18 / 04 / 2024

eyüp tff spor tesisi

eyüp tff spor tesisi

Mustafa Şevki Kavurmacı, Cihan Kamer ve merhum Hasan Doğan tarafından 2004 yılında alınan Eyüp'teki yeşil alan imarlı arazinin planı ticari alan olarak değiştirilmişti. 13 yıl arasında sonra tekrar plan değişikliğiyle arsanın imar planı "spor alanı"na alındı.

Eyüp'teki çok değerli araziye ne yapılacağı belli oldu!

Mustafa Şevki Kavurmacı, Cihan Kamer ve merhum Hasan Doğan tarafından 2004 yılında alınan Eyüp'teki yeşil alan imarlı arazinin planı ticari alan olarak değiştirilmişti. 13 yıl arasında sonra tekrar plan değişikliğiyle arsanın imar planı "spor alanı"na alındı.

Eyüp Akşemsettin Parkı yeni yüzüyle hizmet verecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçede bulunan spor alanları, yeşil alanlar ve parklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Son olarak ekipler, Akşemsettin Parkı'ında revizyon çalışmalarına başladı.

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp'te teslimler 2017'de!

Beyaz İnşaat, kentsel dönüşüm deneyimini Eyüp'te inşa ettiği Mihmandar Eyüp projesiyle ortaya koydu.Bay ve bayanlara ayrı havuz, seyir terasları, hobi odaları, mescit ve spor merkezinin yer aldığı projede anahtar teslimleri 2017'de yapılacak.

Eyüp yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Eyüp'te devam eden ulaşım, sağlık, kültür ve spor alanındaki çalışmalar tamamlandığında Eyüp'ün en kaliteli yaşam merkezlerinden birisi olması bekleniyor. Tüm Eyüp'ü kapsayan vizyon projeler, yakın bir tarihte hizmete sunulacak.

Eyüp vizyon projelerle cazibe merkezi olacak!

Eyüp’te devam eden ulaşım, sağlık, kültür ve spor alanındaki çalışmalar tamamlandığında Eyüp’ün en kaliteli yaşam merkezlerinden birisi olması bekleniyor.

Remzi Aydın: Eyüp dev projelerle büyüyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ulaşım, sağlık, spor, sosyal ve kültürel alanlardaki dev projeler hızla ilerliyor, Eyüp geleceğe hazırlanıyor.

Remzi Aydın: Eyüp gıpta edilen bir ilçe olacak!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Kültür Sanat Merkez i’nde düzenlenen yemekli toplantıda, sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri, muhtarlar, spor kulüpleri temsilcileri ile biraraya geldi...

Eyüp'e spor, sağlık ve eğitim merkezi kurulacak!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın başkanlığında gerçekleştirilen ‘Spor Çalıştayı’nda, ‘Spor Etkinlikleri Eylem Planı’ masaya yatırıldı. Eyüp sakinlerinin sağlıklı yaşam bilincini ve spor kültürünü arttırmak amacıyla yapılacak çalışmalar belirlendi...

Sancaktepe Eyüp Sultan Kültür ve Spor Kompleksi hizmete girdi!

Sancaktepe kültür ve spor yatırımlarının halka kazandırılmasına hız kesmeden devam ediyor. Eyüp Sultan Kültür ve Spor Kompleksi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve Vali Hüseyin Avni Mutlu’nun katılımıyla açıldı.

Eyüp Beyaz Rezidans Evleri'nde 529 bin TL'ye 3+1!

103 daireden oluşan Beyaz Residence Eyüp projesinde yer alan konutların fiyatları 296 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanılıyor..

Eyüp Vialand ne durumda ! Açılışa son 71 gün!

Eyüp Vialand ne durumda ; proje tam tamına 71 gün sonra 23 Nisan'da açılacak

Mali'de Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor!

Eyüp Belediyesi'nin organizasyonuyla hayırsever vatandaşların yardımıyla Mali'nin başkenti Bamako'da Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor...

Eyüp'te Vakıflar'dan 5 milyon TL'ye öğrenci yurdu yapım ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Eyüp'te yer alan özel öğrenci yurdu yapımını 5 milyon 252 bin 352 TL'den ihaleye çıkardı

eyüp tff spor tesisi Haberi

eyüp tff spor tesisi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın dünürü Mustafa Şevki Kavurmacı, Atasay’ın sahibi Cihan Kamer ve eski Futbol Federasyonu Başkanı merhum Hasan Doğan tarafından 2004 yılında satın alınan, satıştan hemen önce yeşil alandan ticari alana, komşu arsalar da konut alanından çıkarılıp yeşil alan ilan edilen Eyüp’teki arazi, 13 yıldan sonra, plan değişikliğiyle “Ticaret ve Hizmet Alanları” fonksiyonundan çıkarılıp “Spor Alanı”na alındı.


Muhalefetin konuyu kamuoyu gündemine taşımasının ardından, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’na bağışlanan, arazi, 23 Eylül 2013 tarihinde protokolle 49 yıllığına Spor Genel Müdürlüğü’ne devredilmişti. Söz konusu araziye ilişkin, Planlama Müdürlüğü’nün 7 Şubat 2017 tarihli talebi ile hazırlanan üst ölçekli plan tadilatı teklifi, önceki gün İBB Meclisi’nde “Kamu yararı” doğrultusunda oy birliğiyle kabul edildi.


2009 yılında bağış yoluyla TFF’ye geçen arazi üzerinde sadece...