24 / 04 / 2024

Faruk Güler kimdir

Faruk Güler kimdir

MOPSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Faruk Güler "Ekonomik büyüme hızı inşaat sektöründe çarpan etkisi yaratacak ve talep yükseltecektir' dedi.

Faruk Güler: İzmir ekonomik atağa kalkacak!

İzmir'in projeler kentine dönüştüğünü belirten ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler, ''Kentin büyük bir ekonomik atağa kalkacağını düşünüyoruz" dedi.

Karşıyaka 360 Konutları'nın yüzde 77'si yaşam alanı!

Yüksek Vadi Evleri'nin yeni etabı Karşıyaka 360, muhteşem manzarası, yüzde 77'si yaşam alanlarına ayrılan farklı konsepti ile mutlu insanların yuvası olacak.

Faruk Güler'den İzmir’e ‘serbest şehir’ önerisi!

Yeni Asır'ın önderlik ettiği zirve hakkında değerlendirmelerde bulunan Gaziemir'deki Ege Serbest Bölgesi CEO 'su Faruk Güler, İzmir'in serbest bölgeler şehri veya serbest şehir olmasını önerdi

ESBAŞ 55 milyar dolar hacme ulaştı 20 bin kişiye iş sağlanıyor!

'Yap- İşlet- Devret’ modeliyle kurulan ilk serbest bölge ESBAŞ, 1990’dan bu yana 55 milyar $ ticaret hacmine ulaştı. Yeni hedef, bölgeyi mükemmelliyet merkezi haline getirmek.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Güler Aras kimdir?

Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Güler Aras kimdir? Güler Aras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Güler Aras'ın biyografisi...

Ömer Faruk Karabayır kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır kimdir? Ömer Faruk Karabayır daha önce görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

İbrahim Güler kimdir?

İbrahim Güler, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti'den Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, İbrahim Güler kimdir? İbrahim Güler, hangi işlere imza attı?

Mehmet Hilmi Güler kimdir?

Mehmet Hilmi Güler, 2019 seçimlerinde AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Hilmi Güler kimdir? Mehmet Hilmi Güler, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Faruk Güler: İzmir ekonomik atağa kalkacak!

İzmir'in projeler kentine dönüştüğünü belirten ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler, ''Kentin büyük bir ekonomik atağa kalkacağını düşünüyoruz" dedi.

Mustafa Güler, Kütahya Tavşanlı'daki projeleri anlattı!

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 2016 yılı bütçelerinin 70 milyon TL olduğunu söyleyerek, “Belediyemiz, gelir gider dengesi bakımından Türkiye’nin sayılı belediyeleri arasındaki yerini almıştır” dedi.

Abdurrahman Güler: Konya'nın konut talebi karşılanacak!

2015 yılının inşaat sektörü için durağan geçtiğini ama 2016'dan ümitli olduklarını ifade eden Panel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Güler, İnşaat sektörünün ülkenin lokomotifi olduğunu söyledi.

Güler Demir, tesis yatırımıyla kapasitesini artıracak!

Endüstriyel çelik yapı projelerinin yanı sıra kapı, binaların çevre korkulukları ve iç platformların makine konstrüksiyonlan gibi yapısal demir-çelik ürünler imal eden Güler Demir, Maslak 1453 projesine 2016'da da devam edecek.

Barış Güler'in gayrimenkul şirketi kapandı mı?

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler iflas etti. Innova Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi ile 2012’de inşaat işine soyunan Güler, bu şirketi mayıs ayında kapattı.

Osman Güler, mühendislere 1/1000'lik imar planını anlattı!

Osman Güler, Gebze'deki inşaat mühendislerine Batı bölgesindeki dört ilçenin 1/lOOO'lik imar planını anlattı İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği'nde yapılan seminere inşaat mühendisleri yoğun ilgi gösterdi.

Faruk Güler kimdir Haberi

Faruk Güler kimdir

Türkiye ekonomisinin yılın ilk çeyreğinde 2016'nın aym dönemine göre yüzde 5 büyüme göstermesini değerlendiren ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı, MOPSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili veCEO'su Dr. Faruk Güler "Bu yüksek büyüme oranı Türkiye ekonomisinin temel aktörlerinden olan inşaat sektörüne de çarpan etkisi yaratacak ve talep yükseltecektir" şeklinde açıklamalarda bulundu. 


Sanayi ve hizmet sektörlerindeki büyüme hızının yüzde 5'in üzerinde gerçekleşmesinin yanı sıra, inşaat sektöründeki yüzde 3,7'lik büyümenin ekonomi üzerinde büyük bir moral etkisi olacağıru bildiren Dr. Güler, "Son dönem uygulanan teşviklerin bu büyüme oranındaki etkisi tartışılamaz. Bir yanda ihracatta olumlu gelişmeler yaşanırken, teşvikler sayesinde iç talepte de yükselme yaşanıyor" diyerek açıklamalarını şöyle sürdürdü:  "2017 genelinde büyüme tahminlerinin olumlu yönde revize edileceğini düşünüyorum. İstihdam sağlayan ve birçok alt dalda katma değer yaratan...