20 / 04 / 2024

Fabay Adabükü Evleri

Fabay Adabükü Evleri

Denizli'de Delikliçınar Meydanı'nda yaklaşık 20 yıldır duran horoz heykeli, üst yapı çalışmaları nedeniyle depoya kaldırıldı.

Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatı! 

Ara GYO İmzasıyla Bodrum imzasıyla Bodrum Boğaziçi'nde Adabükü bölgesinde hayata geçirilen Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

FABAY Kızılada Evleri'nin temelleri atılıyor!

FABAY; 52. konut projesi FABAY Kızılada Evleri'ne başlıyor. Ön talebi toplanan projenin inşaatına başlanıyor.

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Fabay Adabükü Evleri ile hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam sunan Fabay Adabükü Evleri'nin 60 evden oluşan ikinci etabı için çalışmalar başladı. Denize yakın konumuyla dikkat çeken Etap 2, ev sahiplerine kendi evlerinde tatil köyü konforunu yaşatıyor.

Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenlendi!

Fabay İnşaat, teslimi yapılan Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenledi. Firma, ev sahiplerinin tanıştırıp, sıcak bir ortamda buluşturdu.

Fabay Adabükü Evleri: Huzur ve mutluluğun adresi!

Özel plaj anlayışıyla tasarlanan sahil bandı, sosyal tesislerinin genişliği ve zengin imkanlarıyla dikkat çeken Fabay Adabükü Evleri, sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam vadediyor.

Fabay Adabükü Evleri'nde 48 ay 0 faizle!

Fabay Adabükü Evleri ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. Özyer Grup bünyesindeki Fabay İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 143 daire bulunuyor.

LUX Bodrum Resort Residences tatilcilerin yeni gözdesi!

Muğla - Bodrum yarımadasının en özel koylarından Adabükü’nde konumlanan LUX Bodrum Resort & Residences, özel bir deneyim yaşamayı hayal eden tatilcilerin yeni gözdesi.

LUX Bodrum rezidansları lansman fırsatlarıyla satışta!

Otel ayrıcalıklarıyla farklı bir deneyim yaşatan, Adabükü’nde muhteşem doğa ve panoramik deniz manzarasına sahip rezidanslar yatırımcılarını bekliyor.

Bodrum Fabay Adabükü Evleri fiyatları 146 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Fabay İnşaat tarafından hayata geçirilen Fabay Adabükü Evleri 143 adet daireden meydana geliyor. Denize sıfır konumda yer alan Bodrum Fabay Adabükü Evleri fiyatları 146 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Fabay Adabükü Evleri Haberi

 Fabay Adabükü Evleri

Denizli'de Delikliçınar Meydanı'nda yaklaşık 20 yıldır duran horoz heykeli, üst yapı çalışmaları nedeniyle depoya kaldırıldı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, heykelin Denizli için manevi değeri olduğunu belirterek, 'çalışmalar tamamlandıktan sonra belediye önüne yeniden konulacak. Bir süre horozu misafir edeceğiz' dedi.  

Hacı...