29 / 03 / 2024

faiz oranı düşük kredi

faiz oranı düşük kredi

Konut kredisi faiz oranları yükselişe geçerek yüzde 1’e yaklaştı. Fakat inşaat yatırımcıları anlaşmalı oldukları bankalar aracılığı ile çok düşük faiz oranları ile ev sahibi yapmaya devam ediyor. İşte düşük faiz oranları ile satılık konut projeleri 2013…

Faizi oranı düşük her kredi ucuz olmaz!

Dikkat! Uzmanlar uyarıyor: Faizi oranı düşük her kredi ucuz olmaz! Konut kredisi kullanmayı düşünenlerin mutlaka okuması gereken bir analiz!

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

İstanbul'da taşınma oranı yüzde 6.5 geriledi! Avrupa Yakası alarm veriyor! 2018'den bu yana en düşük seviye!

Gayrimenkulün Enerjisi” Raporu’na göre İstanbul Avrupa Yakası’nda taşınma hareketi son 6 yılın en düşük seviyesini görürken, Mega kentte 2022 yılına göre taşınma oranı yüzde 6,5 geriledi. 

Düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek? 1.20 faizli ilk evim kredisi şartları netleşti mi?

İlk defa konut alacaklar için yüzde 1.20 faiz oranıyla sunulması beklenen düşük faizli konut kredisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki yüzde 1.20 faizli ilk evim kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek?

Yüksek faiz oranı ve artan fiyatlar ev sahipliği oranını düşürdü!

Milyonlarca vatandaşın ortak sorunu konut fiyatları ve kiralar olmaya devam ediyor. Artan fiyatlar ve yüksek faiz oranları sebebiyle ihtiyacı olan kesim konuta ulaşamıyor, konut sahipliği oranı düşüyor. 

Amerika'da mortgage faizi son 7 ayın en düşük seviyesinde...

ABD'de 30 senelik mortgage faiz oranı üst üste 9'uncu haftasında da gerileyip son 7 ayın en düşük seviyesine geldiği kaydedildi. İşte haberin detayları... 

Amerika'da mortgage faizleri yaklaşık 4 ayın en düşük seviyesinde...

ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,17 ile ağustos ayından bu zamana oranla en düşük seviyesine gerilediği kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Düşük faizli konut kredisi başvuruları ne zaman başlayacak, kimler başvurabilir?

İlk defa konut alacaklara yönelik Orta Vadeli Program (OVP) ile konut kredisi başvuru tarihleri ve şartları, konu ile ilgilenenlerin gündeminde ilk sırada yer alıyor. Peki 1,20 düşük faiz oranı ile İlk Evim konut kredisi başvuruları ne zaman başlıyor? 

Ziraat Bankası'ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Konut almak isteyenlere müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. 1 milyon 600 bin TL konut kredisi vereceğini duyuran Ziraat Bankası, bu kredi doğrultusunda ödeme tablosunu da ayrıntılı bir şekilde paylaştı. İşte düşük faiz oranıyla Ziraat Bankası konut kredisi...

Tek kuruş zam gelmeyen Opel Combo Cargo'da düşük faiz fırsatı! 

Tek kuruş zam gelmeyen Opel Combo Cargo'da düşük faiz kampanyası sunuluyor. Peki Opel Combo Cargo'nun Ekim 2023 fiyatları ne kadar? İşte son dakika Combo Cargo fiyatları...

Kredili konut satışları eylülde dip yaptı! 2019'dan bu yan en düşük oran görüldü! 

Yüksek faiz oranları, konut satışlarını etkiledi. Kredili konut satışları dip yaparken, geçmiş yılların aynı dönemleri ile kıyaslandığında son 8 yılın en düşük eylül ayı satışı kaydedildi.

Düşük faizli kredi dönemi bitti: Artık yüzde 50’nin altında kredi sunmak zor

Faiz oranlarındaki yüksek artış sonucunda, oranlar yüzde 50 seviyelerine tırmanırken, kredi talebinde ciddi bir azalma yaşandı. Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, insanlara artık yüzde 50'nin altında bir faiz oranıyla kredi sağlamanın gerçekçi olmadığını belirtti. 

Türkiye'de işsizlik oranı yüzde 9,2'ye geriledi! Ocak 2014'ten bu yana en düşük oran!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de işsizlik oranı, Ağustos yaında bir önceki aya göre 0,2 puan azalış gösterdi ve yüzde 9,2'ye geriledi. Söz konusu bu oran, 2014 yılının Ocak ayından bu yana en düşük işsizlik oranı şeklinde kayıtlara geçti.

ABD'de konut piyasası artan mortgage faiz oranları ve düşük arz sonucu, zorluklarla karşı karşıya!

ABD'de düşük konut stoku, artmaya devam eden mortgage (konut kredisi) faiz oranları ve yükselen konut fiyatları konut piyasası üzerinde adeta bir baskı oluşturuyor.

faiz oranı düşük kredi Haberi

faiz oranı düşük kredi

Konut kredisi faiz oranları tarihinin en düşük seviyelerini gördü diye sevinirken birden yüzde 1’lere yaklaşan oranlara yükseldi. İnsanların kafası karışık. Faiz oranları düşer mi, yükselir mi, bu seviyelerde mi seyreder? Bu belirsizlik nedeni ile konut ihtiyacını erteleyen birçok insan var. Biraz bekleyip piyasanın durumunu görmek istiyorlar. Fakat konut yatırımcıları bankalarla yaptıkları özel anlaşmalarla hala düşük faiz oranları ile konut sahibi yapmaya devam ediyor. Birçoğu faizi sıfırladı. Bir kısmı da 0,25’ten başlayan faiz oranları ile ev sahibi yapıyor. Şimdi gelin düşük faiz oranları ile ev sahibi yapan bu konut projelerini daha yakından inceleyelim. İşte düşük faiz oranları ile satılık konut projeleri 2013…