20 / 04 / 2024

eyüp belediyesi remzi aydın kemerburgaz semt polikliniği

eyüp belediyesi remzi aydın kemerburgaz semt polikliniği

Eyüp Belediyesi, Kemerburgaz Semt Polikliniği’nin temel atma törenine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp İlçe Sağlık Müdürü Cezmi Hasanoğlu, Eyüp SSK Başhekimi Hasan Karahan ve Kemerburgazlılar katıldı.

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatını aldı.

Eyüp Sultan Meydanı ve çevresini düzenleme çalışması başlatıldı!

Çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi, Eyüp Sultan Meydanı ve çevresinde yer alan tarihi yapıların görünümlerini kapatan düzensiz yapılaşmaları kaldırmak için çalışmalara başladı.

Eyüpsultan Belediyesi’nin kiraladığı at çiftliği Sayıştay denetimine takıldı!

AKP'li Eyüpsultan Belediyesi tarafından 2018'de kiralanan at çiftliği, Sayıştay denetimine takıldı. Sayıştay, at çiftliği kiralanırken kamu hizmeti kıstasının gözetilmediğini vurgulayıp taşınmazlardan sorumlu birim personelinin bile konudan haberdar olmadığı ortaya çıktı.

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Eyüp Stadı'nda çalışmalar başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın da girişimleriyle depreme dayanıksız olduğu için müsabakalara kapatılan Eyüp Stadı yenilenecek...

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

Gaziosmanpaşa-Eyüp arasına tünel geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle Gaziosmanpaşa’da trafik sorununa çözüm getiren projelere bir yenisi daha ekleniyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa ile Eyüp arasında özellikle mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde yoğunlaşan trafiği rahatlatacak olan karayolu tüneli

Eyüp Topçular imar planı askıda! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüp İli Topçular İlçesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

İBB'nin Eyüp'teki gayrimenkulü yurt olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp'e bağlı Silahtarağa Mahallesi'ndeki gayrimenkulü İlim Yayma Cemiyeti'ne tahsis etti. Gayrimenkul, orta ve yüksek öğretim öğrencilerinin kalabilecekleri bir yurt olacak..

Eyüp Belediyesi'nden 69.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Eyüp Belediyesi, Göktürk Merkez Mahallesi'ndeki arsasını 69 milyon 389 bin 810 TL muhammen bedelle satıyor. Arsa için ihale 19 Ekim'de yapılacak..

Eyüp, metro ve tramvay yatırımlarıyla değerleniyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 3 seneyi aşan süredir, ilçeye verdiği hizmetleri, yaptığı eser ve projelerini, gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o yatırımlar...

Eyüp'teki kent yatırımları tanıtıldı!

Eyüp Belediye Başkanlığı, 2014 yılından bu yana verilen hizmetleri düzenlediği lansman töreninde tanıttı. Törende sunumu başkan Remzi Aydın gerçekleştirdi.

eyüp belediyesi remzi aydın kemerburgaz semt polikliniği Haberi

eyüp belediyesi remzi aydın kemerburgaz semt polikliniği


Yıl sonuna kadar bitirilmesi hedeflenen polikliniğin, bölgenin en önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu vurgulayan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, dün (23 Temmuz Çarşamba) gerçekleştirilen temel atma töreninde yaptığı konuşmada “Seçim döneminde burada yaptığımız toplantılarda vatandaşlarımızın en önemli isteklerinden birisi bir semt polikliniği yapılmasıydı. Projesini hemen hazırladık ve temeli bugün atıyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar da bitirmiş ve Kemerburgazlıların hizmetine sunmuş olacağız, hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Kemerburgaz Semt Polikliniği’nin 550 metrekarelik bir alana yapılacağını ifade eden Aydın şunları söyledi: 


“Poliklinikte, acil müdahale bölümü, kan alma-laboratuvar, röntgen, ultrason, diş polikliniği, 7 doktorun hastaları muayene edeceği muayene odaları, bekleme alanları bulunuyor. Bölgede hastane eksikliği de var. Sağlık Bakanlığımızla bu konuyu da görüşüyoruz. İnşallah bu konuda da güzel gelişmeler olur da sizlerle paylaşırız. Bu arada Kemerburgaz...