29 / 03 / 2024

Fatsa Havva Hatun Camisi açıldı mı

Fatsa Havva Hatun Camisi açıldı mı

Ordu’nun Fatsa ilçesi Kurtuluş Mahallesi bilkent Sitesi yanına Koç ailesi tarafından bağışlanan arsaya yapılan Havva Hatun Camisi kılınan cuma namazı ile ibadete açıldı.

Fatsa sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Fatsa'nın içme suyu ihtiyacını karşılayan ana isale ve terfi hatlarını yenilemeye devam ediyor.

Fatsa Mustafa Kemal Paşa Mahallesi doğalgaza kavuştu!

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki doğal gaz çalışmaları son sürat devam ediyor. İlçedeki Evkaf ve Dolunay Mahalleleri’nin ardından Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne de doğalgaz verildi.

Fatsa'da 2017 yatırım yılı olacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, Fatsa'daki yol, altyapı ve doğal gaz çalışmalarını yerinde inceledi.

Ordu Fatsa'daki zemin etüdü çalışmaları tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Fatsa ilçesinin Bolaman ve Yalıköy Mahalleleri’nde imar planı çalışması başlattı.

Ordu Fatsa'da kaçak yapılaşmanın önüne geçilecek!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Türkiye’de ilk defa kendilerinin uyguladığı “Kent Bilgi Sistemi” sayesinde beyan vermeyen bina ve arsa sahiplerine tebligat göndererek kaçak yapılaşmanın önüne geçtiklerini söyledi.

Fatsa Mezbahası ihaleye çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesine yaklaşık 55 dönüm alan üzerine yapılacak olan modern mezbaha binasının önümüzdeki günlerde ihale edileceğini söyledi.

Ordu Fatsa'da 2 bin 757 yapı ruhsatı verildi!

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Reyhan Mollaoğlu, 2016 yılında toplam 2 bin 757 yapı ruhsatı verildiğini söyledi.

Meram'a Fahrünnisa Hatun Kompleksi geliyor!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Mevlana Hazretleri’nin kadın müritlerinden Fahrünnisa Hatun Zaviyesi’nin yanında yapacakları kompleks ile ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.

Fatsa'da 2016'da 15 metruk bina yıkıldı!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada 2016 yılında şehir merkezindeki 34 metruk yapıdan 15’ini yıktıklarını söyledi.

Ordu Fatsa'da yeni İşkur binası yapılacak!

Ordu’nun en büyük ilçeleri sıralamasında ilk üçte yer alan Fatsa’ya yeni bir devlet yatırımı daha kazandırılıyor. İlçenin uzun süredir önemli ihtiyaçları arasında olan İŞKUR hizmet binası için önemli gelişmeler yaşanıyor.

Ordu Fatsa'da 1 yılda 13 bin 923 tapu işlemi yapıldı!

Ordu’nun Fatsa İlçe Tapu Müdürü Erdoğan Atik, “2016 yılında toplamda dairemizde 13 bin 923 işlem yapıldı. " dedi.

Fatsa'da yol sorunu çözülüyor!

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Akçakese-Kayaköy ve Tepecik Mahallelerini birbirine bağlayan yolda genişletme ve iyileştirme çalışması başlatıldı.

Bursa Beşevler Hafize Hatun Camii yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından avlu zemini yenilenen, çevre düzenlemesi yapılan Beşevler Hafize Hatun Camii, yeni bir yaşam alanına dönüştü.

Fatsa Havva Hatun Camisi açıldı mı Haberi

Fatsa Havva Hatun Camisi açıldı mı

Ordu’nun Fatsa ilçesi Kurtuluş Mahallesi bilkent Sitesi yanına Koç ailesi tarafından bağışlanan arsaya yapılan Havva Hatun Camisi kılınan cuma namazı ile ibadete açıldı.


Caminin açılışına Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa İlçe Milli eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa İlçe Gençlik Hizmetleri ve spor Müdürü Halil Bekyürek, Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Cuma namazı ile ibarede açılan cami ile ilgili bilgiler veren Havva Hatun Cami Yaptırma ve Yaşatma Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Zeki Atmaca, "2013 yılında temelini atmıştık camimizin. 3 yıla yakın bir zaman zarfında çok şükür camimizi bitirerek ibadete açtık. Caminin yapılmasında emeği olan Koç ailesine ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin...