20 / 04 / 2024

Fatih Terim evi

Fatih Terim evi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bodrum Türkbükü'nde yer alan villasını 15 milyon Euro'ya satışa çıkardı. Terim'in Rus işadamıyla pazarlık aşamasında olduğu öğrenildi.

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Fatih'te 550 metrekare müstakil ev 8.6 milyon TL'ye icradan!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Kürkçibaşı Mahallesi, 843 ada 38 parselde yer alan 550 metrekarelik müstakil evi 8 milyon 590 bin TL'ye satıyor...

Fatih Portakal’ın evi için kiremit cezası! 

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal yaptığı açıklamada ''Kaçakçı' diyerek haber yapılan arazimde yıkım gerçekleşti! Ne mi oldu? Kiremit cezası verildi" dedi.

Fatih'te 8 milyon TL'ye icradan satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Fatih İsak Paşa'da 3 katlı evi satışa çıkardı. Söz konusu evin satış bedeli 8 milyon TL olarak belirlendi.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı için karar bekleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin kasım ayı toplantısında tüm partilerin oy birliği ile mülkiyeti İBB’ye ait Başakşehir Stadı’nın 127 dönümlük arazisinin tahsisi konuşuldu.

Başakşehir Stadının devredilmesiyle İBB 12 milyon liralık tasarruf edecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndan 610 bin TL gelir elde eden İBB’nin, stat için yıllık yaklaşık 12 milyon liralık masraf yaptığı ortaya çıktı.  CHP’li İBB Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman  İBB’nin, staydumu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmesi ile 12 milyon liralık tasarrufa geçtiğini söyledi.

Florya, Galatasaray’da kaldı!

Galatasaray, Emlak Konut'la yaptığı anlaşmayla Florya tesislerini geri aldı. Fatih Terim’in isteğini yerine getiren kulüp, karşılığında 120 milyon lira ödeyecek...

Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa devrediliyor!

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı olmasından sonra mecliste çoğunluğu elinde bulunduran AKP grubu İBB mülkiyetinde bulunan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun 25 seneliğine Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilmesi için harekete geçti. 

Fatih Terim, Florya'ya taşındı!

İtalya'da 11 Ağustos'ta Fiorentina ile oynanan maçın ardından soluğu hastanede alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Florya'ya taşındı.

Galatasaray Düşler Vadisi'nde baharın gelişini kutladı!

Emlak Konut GYO güvencesinde Galatasaray’ın Riva arazisinde Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva, Fatih Terim tarafından futbolcu ve ailelerini ağırladı. Doğa ile iç içe Düşler Vadisi’nde enerji depolayan futbolcular, baharın gelişini gerçekleştirilen piknikte aileleriyle bir

Buse Terim'in yeni evinin kirası dudak uçuklattı!

Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı, Tarabya’da bulundan evinden taşındı. Ortaköy’de bulunan lüks bir siteye taşınan Buse Terim’in aylık ödemesi gereken kira ücretinin fiyatı da dudak uçuklattı.

Ersa Mühendislik konkordato istedi!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binası, Fatih Terim Başakşehir Stadyumu'nun projesini ve ihale dosyasını hazırlayan Ersa Mühendislik de konkordato talep etti.

Fatih Terim evi Haberi

Fatih Terim evi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bodrum Türkbükü'ndeki villasını satışa çıkardı. Söylentiye göre, Terim'in yazın kafa dinlemek için kaçtığı villa, yaz boyu villadan çok 'konuk evi' gibi çalıştığı için sonunda Fatih Hoca'nın kafasını attırdı. İddiaya göre eş dost ziyareti derken Fatih Terim, Türkbükü'nde tatil yapamaz duruma geldi. Bunun üzerine de o muhteşem villayı satışa çıkardı.İstediği rakam ise 15 milyon Euro...



 



Terim'in bir Rus işadamıyla pazarlık aşamasında olduğu gelen haberler arasında.



Yeni...