18 / 04 / 2024

Fabay Adabükü Evleri nerede

Fabay Adabükü Evleri nerede

Fabay İnşaat tarafından hayata geçirilen Fabay Adabükü Evleri 143 adet daireden meydana geliyor. Denize sıfır konumda yer alan Bodrum Fabay Adabükü Evleri fiyatları 146 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Fabay Adabükü Evleri'nde 48 ay 0 faizle!

Fabay Adabükü Evleri ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. Özyer Grup bünyesindeki Fabay İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 143 daire bulunuyor.

Fabay Kuşadası Evleri'nde 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Fabay İnşaat tarafından Kuşadası'nda yükselen Kuşadası Evleri'nde  24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Fabay Kuşadası Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Fabay Kuşadası Evleri fiyatları ne kadar? İşte Fabay Kuşadası Evleri ile ilgili detaylar...

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

İlios Ayvalık evleri Haziran 2023'te teslim!

Türkseven İnşaat tarafından hayata geçirilen ilios Ayvalık evleri Haziran 2023'te teslim ediliyor. Peki İlios Ayvalık evlerinin fiyatları ne kadar? İlios Ayvalık evleri kaç lira? İşte İlios Ayvalık evleri güncel fiyat listesi...

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Fabay Adabükü Evleri ile hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam sunan Fabay Adabükü Evleri'nin 60 evden oluşan ikinci etabı için çalışmalar başladı. Denize yakın konumuyla dikkat çeken Etap 2, ev sahiplerine kendi evlerinde tatil köyü konforunu yaşatıyor.

Seba Küçükbük Evleri Mayıs 2019'da teslim edilecek!

Seba Küçükbük Evleri sadece yazlık bir proje değil. 4 mevsime uygun mimarisi, yerleşime yakınlığı ve hizmetleriyle her zaman keyifle yaşanabilecek bir hayat sunuyor. 

Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenlendi!

Fabay İnşaat, teslimi yapılan Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenledi. Firma, ev sahiplerinin tanıştırıp, sıcak bir ortamda buluşturdu.

Fabay Adabükü Evleri: Huzur ve mutluluğun adresi!

Özel plaj anlayışıyla tasarlanan sahil bandı, sosyal tesislerinin genişliği ve zengin imkanlarıyla dikkat çeken Fabay Adabükü Evleri, sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam vadediyor.

İzmir Folkart Boyalık Evleri fiyat listesi!

İzmir Folkart Boyalık Evleri fiyat listesi 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. Çeşme Folkart Boyalık projesinde daire teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi!

Folkart Boyalık Evleri İzmir Boyalık Mevkii'de Folkart Yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi ne zaman?

Fabay Adabükü Evleri'nde 48 ay 0 faizle!

Fabay Adabükü Evleri ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. Özyer Grup bünyesindeki Fabay İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 143 daire bulunuyor.

Pera Gümüşlük Evleri fiyatları 2017!

Bodrum Gümüşlük'te hayata geçirilen Pera Gümüşlük Evleri 2018 yılının sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Pera Gümüşlük Evleri fiyatları 2017...

Fabay Adabükü Evleri nerede Haberi

Fabay Adabükü Evleri nerede

Özyer Grup bünyesindeki Fabay İnşaat tarafından hayata geçirilen Fabay Adabükü Evleri 66 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Deniz manzarasına hakim Bodrum Fabay Adabükü Evleri'nde 143 adet daire yer alıyor.  FABAY Adabükü Evleri, 1 + 1 teras katı ve bahçe katı, 2+1 teras ve bahçe katı, 3+1 bahçe dubleks daireler ve 4+1 tripleks kendine ait kapalı garajı ve sonsuzluk havuzuna sahip ikiz ve tam müstakil villalardan oluşuyor. 

22 bin metrekare sosyal alanlara sahip Fabay Adabükü Muğla Evleri projesinde 14 mağaza ve 1 süpermarketten oluşan butik çarşı, SPA ve Wellness merkezi, yetişkinler ve çocuklar için ayrılmış yüzme havuzu bulunuyor. 

Projede ortak havuzlar, havuz başında restaurant ve kumsalda snack bar, amfi-tiyatro, seyir terasları, engelli dostu yürüyüş ve koşu yolları, tenis kortu, plaj voleybolu, özel...