçi ve talep üzerine fuarın kapanış saati 22.00’ye kadar uzatıldı.

Türk-Katar işbirliğinin gelişmesi için önemli alt yapı oluşturuldu!

Katar Belediye ve Çevre Bakanı Mohammed bin Abdullah Al Rumaihi, işbirliğinin arttırılması için her iki devletin de önemli bir alt yapıyı oluşturduğunu ve geliştirmek için gerekli tüm desteğin de verileceğini söyledi.

KDV istisnası ve vatandaşlık hakkı gayrimenkulde cazibeyi artırdı!

Sabah Gazetesi yazarı Şeref Oğuz, Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda yaşananları ve konuşulanları paylaştı. Yazısında, Tekfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, Maliye Bakanı Naci Ağbal, GYODER Başkanı Aziz Torun'un konuşmalarına yer verdi.

Expo Turkey by Qatar, Doha'da başladı!

EXPO TURKEY by QATAR, Doha’da başladı. Türkiye’den 150 şirketin katıldığı fuar, gördüğü yoğun ilgi ile iki ülke arasındaki işbirliğine sağlayacağı katkıyı daha ilk günden ortaya koydu.

Expo Turkey by Qatar kapılarını açtı!

Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen Expo Turkey by Qatar bugün başladı. Fuar ile iki ülke arasındaki ticaretin 2 katına çıkarılması hedefleniyor.

Yedi Mavi projesi Expo Turkey by Qatar 2017'de görücüye çıktı!

Yedi Mavi, Kata Expo Turkey by Qatar Fuarı’ndaki yerini aldı. Körfez ülkeleri ve Arap yatırımcılar başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcıların bir araya geldiği fuarda Zeytinburnu sahilinde yükselen Yedi Mav’ projesi de görücüye çıktı.

Murat Kurum: Türkiye’de gayrimenkul yatırımının avantajı var!

Emlak Konut GYO, Expo Turkey By Qatar fuarında sahne alıyor. Emlak Konut Genel Müdürü Kurum, yabancıların Türkiye’ye gayrimenkul yatırımı yapması için birçok avantajın sunulduğunu söyledi. Kurum, “Yatırımlarımızı anlatmaya çalışacağız” dedi

Astaş Holding, Expo Turkey by Qatar'a katılıyor!

Astaş Holding, 19-21 Nisan 2017 tarihleri arasında Katar’da düzenlenecek “Expo Turkey by Qatar” fuarında yeni proje ve yatırımlarını tanıtacak

Expo Turkey by Qatar için geri sayım başladı!

Türkiye ile Katar arasındaki ekonomik potansiyeli harekete geçirmeyi hedefleyen Expo Turkey by Qatar için geri sayım başladı.

Expo Turkey by Qatar'a inşaat firmaları da katılacak!

Türkiye ile Katar arasında köprü oluşturacak Expo Turkey by Qatar'ın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Fuara, inşaat, gayrimenkul, turizm, enerji, çevre yönetimi, gıda, ulaşım ve mobilya gibi farklı sektörlerden 300 firma katılacak.

Property Expo Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Property Expo Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü tarafından kuruldu.

Emlak Konut'tan global ölçekli atak!

Expo Turkey By Qatar ve Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM fuarına katıldıklarını söyleyen Emlak Konut Genel Müdürü Gedikli, "Kendimizi ve ülkemizi en iyi şekilde anlatabileceğimiz platformlarda yer almaya özen gösteriyoruz" dedi...

Katarlılardan Türk gayrimenkul sektörüne yoğun ilgi!

Turkey Expo by Qatar 2019 gerçekleştirildi. Fuara katılan Emlak Konut GYO Satış ve Kiralama Müdürü Oğulbalı, "Fuar sadece inşaat ürünlerinin sergilendiği bir organizasyon olmamasına rağmen rağbet gayet yüksek" dedi..

V Orman Mudurnu!

Bolu Mudurnu'da hayata geçirilen V Orman projesi Turkey Expo by Qatar fuarında tanıtıldı. İşte V Orman Mudurnu detayları....

Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'da V Orman standını ziyaret etti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'a katılan V Orman projesi hakkında İsra Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı A. Rahim Tavlı’dan bilgiler aldı...

İsra Group V Orman projesini Körfezli yatırımcılara tanıttı!

Körfez bölgesinin önemli fuarları arasında yer alan Turkey Expo by Qatar fuarına katılan İsra Group A.Ş, Türkiye’nin en yeşil ve en yüksek yatırım potansiyeline sahip projelerinden ‘V ORMAN’ı Körfezli yatırımcılara tanıttı.

Turkey Expo by Qatar kapılarını açtı!

"Turkey Expo by Qatar", başta gayrimenkul olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren çok sayıda Türk şirketinin katılımıyla başladı...

Turkey Expo by Qatar 2019 yarın başlıyor!

Türk firmalarını Katarlı yatırımcılarla bir araya getirecek "Turkey Expo by Qatar" fuarı 120'den fazla Türk şirketin katılımıyla yarın Doha'da başlıyor.

Turkey Expo by Qatar için geri sayım başladı!

16 – 18 Ocak 2019 tarihinde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Turkey Expo by Qatar Fuarı ile Türk – Katar ticari ilişkilerine yönelik önemli atılımlar yapılacak.

Turkey Expo Qatar 2019’un tarihi belli oldu!

Türkiye ve Katar arasında yeni ticaret köprüleri kuran Expo Turkey by Qatar üçüncü yılında yine rekor satış ve ihracat anlaşmalarına sahne olmak için hazırlıklara başladı. 

Expo Turkey by Qatar'da 150 milyonluk gayrimenkul satıldı!

17-19 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar fuarında 150 milyon TL’lik gayrimenkul satışı yapıldı. 

Katarlı yatırımcılar İstanbul'a geliyor!

Teknik Yapı, EXPO Turkey by Qatar Fuarı'na katıldı. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım, "Şimdi Katarlı yatırımcılar projeleri yerinde görmek ve incelemek için İstanbul’a geliyor." dedi. 

Körfez'in gözü Sinpaş projelerinde!

Doha'da geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen 2. Expo Turkey by Qatar'da Sinpaş GYO da yerini aldı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Gacemer, "Körfez’in gözü Sinpaş projelerinde" dedi. 

Expo Turkey by Qatar 2017 Haberi

Expo Turkey by Qatar 2017

Emlak, İnşaat Hizmetleri, İnşaat, İnşaat Malzemesi, Enerji ve Çevre Yönetimi, Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm, Ulaştırma ve Akıllı Şehirler gibi sektörlerde faaliyet gösteren Türkiye’nin önde gelen firmaların katıldığı fuara ikinci kez katılan EMS Yapı yine fuarın dikkat çeken firmaları arasında yer aldı. 

“Önemli bir Ticari Fırsatı İyi Değerlendirdik” 


EMS YAPI Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Emre Mermer, Katar'da ikinci kez katıldıkları fuarın Türkiye ve Katar’ın ekonomik ve stratejik ortaklığına katkı sağladığını belirtirken, dünyanın önemli ticari etkinliklerinden biri olduğunu belirtti. EMS Yapı olarak Katarlı iş adamları ve karar verici otoriterler ve önemli yatırımcılarla bir araya geldiklerini belirten Mermer, hayata geçirdikleri projelerle yatırımcı ve ziyaretçilerden yoğun ilgi gördüklerini ve bunun mutluluk verici olduğunu...