28 / 03 / 2024

Fay Organizasyon İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi

Fay Organizasyon İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi

Fay Organizasyon İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi Volkan Durmaz ve İsmail Hasan Soyak ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy olası İstanbul depremi için '100 yıl beklemeyecek' dedi! Yeni fay hattını açıkladı!

Prof. Dr. Şükrü Ersoy olası İstanbul depremi için '100 yıl beklemeyecek' diyerek, yeni fay hatlarını işaret etti.

Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis'te reddedildi!

Geçtiğimiz günlerde Bursa'da yeni bir fay hattı olduğu gündeme gelmişti. Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis gündemine geldi ancak kabul edilmedi. 

Özmiş Uluslararası Organizasyon İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özmiş Uluslararası Organizasyon İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özmiş tarafından kuruldu.

Sonar Organizasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sonar Organizasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Akyasan tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti! 24 saatte 4 büyük deprem!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son 24 saatte 4'ten büyük 4 depremin meydana geldiğini belirterek, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz ettiğini söyledi.

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Can tarafından kuruldu.

Black Mamba Petrol Organizasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Mamba Petrol Organizasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Zeki Susuzlu tarafından kuruldu.

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk İslamoğlu tarafından kuruldu.

Neksus İşletme Organizasyon İnşaat Turizm Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Neksus İşletme Organizasyon İnşaat Turizm Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Neksus İşletme Organizasyon İnşaat Turizm Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beyoğlu yapıldı. 

İzmir'de fay hatlarının röntgeni çekilecek!

İzmir'de ODTÜ öncülüğünde  2,5 sene devam edecek "İzmir İli Depremsellik ve Mikro bölgelendirme Araştırma Projesi" kapsamında fay hatlarının röntgeni çekilecek. 

Dlt Organizasyon İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dlt Organizasyon İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Ayten tarafından kuruldu.

Zey Turizm Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zey Turizm Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mehmet Şahin ve Adem Safa Dallı tarafından kuruldu.

Fay Organizasyon İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi Haberi

Fay Organizasyon İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi

Fay Organizasyon İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Volkan Durmaz ve İsmail Hasan Soyak ortaklığında kuruldu.

 Fay Organizasyon İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöreait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut,is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleyeçıkarılacak her türlü küçük...