19 / 04 / 2024

eyyübiye konut projesi

eyyübiye konut projesi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği’de bir araya geldiği işçilere konut müjdesi verdi. Başkan Ekinci, inşaat işçilerinin teveccühü ile karşılandı.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Şanlıurfa Eyyübiye'de 367 konutun yapımı tamamlanıyor!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 367 konut ve 35 işyerinin yapımı bitme aşamasına geldi. 

TOKİ’den Şanlıurfa Haliliye ve Eyyübiye’ye millet bahçesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Şanlıurfa’nın Haliliye ve Eyyübiye ilçesinde yapılacak millet bahçelerinin ihalesi gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ile nefes alacak!

Şanlıurfa Eyyübiye’de son dönemde birçok yeni projeyi hayata  geçiren Eyyyübiye Belediyesi, Millet Bahçesi projesi için çalışmalara başladı.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.  

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 367 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesi Yenice, İkizce, ve Akçamescit Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 367 Adet Konut, 35 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Eyyübiye On İkiler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyyübiye Belediyesi On İkiler Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarının startını verdi. 12 blok olarak inşa edilecek projede 334 adet konut, 77 adet iş yeri ve 2 adet ticari alan yer alacak. 

Şanlıurfa Eyyübiye'ye modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 'Her İlçeye Modern Semt Pazarı' projesi kapsamında Eyyübiye'nin Yenice Mahallesinde kapalı semt pazarı inşa ediliyor.

Mehmet Ekinci Eyyübiye'deki işçilere konut müjdesi verdi!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gece saatlerinde buluştuğu İnşaat ve Yapıcı ustalarına konut müjdesi vererek Ankara'da yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini ve en hızlı şekilde bunun hareketine geçeceklerini söyledi.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki gecekondular yıkılmayı bekliyor!

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılması planlanan gecekonduların hırsızların ve madde bağımlıların mekânı haline geldiğini belirten mahalle sakinleri, sorunlarının bir an önce giderilmesini istedi.

Şanlıurfa Eyyübiye Evleri: Eyyübiye Belediyesi’nden konut atağı!

Eyyübiye Belediyesi’nin Yenice bölgesinde ilk etapta yapmayı düşündüğü 900, toplamda ise 15 bin konutluk projesinin tanıtım programına katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bazı STK başkanlarıyla görüş alış verişinde bulundu.

eyyübiye konut projesi Haberi

eyyübiye konut projesi

Geçtiğimiz aylarda Eyyübiye Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’den bazı taleplerde bulunan Şanlıurfa İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği Başkanı Emin Demirkol ve üyeleri, kısa süre içerisinde taleplerinin karşılığını gördü. Eyyübiye İlçesi sınırlarında Haleplibahçe Mahallesi’nde yer alan Derneğin eksiklerini birim amirlerine talimat vererek değerlendiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sıkıntıların biran önce giderilmesini istedi. Var olan dernek binasına ek olarak bir şark odası, bir de başkanlık makamı yapıldı, kısa sürede yapımı tamamlanan ek hizmet yerlerini ziyaret eden Başkan Ekinci, inşaat işçilerinin teveccühü ile karşılandı. Yapımı tamamlanan bölgeyi gezdikten sonra inşaat işçileri ile birlikte yaklaşık bir saat bir arada kalan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bir de konut müjdesi verdi. İşçilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Ekinci, “Elleri nasırlı, yakaları kirli işçi...