20 / 04 / 2024

Fatih Gayrimenkul Kimin

Fatih Gayrimenkul Kimin

Fatih Gayrimenkul Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Nagihan Sağlam tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. açıldı!

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. bugün Fatih'te Onur Neyiş tarafından açıldı.

Fatih Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Barmak tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Fatih Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Tüysüz tarafından açıldı.

Çuhacı Otelcilik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı! 

Çuhacı Otelcilik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün Fatih'te 3 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güngör tarafından açıldı.

Fatih Ergincan, TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

İnşaat, otomotiv ve sigorta sektörlerinde 40 yıldır faaliyet gösteren Aydın Holding’in bir kuruluşu olan TGM Trend Gayrimenkul'un yeni genel müdürü Fatih Ergincan oldu...

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Nolu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 1 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

İstanbul Fatih'te 12.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih'te yer alan gayrimenkulü 12 milyon 390 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Pronto Grup Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih şubesi açıldı!

Pronto Grup Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih şubesi bugün 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Fatih Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Fatih Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Fatih Gayrimenkul Kimin Haberi

Fatih Gayrimenkul Kimin


Fatih Gayrimenkul Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nagihan Sağlam tarafından kuruldu. 


Fatih Gayrimenkul Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Fatih Gayrimenkul Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Türkoba Mah.Kooperatifler Cad. No.29 A/29...