20 / 04 / 2024

Fatih Terim bodrum villa

Fatih Terim bodrum villa

Fatih Terim'in Bodrum Türkbükü'ndeki villasını 15 milyon euroya satışa çıkardığı yönündeki haberlere yanıt geldi.

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını satıyor! Değerini gören gözlerine inanamayacak!

Yoğun bir iş temposunu bulunan ve yaz aylarını Bodrum'da geçiren sevilen sanatçı Fatih Ürek, evini satmaya karar verdi. Peki Fatih Ürek'in Bodrum'daki evinin değeri ne kadar? 

İstanbul Fatih'te 6.4 milyon TL'ye icradan satılık han!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Sururi Mahallesi, 300 ada 12 parseldeki Bodrum Zemin 4 Normal Katlı Kargir Hanın 2/3 hissesini 6 milyon 400 bin TL'ye icradan satıyor...

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı için karar bekleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin kasım ayı toplantısında tüm partilerin oy birliği ile mülkiyeti İBB’ye ait Başakşehir Stadı’nın 127 dönümlük arazisinin tahsisi konuşuldu.

Başakşehir Stadının devredilmesiyle İBB 12 milyon liralık tasarruf edecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndan 610 bin TL gelir elde eden İBB’nin, stat için yıllık yaklaşık 12 milyon liralık masraf yaptığı ortaya çıktı.  CHP’li İBB Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman  İBB’nin, staydumu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmesi ile 12 milyon liralık tasarrufa geçtiğini söyledi.

Florya, Galatasaray’da kaldı!

Galatasaray, Emlak Konut'la yaptığı anlaşmayla Florya tesislerini geri aldı. Fatih Terim’in isteğini yerine getiren kulüp, karşılığında 120 milyon lira ödeyecek...

Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa devrediliyor!

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı olmasından sonra mecliste çoğunluğu elinde bulunduran AKP grubu İBB mülkiyetinde bulunan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun 25 seneliğine Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilmesi için harekete geçti. 

Fatih Terim, Florya'ya taşındı!

İtalya'da 11 Ağustos'ta Fiorentina ile oynanan maçın ardından soluğu hastanede alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Florya'ya taşındı.

Galatasaray Düşler Vadisi'nde baharın gelişini kutladı!

Emlak Konut GYO güvencesinde Galatasaray’ın Riva arazisinde Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva, Fatih Terim tarafından futbolcu ve ailelerini ağırladı. Doğa ile iç içe Düşler Vadisi’nde enerji depolayan futbolcular, baharın gelişini gerçekleştirilen piknikte aileleriyle bir

Buse Terim'in yeni evinin kirası dudak uçuklattı!

Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı, Tarabya’da bulundan evinden taşındı. Ortaköy’de bulunan lüks bir siteye taşınan Buse Terim’in aylık ödemesi gereken kira ücretinin fiyatı da dudak uçuklattı.

Ersa Mühendislik konkordato istedi!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binası, Fatih Terim Başakşehir Stadyumu'nun projesini ve ihale dosyasını hazırlayan Ersa Mühendislik de konkordato talep etti.

Fatih'te 6.4 milyon TL'ye icradan satılık kargir han hissesi!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Sururi Mahallesi'nde yer alan Bodrum Zemin 4 Normal Katlı Kargir Han vasıflı taşınmazın 2/3 hissesi 6 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Fatih Terim Alaçatı'daki evini Mehmet Okur'a kiraya verdi

Fatih Terim, Alaçatı'daki taş evibi Türkiye basketbolunun efsane isimleri arasında bulunan ve NBA'da oynayan Mehmet Okur'a kiraladı.

Fatih Terim bodrum villa Haberi

Fatih Terim bodrum villa

A Milli Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Fatih Terim'in Bodrum Türkbükü'ndeki villasını 15 milyon euroya satışa çıkardığı yönündeki iddialar büyük yankı buldu. Spor ve magazin camiasının konuştuğu iddianın doğru olmadığı ortaya çıktı. İnternet sitesinde satış ilanı verilen vilanın Terim'in değil yan komşusunun villası olduğu belirtildi.


DOĞRU DEĞİL

Fatih Terim adına açıklama yapan Avukatı Rezan Epözdemir, iddiaların doğru olmadığını belirterek "Fatih Terim Bodrum' da mukim taşınmazı satışa çıkarmamıştır. Haber içeriğindeki mezkur villanın müvekkille ilgisi bulunmamaktadır" açıklamasında bulundu. Terim'in Türkbükü'ndeki villasını 15 milyon euroya satışa çıkardığı ve bir Rus işadamıyla pazarlık aşamasında olduğu öne sürülmüştü.


Yeni...